Home - Články - Čínský horoskop na týden 25. - 31. ledna

Čínský horoskop na týden 25. - 31. ledna

vloženo 25. 1. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 25. - 31. ledna

I cesta dlouhá tisíc mil začíná prvním krokem - to je velké moudro. Pokud se nebudeme na našem životě sami aktivně podílet, nemůžeme čekat, že nám štěstí spadne samo do klína. Nebojte se udělat ten osudový první krok!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Poslední lednový týden přináší rošádu, která může se životem Krys zásadně zamíchat. Ve hře je zahraniční cesta i možnost stěhování. Pokud máte vlastní ratolesti, věnujte jim zvýšenou pozornost. Nejspíš se potýkají s… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Slovo má v těchto dnech neuvěřitelnou moc. Dejte si proto pozor na to, co si přejete a jaké věci vyslovujete. Mnoho z nich by se totiž mohlo splnit. Nepřivolávejte k sobě ani negativní události formou myšlenky! Pokud už… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, v závěru měsíce se radujete z přívalu energie, což dá zapomenout dřívějším psychickým i fyzickým neduhům. Láká vás sport, dobrodružství a cestování. V těchto sférách sice máte zelenou, ale hvězdy varují před… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Mezilidské vztahy prochází nepříjemným obdobím. Dozvíte se totiž nelichotivé informace o osobě, která vám byla velmi blízká. Nejedná se o upřímného člověka, naopak všechny důvěrnosti používal proti vám. Okamžitě s… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Hledání spřízněné duše je na konci ledna náročnou disciplínou. Pakliže o lásku skutečně stojíte, budete muset dát něco na její oltář. Nová známost nepřijde jako dar z nebes, ale musíte kvůli ní projevit větší aktivitu. Přesto hvězdy… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, v dalších dnech letošního roku je třeba poprat se s aktuálními starostmi. Nestrkejte před nimi hlavu do písku, protože samy od sebe se nevyřeší. Vsaďte na své silné stránky a věřte, že do víkendu bude všechno hotovo. Vlivem… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
S volným časem si kvůli nekončícím covidovým nařízením nevíte rady. Snažte se ho trávit smysluplně a především nezapomínejte na pohyb. Koně, kteří mají sedavou profesi, by si měli nedostatek přirozeného pohybu… ČTĚTE VÍCE!

Koza
První měsíc roku 2021 se chýlí ke konci a zrozenci Kozy to vnímají velmi intenzivně. Rekapitulujete uplynulé dny a přemýšlíte, co se všechno odehrálo. Nemějte na sebe přehnané nároky, pokud jste nestihli všechno, co jste… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, vstupujete do náročného týdne, kdy se na vás ze všech stran řítí nějaké povinnosti. Kvůli nim odsunujete veselejší aktivity stranou a omezujete soukromý život. Zakažte si takové limitování hned na samém… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
V poslední době to mezi vámi a jistým člověkem skřípe. Nemusí to být nutně drahá polovička, diskomfort v komunikaci může zasáhnout všechny sféry od práce až po přátelství či rodinu. Pokud si s dotyčným nerozumíte, nedělejte… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Do života Psů zasahuje v posledních lednových dnech kněžka lásky. Díky ní jsou i zimní dny protkané hřejivým citem a na vašich tvářích září úsměv. Láska pro vás bude hnacím motorem i ve chvílích, kdy se musíte poprat s… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Vyhlížíte zajímavý týden, kdy nebude nouze o setkání s příjemnými a hlavně inspirativními lidmi. Nebojte se cestovat, přihlaste se na online přednášky nebo semináře. Všechny aktivity, které vás něčím obohatí, jsou v závěru… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.