Home - Články - Týdenní horoskop 25. - 31. ledna

Týdenní horoskop 25. - 31. ledna

vloženo 23. 1. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 25. - 31. ledna

Nová láska, povýšení v práci, ale i problémy ve stávajícím vztahu. Každý den přináší nové možnosti, co přinese následující týden? Budou se na vás hvězdy usmívat, nebo vám pořádně zavaří? Přečtěte si svůj týdenní horoskop a buďte připraveni!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, v pracovní sféře se mohou objevovat jisté potíže. Meziobdobí vlády Merkuru a Marsu je trochu temné a negativní, ale bylo tomu tak od pradávna. Vy se tomuto období musíte postavit čelem a spíše z jeho sil čerpat, než se jim pasivně poddávat.

Býk
Dejte si poslední lednový týden obzvlášť velký pozor na unáhlené investice a rozhodně si své nákupy velice dobře rozmyslete. Hrozí ztráta peněz, a to ne malá částka. Nevěřte jen tak někomu, někteří lidé ve vašem okolí totiž nejsou féroví. To pro obchod není dobré.

Blíženci
V tomto týdnu můžete dostat skvělou pracovní nabídku. Nikdy jste nad změnou zaměstnání neuvažovali, protože jste v dosavadní práci nadmíru spokojeni, ale finanční ohodnocení u konkurence vypadá velmi lákavě. Budete nyní skutečně na vážkách.

Rak
V rodině funguje bezproblémová komunikace plná pozitivních a láskyplných emocí. Konečně jste s někým blízkým z rodiny navázali zdravý vztah, ve kterém nejsou patrné známky manipulace. Nebylo to vůbec lehké, ale nakonec to šlo bez větších problémů.


Lev
Ve čtvrtek vstupuje Úplněk do vašeho znamení, Lvíčci. Bude mít tak trochu tajemnou moc, jako vlastně všechny chladné úplňky. Otevře nám bránu do magického světa a zesílí naše vnímání a intuici. Naslouchejte v této době více než kdy jindy svému vnitřnímu hlasu.

Panna
Pokud chcete tento týden nakupovat, tak si to důkladně rozmyslete. Rozhodně ale nekupujte nic praktického, může se vám to velmi rychle pokazit. Rovněž není příliš přáno ani reklamacím. Když necháte nákupy na vhodnější čas, uděláte nakonec nejlépe.

Váhy
Nastává chladné období, které má na někoho negativní a tmavé účinky. Každý čerpá energii ze slunečního svitu a přírody z rozpuku, ale jen málokdo umí přijít do rovnováhy s přírodou, která odpočívá. Naučte se vnímat pohyby života a přírody kolem nás.

Štír
Řadíte se mezi spolehlivé a výjimečné zaměstnance, které si šéf pochvaluje. Přesto máte neutuchající vnitřní pocit, že je čas jít zase o kousek dál. Tušíte, že vaše cesta v práci je u konce a vy jste se vyšplhali ve svém životě zase o level dál.


Střelec
Ve vašem životě se objeví někdo, kdo vás neskutečně moc inspiruje. Má úžasné osvícené, moderní názory a dokáže vám vždy skvěle poradit. Už jste si mnohdy ve vašem životě zoufali a nyní máte zase spoustu nové energie tvořit a vymýšlet něco nového.

Kozoroh
Tento týden budete mít rozjitřené emoce. Může za to částečně úplněk, který přeje mystickým chvílím, ale i intuici a lidskému nitru. Pokud se naučíte poslouchat svému vnitřnímu já, tak dokážete porazit mnohé neblahé situace, které vám život přinese.

Vodnář
Konečně začínáte vylézat z temné ulity, do které vás dostal tajemný Merkur. Čtvrteční úplněk ale přináší do života světlejší chvilky. Ve své podstatě nemá za úkol změnit situace ve vašem životě, ale naučí vás, jak se s některými věcmi prostě smířit.

Ryby
Když příroda utichá, tak si lidé začínají více všímat vesmírných vlivů. Mnozí to považují za špatné období a těší se na příchod životodárného jara: Citlivé Rybky však umí využít těchto chvil a uvědomují si, co toto nové a intuitivní období přináší.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.