Home - Články - Lednový úplňkový horoskop lásky 2021

Lednový úplňkový horoskop lásky 2021

vloženo 24. 1. 2021
čas čtení: 4 minuty

Lednový úplňkový horoskop lásky 2021

První magický úplněk roku 2021 nás čeká 28. ledna 2021 ve 20:16 a bude ve znamení Lva. Jeho mocná síla na nás bude působit tři dny předem a taky tři dny poté. Víte, co vám přinese v lásce?

sdílet článek na facebooku

Beran
Luna v ohnivém Lvu je vám spřízněna a hvězdy nahrávají rychlému vývoji milostných vztahů, takže si můžete úplněk užít hezky vášnivě! Ale co se týče serióznějších záležitostí, jsou zde určité nejasnosti a zřejmě vám budou chybět jistoty. Připravte se na to, že vás může překvapit nečekaný vývoj nové známosti, a ne zrovna směrem, který si přejete.

Býk
Ve vašem znamení, milí Býci, se nyní setkává Uran s Marsem, a to je hodně výbušná kombinace! Bude vás to táhnout k nedomyšleným akcím a můžete se tedy snadno zamotat do něčeho, co jste nechtěli – třeba do nějakého trojúhelníku! Raději se držte nohama na zemi a nesnažte si zvyšovat své ego sváděním kdekoho po večírcích, ale myslete spíš na jistoty a budoucnost.

Blíženci
Úplněk bude pro vás, milí Blíženci, bohatý na zážitky a stačí jen vyrazit do víru společenského života, určitě se snadno seznámíte. Pokud by to nešlo, příležitosti na vás čekají třeba i na online chatech. Počítejte však spíš jen s krátkodobým dobrodružstvím, protože hvězdy teď nejsou příliš nakloněny hledání partnera na celý život. Zadaní si užijí zajímavé společné zážitky!


Rak
Události úplňkového času vám budou připadat trochu chaotické a lepší bude, když se budete držet trochu zpátky a nenecháte se strhnout jejich vírem. Vaše domácí zázemí pro vás bude pevným bodem, na který se můžete spolehnout spíš než na nějaké vášnivé a plané sliby. Nebude to sice příliš romantické, spíš pragmatické, ale takový už je život!

Lev
Pro Lvy je toto jeden z nejsilnějších úplňků v roce, který vám umožní hlouběji se propojit s vaší vlastní duší, hodí se proto k meditaci a rozjímání. V partnerských vztazích se vyhýbejte pokušení udělat něco zbrklého a nepromyšleného, což platí dvojnásob pro muže Lvy. Při rozhodování nezapomeňte na praktické záležitosti vašeho domova a nenechejte se strhnout momentální vášní!

Panna
Mars i Venuše vám svítí z oblohy příznivým světlem, a vaše milostné aktivity se dočkají náležitého úspěchu! Nezapomínejte ovšem na to, že méně je někdy více a pomalu člověk zajde nejdál. Doba není úplně nakloněna dělání zásadních rozhodnutí, nemusely by být správné. Tak si raději zatím jen užívejte to hezké a zbytek má svůj čas, který ještě nenadešel.


Váhy
Úplňkový čas pro vás bude příjemný a bohatý na hezké zážitky, ale asi to bude spíš z jiného soudku, než je láska. Ve vztazích bude lepší zachovat opatrnost a nenechat se unést nějakými divokými nápady – nestálo by to za to! Raději si dopřejte čas sami pro sebe a pro váš vlastní rozvoj a spokojenost, zasloužíte si to, a je to nejlepší, co můžete nyní udělat.

Štír
Milí Štíři, o tomto úplňku se planety proti vám tak trochu spikly a počítejte s tím, že se vztahy nebudou vyvíjet zrovna podle vašeho vysněného scénáře. Zavařit vám může Mars s Uranem v protilehlém Býku, kteří vás budou svádět k neuváženým činům, no a Luna ve Lvu ve vás může probudit pocit, že jste nedoceněni. Ale bude to jen chvilkové, neřiďte se tím!

Střelec
Láká vás nové seznamování a s Lunou ve spřízněném Lvu můžete vyrazit na úspěšný lov! Ale pozor, počítejte s tím, že nová známost vám přinese celou řádku překvapení, a věci budou nakonec úplně jinak, než očekáváte! Pro zadané Střelce je ideální čas pro společné zážitky a zábavu, ale nikoliv pro důležitá životní rozhodnutí, tak si dopřejte trochu romantiky a odreagování!


Kozoroh
Venuše ve vašem znamení Kozoroha vám věští milostně velmi úspěšné období, lepší to však bude až po úplňku, nikoliv přímo v tento večer. Počkejte si, až Luna vstoupí ze Lva do Panny, pak se hodně věcí vyjasní a divoké nevyrovnané energie úplňkového večera se usadí. Chcete vědět, s čím můžete počítat, ale netlačte na pilu a počkejte si, jak se to vyvrbí samo.

Vodnář
Pro Vodnáře je tento úplněk poblíž vašich narozenin jedním ze dvou nejsilnějších v roce. Lev je k vašemu znamení v opozici a připomíná vám některé vaše životní výzvy v citové oblasti a ve vztazích. Mars s Uranem vás budou táhnout k nepromyšleným akcím, ale nebude to dobrý nápad, raději zatím nedělejte žádné změny a spíš si sami v sobě ujasněte své potřeby a priority.

Ryby
Energie tohoto úplňku bude pro jemné Rybí duše možná až příliš silná a trochu zmatená. Občas nebudete vědět, proč všichni na ty vztahy tolik spěchají a co je vede k některým nečekaným a náhlým rozhodnutím. Vy se budete raději držet svých jistot, ale může se stát, že vašemu protějšku vleze do hlavy nějaký brouk a pak mu budete muset rozmlouvat jeho šílené nápady!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.