Home - Články - Týdenní horoskop 18. - 24.ledna

Týdenní horoskop 18. - 24.ledna

vloženo 16. 1. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 18. - 24.ledna

Probuďte se! Leden je už v plném proudu, tak využijte nového začátku v roku 2021 a jděte do věcí naplno. Že jste v minulosti dělali chyby? To k životu patří a vy se z nich teď můžete poučit. Nahoďte úsměv na tvář a vydejte se směle vstříc životu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Stále se vám nedaří najít nějakou životní rovnováhu. Máte pocit, že příliš často padáte a pak strmě vstoupáte vzhůru. Díky tomu jste emočně velice vypjatí a neumíte stresové situace řešit v klidu. Chtěli byste si najít nějakého životního kouče.

Býk
Tento týden pro vás bude v mnohém zlomový. Hledáte tu správnou cestu pro vás a doufáte, že si konečně najdete práci snů. Může se vám to skutečně povést. Jste totiž velmi cílevědomí a pracovití lidé, ale nic přece nejde okamžitě. Buďte trpěliví!

Blíženci
Slunce v úterý vstupuje do znamení Vodnáře a přináší nám zdravou veselost, zábavu a pozitivní energii, kterou momentálně opravdu potřebujeme. Do života přinese všem skvělé nápady, ale i nové milostné zážitky. Nenechte si tento týden nic téct!

Rak
Někdo ve vašem blízkém okolí vás nehezky ovládá, milí Ráčci. Tento manipulativní jedinec vám v životě vytváří chaos a pomalu vás začíná odřezávat od všeho, co máte rádi. Možná by bylo načase s tím něco udělat a dát jasně najevo svůj pevný názor.


Lev
I když Mars má stále sílu, tak jeho mnohdy negativní vliv nevnímáte. Leden je pro vás depresivním obdobím, ale vy se rozhodnete jen tak nevzdat a vymýšlíte ty nejrůznější aktivity. Hledáte si nové koníčky, myslíte pozitivně a to je úžasné.

Panna
Slunce ve Vodnáři slibuje veselejší zítřky a nechává za sebou pochmurné včerejšky. Musíte se dívat více dopředu a doufat, že vše se v dobré obrátí. Často jste se teď utápěli v melancholii a koukali jste na svět tak trochu negativně. To se teď změní.

Váhy
Rozčiluje vás jedna kamarádka a poslední dobou máte pocit, že její nezodpovědnost už je neúnosná. Pokaždé, co si domluvíte schůzku, tak to buď odvolá nebo nepřijde. Dokonce i v práci začíná mít problémy a má to tam nahnuté. Něco se s ní určitě děje.

Štír
Čeká vás velké množství překvapení, které vám hvězdy osudu do vašeho života přináší. Z větší části za to může Slunce, které se překlápí do znamení Vodnáře a přináší tak mnohé změny a povyražení. Už bylo na čase, chcete si zase bezstarostně užívat.


Střelec
Máte před sebou období plné obav a melancholie. Okolní počasí vašemu momentálnímu psychickému stavu moc nepřidává. Musíte se trochu vzchopit a najít si světlo ve svém životě. Jste tolik akční člověk, sáhněte po nějakém svém dávném oblíbeném koníčku.

Kozoroh
V zaměstnání se vám nyní moc nedaří. Jste zasnění a bloumáte si ve svém světě. Realita je pro vás mnohdy až příliš krutá a vy rádi fantazírujete. Někdy je fajn utéct si takhle do svého ráje, ale zaměstnavatel pro vaše snění nemá příliš pochopení.

Vodnář
Milí Vodnáři, Slunce vstupuje do vašeho znamení a to je nejen pro vás opravdovým štěstím. Díky tomu se znovu budete moct zhluboka nadechnout a věřit lepším zítřkům. Máte své touhy, ideály a vaše kreativní dušička se tento týden bude tetelit blahem.

Ryby
V rodině je momentálně všechno na jedničku. Vládne u vás pohodová a klidná atmosféra, která vám do duše přináší mír a příjemně vás hřeje. Věřte, že tento váš vnitřní žár dokáže porazit mnohé fyzické neduhy, ale hravě rozpráší i lednové tmavé chmury.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.