Home - Články - Karmická jednadvacítka - osudové datum

Karmická jednadvacítka - osudové datum

vloženo 21. 1. 2021
čas čtení: 5 minut

Karmická jednadvacítka - osudové datum

Víte, čím je dnešní den tak zvláštní? Nastal 21. den, roku 21, 21. století! Podobné datum zažijeme zase až za 100 let. Využijte magické síly, která dnes vstupuje do vašich životů!!!!

sdílet článek na facebooku

Nějak nápadně mnoho dvojek a jedniček a také jednadvacítek, nezdá se vám? Co od toho dne očekávat?

Nápadná symetrie

Nic se neděje náhodou a náhoda je v podstatě planý pojem z nedostatku vysvětlení. Pokud jste vyznavači vesmírného řádu, v jehož intencích je možná určitá svoboda myšlení a cítění, pak vám snad nebude proti mysli vysvětlení, že vše, v čem žijeme, včetně pohybů planet a číselných vyjádření reality, je odrazem vesmírného řádu. Odráží se i v kapce vody či buňce naší kůže, jenže tam ho neumíme spatřit a spočítat-. V číslech a ve hvězdách ano.

21. 01. 2021

Toto datum žijeme právě dnes! Tři jedničky, tři dvojky a dvě nuly. Součet je devět. Máme také 21. století, 21.rok a 21. ledna. Je nám to k něčemu? Opakování stejných čísel podtrhuje význam čísla. V tom případě je pak dobré ani moc čísla nesčítat, ale ponechat opakující se čísla v jejich původní hodnotě a symbolice.


Tři jedničky

Jednička je symbol pro slunce, mužský princip, osobnost, ego, expanzi, ovlivňování a měnění světa. Muž žije ven ze sebe, dobývá, loví, staví, mění, oplodňuje ženu, takže mění i ji. Jednička je budování nové reality v praxi. Jednička je promítnutí své osobnosti do světa a vesmíru. Jde o mužský proncip a posílání svého já ze sebe ven aby předělalo svět. Jde o realizaci svých snů. Přitom se musí i loccost zbořit a znovu vystavět. V tomto datu musíme mít odvahu zbořit, co se nám nelíbí, negovat a od sebe odtrhnout to, co nám nevyhovuje. Pakteprve můžeme budovat nový svět. Novou kvalitu.

Tři dvojky

Dvojka je symbol Luny, na rozdíl od jedničky symbol společenství, jde v podstatě o protiklad čísla jedna. Není zde ego, ale ohledy ke druhému, ke druhým. Jde o vyjádření, že nejsem na světě sám či sama. Dvojka je citlivá, jemná, empatická, dvojka je ženský princip – žena přece bere výsostný ohled na toho, koho miluje, existuje většinou pro někoho, pro muže nebo pro dítě. Žena mění sebe, jejím snem je zplodit život, to nedokáže ani suverénní mužská jednička, potřebuje ktomu právě ženu, dvojku, jemnost, plodnou půdu, na níž se uchytí semeno, půdu, která dovolí vyrůst nové bytosti, lůno, něco, co je uvnitř a z čeho se zrodí tajemství.


Dvě nuly

Nula je spojena s Plutem, s planetou, která není planetou, jak se vědci domluvili. Je to legrační domlouvat se o něčem, co ve vesmíru funguje nezávisle na člověku, je to velká arogance, ale odpusťme to vědcům, myslí to dobře. Naštěstí Plutu je to jedno. Obíhá si svou nevypočitatelnou oběžnou dráhu, pokaždé jinou elipsu, chvíli na okraj známého vesmíru v rámci Sluneční soustavy a chvíli mimo. Nula je tajemství, výraz pro nic, v němž je ale všechno, co je. Pojem nic stejně jako zmíněný pojem náhoda je planý, je to jen slovo pro něco, co nedovedeme pochopit. A tak Nic znamená zároveň Vše, což možný chápou ti, kteří se v meditaci přiblížili Božské bytosti. Bůh se vyprázdnil, abychom mohli být, rozdělil se na pidi části, kterými jsme, každý z nás je střípek zrcadla, odrážející kousek Boží tváře, Božího vědomí. Každý ten kousek obsahuje vědomí celé, každý z nás se může napojit na Boží vědomí, jako na obrovský absolutní server, a čerpat z něho. Co myslíte, že je indická akáša nebo čínské čchi? Je to prostor uvolněný Bohu, a ten jej zcela zaplní. Pokud se v meditaci vyprázdníme od titulků bulvárních zpráv, naplníme se jím i my. Není to těžké, není to úkol pro vyvolené a studované, máme to dáno všichni. Až si pomyslíte – A to je ono? Toto nic? Ano, vězte, že to je ono, ale to je jen začátek. Stačí dvě tři vteřiny napojení a poté během dalších dnů prodlužujte. Buďte v přítomnosti se Stvořitelem, to vám umožňuje tato nula.

A tím, že jsou nuly dvě, realizuje se tento den princip oplodnění Božství Božstvím. Nuly jsou v páru, budou se hojnit, plodit další svobodné bytosti, které pochopí nekonečnost reality. Nuly jsou v jemné, citlivé, ohleduplné konstelaci páru a budou Přinášet plody.


Co s tím datem?

No nic, dělejte to, co děláte obvykle, jen si vzpomeňte, že datum, které žijete, přeje originálním osobnostem a jejích snům, ale také soužití v páru či společenství a naplnění jednotlivce i komunity nesmírným zdrojem. Je to velké datum, ale nechce, abychom se klaněli, modlili se nebo prováděli jakékoliv rituály. Nechce nic, dává nám jen možnost realizovat sami sebe, zapojit se do páru či skupny, splynout s bližními a vydat plody v podobě myšlenek, činů nebo dětí. Je to datum, které je součástí plánu na nový svět. Když ho necháte být a nepomyslíte na něj, nic se nestane, Pokud se budete snažit v sobě něco změnit – a to tím směrem, který potřebujete vy i svět, zdaří se to. Zasejte jen semínko do sebe, dál bude pracovat samo. Nemusíte ho zalévat, zalévá ho tvůrce všehomíra. Jak říkal Kristus, „Kdo má uši k slyšení, slyš.“ A co vy, slyšíte?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.