Home - Články - Lednový úplňkový horoskop lásky 2021

Lednový úplňkový horoskop lásky 2021

vloženo 24. 1. 2021
čas čtení: 4 minuty

Lednový úplňkový horoskop lásky 2021

První magický úplněk roku 2021 nás čeká 28. ledna 2021 ve 20:16 a bude ve znamení Lva. Jeho mocná síla na nás bude působit tři dny předem a taky tři dny poté. Víte, co vám přinese v lásce?

sdílet článek na facebooku

Beran
Luna v ohnivém Lvu je vám spřízněna a hvězdy nahrávají rychlému vývoji milostných vztahů, takže si můžete úplněk užít hezky vášnivě! Ale co se týče serióznějších záležitostí, jsou zde určité nejasnosti a zřejmě vám budou chybět jistoty. Připravte se na to, že vás může překvapit nečekaný vývoj nové známosti, a ne zrovna směrem, který si přejete.

Býk
Ve vašem znamení, milí Býci, se nyní setkává Uran s Marsem, a to je hodně výbušná kombinace! Bude vás to táhnout k nedomyšleným akcím a můžete se tedy snadno zamotat do něčeho, co jste nechtěli – třeba do nějakého trojúhelníku! Raději se držte nohama na zemi a nesnažte si zvyšovat své ego sváděním kdekoho po večírcích, ale myslete spíš na jistoty a budoucnost.

Blíženci
Úplněk bude pro vás, milí Blíženci, bohatý na zážitky a stačí jen vyrazit do víru společenského života, určitě se snadno seznámíte. Pokud by to nešlo, příležitosti na vás čekají třeba i na online chatech. Počítejte však spíš jen s krátkodobým dobrodružstvím, protože hvězdy teď nejsou příliš nakloněny hledání partnera na celý život. Zadaní si užijí zajímavé společné zážitky!


Rak
Události úplňkového času vám budou připadat trochu chaotické a lepší bude, když se budete držet trochu zpátky a nenecháte se strhnout jejich vírem. Vaše domácí zázemí pro vás bude pevným bodem, na který se můžete spolehnout spíš než na nějaké vášnivé a plané sliby. Nebude to sice příliš romantické, spíš pragmatické, ale takový už je život!

Lev
Pro Lvy je toto jeden z nejsilnějších úplňků v roce, který vám umožní hlouběji se propojit s vaší vlastní duší, hodí se proto k meditaci a rozjímání. V partnerských vztazích se vyhýbejte pokušení udělat něco zbrklého a nepromyšleného, což platí dvojnásob pro muže Lvy. Při rozhodování nezapomeňte na praktické záležitosti vašeho domova a nenechejte se strhnout momentální vášní!

Panna
Mars i Venuše vám svítí z oblohy příznivým světlem, a vaše milostné aktivity se dočkají náležitého úspěchu! Nezapomínejte ovšem na to, že méně je někdy více a pomalu člověk zajde nejdál. Doba není úplně nakloněna dělání zásadních rozhodnutí, nemusely by být správné. Tak si raději zatím jen užívejte to hezké a zbytek má svůj čas, který ještě nenadešel.


Váhy
Úplňkový čas pro vás bude příjemný a bohatý na hezké zážitky, ale asi to bude spíš z jiného soudku, než je láska. Ve vztazích bude lepší zachovat opatrnost a nenechat se unést nějakými divokými nápady – nestálo by to za to! Raději si dopřejte čas sami pro sebe a pro váš vlastní rozvoj a spokojenost, zasloužíte si to, a je to nejlepší, co můžete nyní udělat.

Štír
Milí Štíři, o tomto úplňku se planety proti vám tak trochu spikly a počítejte s tím, že se vztahy nebudou vyvíjet zrovna podle vašeho vysněného scénáře. Zavařit vám může Mars s Uranem v protilehlém Býku, kteří vás budou svádět k neuváženým činům, no a Luna ve Lvu ve vás může probudit pocit, že jste nedoceněni. Ale bude to jen chvilkové, neřiďte se tím!

Střelec
Láká vás nové seznamování a s Lunou ve spřízněném Lvu můžete vyrazit na úspěšný lov! Ale pozor, počítejte s tím, že nová známost vám přinese celou řádku překvapení, a věci budou nakonec úplně jinak, než očekáváte! Pro zadané Střelce je ideální čas pro společné zážitky a zábavu, ale nikoliv pro důležitá životní rozhodnutí, tak si dopřejte trochu romantiky a odreagování!


Kozoroh
Venuše ve vašem znamení Kozoroha vám věští milostně velmi úspěšné období, lepší to však bude až po úplňku, nikoliv přímo v tento večer. Počkejte si, až Luna vstoupí ze Lva do Panny, pak se hodně věcí vyjasní a divoké nevyrovnané energie úplňkového večera se usadí. Chcete vědět, s čím můžete počítat, ale netlačte na pilu a počkejte si, jak se to vyvrbí samo.

Vodnář
Pro Vodnáře je tento úplněk poblíž vašich narozenin jedním ze dvou nejsilnějších v roce. Lev je k vašemu znamení v opozici a připomíná vám některé vaše životní výzvy v citové oblasti a ve vztazích. Mars s Uranem vás budou táhnout k nepromyšleným akcím, ale nebude to dobrý nápad, raději zatím nedělejte žádné změny a spíš si sami v sobě ujasněte své potřeby a priority.

Ryby
Energie tohoto úplňku bude pro jemné Rybí duše možná až příliš silná a trochu zmatená. Občas nebudete vědět, proč všichni na ty vztahy tolik spěchají a co je vede k některým nečekaným a náhlým rozhodnutím. Vy se budete raději držet svých jistot, ale může se stát, že vašemu protějšku vleze do hlavy nějaký brouk a pak mu budete muset rozmlouvat jeho šílené nápady!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.