Home - Články - Láskohled 18. - 24. ledna

Láskohled 18. - 24. ledna

vloženo 15. 1. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 18. - 24. ledna

Láska! Tak pomíjivá, přesto k životu stejně důležitá jako vzduch. Zjistěte, co vás v následujícím týdnu čeká v oblasti lásky! S novým rokem mnoho z vás prolomí ledy i vysněným partnerem! Čtěte více v horoskopu LÁSKY!
sdílet článek na facebooku

Beran
Stále doufáte, že váš vztah se vám podaří udržet, nikdo jiný v to ale nevěří. Rodina i kamarádi vás naopak odrazují, abyste se zase nespálili a protějšek je v této věci velmi laxní.

Býk
Slunce ve Vodnáři vám pořádně zamíchá s vaším milostným životem. Když už jste si mysleli, že máte o všem pevně rozhodnuto, tak tento týden máte na danou věc zase úplně jiný názor.

Blíženci
V milostném životě vás čekají velké změny, milí zrozenci Blíženců. Již dlouho čekáte na Amorův šíp a doufáte, že vás postřelí v tu pravou chvíli. Konečně se vysněné lásky dočkáte.

Rak
Tento týden bude velice emoční a vy budete plni těch nejrůznějších vášní. Rádi bystě měli doma pohodu a klid, ale spíš to tam bude vřít. Protějšek už na vás vůbec nemá náladu


Lev
Na konci roku se objevil někdo, kdo pro vás byl zajímavým. Jako by vám ale Nový rok přinesl do života úplně nové pohledy a zkušenosti. Myslíte si, že jste snad museli být slepí.

Panna
Slunce vstupuje do znamení Vodnáře a vám přináší samé pozitiva. Budete hýřit skvělou náladou a opačné pohlaví na vás bude moct oči nechat. Rozhodně bude tento týden hodně o flirtu.

Váhy
Občas se vám zdá, že máte kolem sebe lidi, kteří si nezaslouží vaši lásku a pozornost. Nemáte rádi nezodpovědné a hloupé jednání a tyto osoby se ho podle vás dopouští neustále.

Štír
V tomto týdnu to není moc růžové. Mysleli jste si, že váš nový objev je romantickou a milou osobou. Nečekaně vyhrocená situace však ukáže její pravou tvář a není to nic pěkného.


Střelec
Slunce tento týden doputuje až ke znamení excentrického Vodnáře a do života vám přinese chaos, smích, extrémní zábavu, ale i nespoutanou lásku. Poznáte někoho naprosto výjimečného.

Kozoroh
Venuše je v láskyplném trigonu s vaším znamením. Nepřináší jen romantiku a něhu. Budete se tento týden doslova vznášet pod náporem nevídané vášně. Nemůžete se jeden druhého nabažit.

Vodnář
Koho by napadlo, že lásku svého života a toho pravého jedince pro vás máte tak blízko. Ze začátku jste přehlíželi vzájemné sympatie a jiskření mezi vámi vás mátlo. Nyní máte jasno!

Ryby
V hlavě máte zmatek z vašeho momentálního vztahu. Je jasné, že to mezi vámi jiskří, ale na druhou stranu si neumíte dát najevo své vzájemné city a zbytečně se mezi sebou hádáte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.