Home - Články - Láskohled 25. - 31. ledna

Láskohled 25. - 31. ledna

vloženo 22. 1. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 25. - 31. ledna

Na rok 2021 jste netrpělivě čekali. Plní se vám vaše sny, nebo všechno zatím není podle vašich představ? Neklesejte na mysli! Celý rok máte ještě před sebou a nemusí jít všechno hned hladce. Podle hvězd bude přát tento rok lásce. Zadaří se vám už v novém týdnu? Odpověď najdete v novém Láskohledu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte před sebou rozmanité období plné lásky, romantiky, zábavy, ale také vášně. Potkáte někoho, kdo je naladěný na stejnou vlnu. Skvěle se spolu bavíte, ale o budoucnosti moc nemluvíte.

Býk
Nezadaní Býčci, čekají vás skvělé věci. V lásce se těšte na nové, a taky slibné, začátky. Máte kolem sebe nespočetně nápadníků, kteří touží po vaší přítomnosti. Vy už ale máte jasno.

Blíženci
Vaše sebevědomí bude tento úplňkový týden na bodu mrazu. Přihodilo se vám v poslední době něco, co vás vnitřně velice rozhodilo a ovlivnilo vaše pocity na dlouhou dobu. Musíte se vzchopit!

Rak
Dlouhodobé svazky prochází velmi harmonickým obdobím. Nemůžete se jeden druhého nabažit, a to i v případě, že už máte třeba dospělé děti. Jste prostě jako na líbánkách a užíváte si.


Lev
Poslední kapkou ve vztahu pro vás budou hloupé a jízlivé poznámky od toho druhého. Neváháte si sbalit věci a na pár dní vypadnete vyčistit si hlavu. Ostatní vyřešíte až po příchodu.

Panna
Nový objev na začátku vypadal naprosto snově, ale vyklubal se z toho jeden velký omyl. Jste naprosto rozdílní a nepojí vás nic jiného než fyzická vášeň, která bohužel není trvalá.

Váhy
Chladivý úplněk vám do života přinese nebývalé teplo a vášeň. Více si všímáte těch důležitých věcí ve vztahu a nezabýváte se malichernostmi. Taky jste se začali zamýšlet nad sebou.

Štír
Moc často se díváte na to, co si přejí ostatní, že jste úplně zapomněli, kdo ve skutečnosti jste a co chcete od života a vztahů. Naštěstí vám hvězdy přináší nebývalou sílu na změnu.


Střelec
Čtvrteční úplněk může rozjitřovat emoce. Obzvlášť lidé v dlouhodobých svazcích mohou být citliví na to, co jeho protějšek řekne a tak dochází k mnohým zbytečným bouřlivým reakcím.

Kozoroh
Výjimečný trigon s Venuší zajistí tento týden Kozorohům skvělé zážitky. Seznámíte se s novými lidmi a vaše nálada bude na vrcholu. Mezi novými známými se objeví i spřízněná duše.

Vodnář
Nebuďte tento týden negativní a raději začněte hýřit dobrou náladou. Mohla by vám totiž mezi prsty proklouznout úžasná příležitost pro romantiku. Někde na vás čeká někdo zajímavý.

Ryby
I když momentálně na lásku nemáte ani trochu pomyšlení a soustředíte se na jiné věci ve vašem životě, tak přesto najdete někoho, kdo vás zaujme. O další nabídky ale nemáte zájem.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.