Home - Články - Lednový úplněk ve Lvu

Lednový úplněk ve Lvu

vloženo 26. 1. 2021
čas čtení: 5 minut

Lednový úplněk ve Lvu

A JE TADY! Konečně jsme se dočkali prvního úplňku roku 2021, který nastane již zítra - 28. 1., a to ve 20:16 večer. Jaký bude lednový lví úplněk? Naprosto nečekaný!

sdílet článek na facebooku

Měsíc ve Lvu a Slunce ve Vodnáři

Luna bude ve znamení Lva a Slunce ve Vodnáři, takže nejintenzivněji budou úplňkovou noc prožívat právě tato dvě znamení! Neobvykle silné pocity můžete očekávat i v případě, že máte v některém z těchto znamení ascendent, měsíční znamení nebo některou planetu ve vašem osobním horoskopu narození. Ať už jste narozeni kdykoliv, lví úplněk přichází s tématem vašeho ega, sebevědomí, úspěchu a seberealizace. To stojí v opozici k vodnářským hodnotám svobody, spolupatřičnosti, rovnosti a idealismu.

Z hlubin duše se tedy budou ve dnech těsně před úplňkem vynořovat právě tato témata, úplněk přinese vyvrcholení jejich energie a snad i nové poznání a pochopení. Poté se konečně napětí uvolní a bude pozvolna klesat. V úplňkovém rozjímání, meditaci nebo věštění je teď šance udělat si jasno v otázkách, jakým způsobem se chcete v životě prosadit, čeho dosáhnout, co vytvořit – a jak je toto všechno, co můžete v reálném světě vykonat, v souladu nebo v rozporu s vašimi hlubšími ideály a sny, případně s potřebou svobody, volnosti a nezávislosti.


Pozor na srdce a vyhnout se operacím

Po zdravotní stránce nám Luna ve Lvu působí na srdce, cévy a oběhový systém. Opatrnost se proto vyplatí lidem s kardiovaskulárními nemocemi, kteří by se měli více šetřit a vyhýbat se námaze. Absolutním tabu jsou o tomto úplňku nebo v několika dnech kolem něj operace srdce, s výjimkou naprosto urgentních a neodkladných zákroků. Hrozí totiž zvýšené riziko komplikací a taky nadměrné krvácení. Během úplňku se také doporučuje vyhnout se pokud možno všem lékařským zákrokům, které počkají – od operací až po trhání zubů. Naše tělo je totiž o úplňcích v hodně podrážděné a energetizované fázi, takže lepší je dopřát mu klid pro regeneraci.

Pokud jsou ovšem vaše srdíčko a cévy zdravé a v dobré kondici, vyplatí se dopřát svému tělu trochu pohybu a rozproudit si krevní oběh. Řeč je ovšem pouze o kondičním sportu ve volném čase, není absolutně vhodná doba pokoušet se trhat nějaké sportovní rekordy! S klidem a radostí si tedy jděte trochu zaběhat, projet se na běžkách nebo si zacvičit do fitness centra. To všechno vašemu tělu velmi prospěje.


Riskantní kvadratura s Býkem

Z dalších astrologických konstelací nás bude tento úplněk provádět kvadratura Slunce, Jupitera a Saturnu ve Vodnáři a Luny ve Lvu s Marsem a Uranem ve znamení Býka. Toto je hodně zajímavé postavení planet, ale bohužel nikoliv v pozitivním smyslu. Bojovný Mars společně s rebelantským Uranem přináší riziko nečekaných změn a zkratového nepromyšleného jednání, které nemusí mít zrovna pozitivní výsledek. Nejvíce se to bude týkat Lvů, Vodnářů a Býků, ale platí to i pro zbývajících devět znamení. Proto se vyplatí držet si teď v mysli více než jindy pravidlo o tom, že je lepší dvakrát měřit a jednou stříhat. Na úplňkový den si neplánujte žádná důležitá jednání, zásadní rozhodování a zkuste se vyhnout také nepromyšlenému utrácení peněz. Zvýšená opatrnost se vyplatí také při řízení auta a při sportu, protože mohou hrozit úrazy.

Zkrátka a dobře, lednový úplněk si nejlépe užijete, když si dopřejete klid a pohodu, ať už ve společnosti někoho blízkého, přátel nebo i sami. Neplánujte si žádný náročný program, ale raději si v odpočinkovém tempu trochu popřemýšlejte nad svým dalším životním směrováním, kariérou a seberealizací. Praktické provedení svých nových nápadů si ovšem nechejte až na později!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.