Home - Články - Lednový úplněk ve Lvu

Lednový úplněk ve Lvu

vloženo 26. 1. 2021
čas čtení: 5 minut

Lednový úplněk ve Lvu

A JE TADY! Konečně jsme se dočkali prvního úplňku roku 2021, který nastane již zítra - 28. 1., a to ve 20:16 večer. Jaký bude lednový lví úplněk? Naprosto nečekaný!

sdílet článek na facebooku

Měsíc ve Lvu a Slunce ve Vodnáři

Luna bude ve znamení Lva a Slunce ve Vodnáři, takže nejintenzivněji budou úplňkovou noc prožívat právě tato dvě znamení! Neobvykle silné pocity můžete očekávat i v případě, že máte v některém z těchto znamení ascendent, měsíční znamení nebo některou planetu ve vašem osobním horoskopu narození. Ať už jste narozeni kdykoliv, lví úplněk přichází s tématem vašeho ega, sebevědomí, úspěchu a seberealizace. To stojí v opozici k vodnářským hodnotám svobody, spolupatřičnosti, rovnosti a idealismu.

Z hlubin duše se tedy budou ve dnech těsně před úplňkem vynořovat právě tato témata, úplněk přinese vyvrcholení jejich energie a snad i nové poznání a pochopení. Poté se konečně napětí uvolní a bude pozvolna klesat. V úplňkovém rozjímání, meditaci nebo věštění je teď šance udělat si jasno v otázkách, jakým způsobem se chcete v životě prosadit, čeho dosáhnout, co vytvořit – a jak je toto všechno, co můžete v reálném světě vykonat, v souladu nebo v rozporu s vašimi hlubšími ideály a sny, případně s potřebou svobody, volnosti a nezávislosti.


Pozor na srdce a vyhnout se operacím

Po zdravotní stránce nám Luna ve Lvu působí na srdce, cévy a oběhový systém. Opatrnost se proto vyplatí lidem s kardiovaskulárními nemocemi, kteří by se měli více šetřit a vyhýbat se námaze. Absolutním tabu jsou o tomto úplňku nebo v několika dnech kolem něj operace srdce, s výjimkou naprosto urgentních a neodkladných zákroků. Hrozí totiž zvýšené riziko komplikací a taky nadměrné krvácení. Během úplňku se také doporučuje vyhnout se pokud možno všem lékařským zákrokům, které počkají – od operací až po trhání zubů. Naše tělo je totiž o úplňcích v hodně podrážděné a energetizované fázi, takže lepší je dopřát mu klid pro regeneraci.

Pokud jsou ovšem vaše srdíčko a cévy zdravé a v dobré kondici, vyplatí se dopřát svému tělu trochu pohybu a rozproudit si krevní oběh. Řeč je ovšem pouze o kondičním sportu ve volném čase, není absolutně vhodná doba pokoušet se trhat nějaké sportovní rekordy! S klidem a radostí si tedy jděte trochu zaběhat, projet se na běžkách nebo si zacvičit do fitness centra. To všechno vašemu tělu velmi prospěje.


Riskantní kvadratura s Býkem

Z dalších astrologických konstelací nás bude tento úplněk provádět kvadratura Slunce, Jupitera a Saturnu ve Vodnáři a Luny ve Lvu s Marsem a Uranem ve znamení Býka. Toto je hodně zajímavé postavení planet, ale bohužel nikoliv v pozitivním smyslu. Bojovný Mars společně s rebelantským Uranem přináší riziko nečekaných změn a zkratového nepromyšleného jednání, které nemusí mít zrovna pozitivní výsledek. Nejvíce se to bude týkat Lvů, Vodnářů a Býků, ale platí to i pro zbývajících devět znamení. Proto se vyplatí držet si teď v mysli více než jindy pravidlo o tom, že je lepší dvakrát měřit a jednou stříhat. Na úplňkový den si neplánujte žádná důležitá jednání, zásadní rozhodování a zkuste se vyhnout také nepromyšlenému utrácení peněz. Zvýšená opatrnost se vyplatí také při řízení auta a při sportu, protože mohou hrozit úrazy.

Zkrátka a dobře, lednový úplněk si nejlépe užijete, když si dopřejete klid a pohodu, ať už ve společnosti někoho blízkého, přátel nebo i sami. Neplánujte si žádný náročný program, ale raději si v odpočinkovém tempu trochu popřemýšlejte nad svým dalším životním směrováním, kariérou a seberealizací. Praktické provedení svých nových nápadů si ovšem nechejte až na později!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.