Home - Články - Čínský horoskop na týden 18. - 24. ledna

Čínský horoskop na týden 18. - 24. ledna

vloženo 18. 1. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 18. - 24. ledna

Štěstěna je vrtkavá čarodějka. Zatímco vám jeden týden servíruje jednu dobrotu za druhou, hned poté dokáže zcela obrátit a nachystat opravdu vypečené pochoutky, ze kterých jde hlava kolem. Jedno se jí ale musí nechat, že totiž bez těchto zvratů by život nedával smysl a že bez bolesti bychom si neuměli vychutnat radost. Je ale důležité, abychom všechno pevně ustáli! Proto jsou tady horoskopy, s nimiž dopředu víte, zda být ve střehu, nebo v klidu a pohodě.

sdílet článek na facebooku

Krysa
V druhé polovině ledna se vrací dřívější fyzická výkonnost. Jste plní elánu a tento pocit z vás i vyzařuje, což bude pro mnohé poměrně přitažlivé! Stejně jako s pozorností opačného pohlaví bohužel musíte počítat i se závistí. Ne každý vám aktuální štěstí přeje. Vyplatí se neposlouchat hloupé řeči. Užívejte si nadále den za dnem tak, jak to máte ve zvyku. Před víkendem se těšte na lákavou nabídku! … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Díky přátelům máte v tomto týdnu zajištěnou dobrou náladu, ať už se budete potýkat s jakýmikoliv potížemi. Zadaní Buvolové se bohužel nevyhnou menším kolizím ve vztahu. Ale pro dlouholeté páry nepůjde o žádné zásadní problémy, jimiž by se museli zaobírat. Pokud se k vašim uším dostanou nějaké klepy týkající se drahé polovičky, povzneste se na ně. Také se vyplatí začít pátrat po jejich zdroji. … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Profesní loajalita a mlčenlivost by měly být pro Tygry samozřejmostí. Nikdy nevíte, kdo koho zná a proříznutá vyřídilka by vás vyšla draho. Bohužel nelze věřit ani některým kolegům. V zaměstnání se tedy zbytečně nevybavujte, o to víc se pusťte do svých povinností. V soukromí neváhejte nabídnout pomocnou ruku příbuzným i přátelům. Domácnost vládne klidem, protože spoustu věcí necháváte plavat. … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, vyhlížíte poměrně aktivní týden, během něhož si užijete spoustu osvěžujících událostí. Hvězdy slibují rozšíření obzorů a dokonce možnost vyrazit na nějaký výlet! Pozornost byste měli stočit ke svému zdraví. Zvažte změnu jídelníčku a začněte s pravidelným pohybem. Tendence nabírat na váze jde ruku v ruce s ochabujícím svalstvem. Každodenní procházka se pozitivně podepíše i na psychice. … ČTĚTE VÍCE!


Drak
Prioritou je pro nadcházející týden kariéra, ve které cítíte skvělou příležitost zazářit. Podnikatelé mají ideální podmínky, aby prosadili svůj záměr. Proto komunikujte, vyjednávejte, neváhejte požádat někoho o pomoc. V soukromí už tak ideální podmínky nepanují. Venuše i vrtošivá Luna zabrnkají na emoce. Je třeba brát problémy s rezervou a snažit se nevidět všechno černě. Na seznámení si počkáte. … ČTĚTE VÍCE!

Had
Aktuální konstelace přináší Hadům potíže se soustředěním. V myšlenkách neustále někam odbíháte a při práci i studiu svádíte marný boj s prokrastinací. Neodkládejte povinnosti ze dne na den, jinak se minimálně připravíte o pohodový víkend. Místo hledání důvodu, proč něco nejde, je třeba hledat způsob, jak to udělat. Pokud budete vlídnější ke svému okolí, nezůstanete na to sami. Pomoc se vám hodí. … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
V tomto týdnu zasahuje do života Koní laskavá Luna zesilující jejich empatii. Dokážete se lépe vcítit do myšlení i potřeb druhých. To pomůže odstranit četná nedorozumění v lásce i rodinných vztazích. Abyste ještě zesílili její vliv, mějte při sobě měsíční kámen. Na pracovišti se pusťte do povinností hned. Nikdy nevíte, kdy se změní klima nebo přibydou další úkoly. Lepší je mít průběžně čistý stůl. … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Nezadaní zrozenci Kozy se mohou těšit na novou lásku! Vesmír slibuje setkání se zajímavým člověkem, které nemusí skončit u jednoho rozhovoru. V již existujícím vztahu se projevuje odlišnost povah. Nezapomeňte, že protiklady se přitahují, proto není symbióza vždy žádoucí. Zkuste se na partnera více napojit a pochopit jeho myšlenkové pochody. Výsledný kompromis není pro obě strany nijak bolestivý. … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Změny v mezilidských vztazích jsou nevyhnutelné. S lidmi, které jste vídali dlouhé roky, si nemáte co říct. Společné cesty se rozchází a jejich názory se neshodují s těmi vašimi. Přijměte to jako fakt a nelpěte na něčem přežitém. Je čas pokračovat v životní cestě, na které vás budou těšit jiné tváře. Prim teď hrají především děti. Cítíte radost z jejich přítomnosti a jste pyšní na jejich úspěchy. … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Domácnosti vládnete přátelskou, ale pevnou rukou. Zadaní Kohouti se mohou opřít o drahou polovičku, která je s vámi při rozhodování jedna ruka. Při výchově ratolestí se nestyďte trochu zpřísnit pravidla a pokud s něčím nesouhlasíte, pak na tom trvejte. Na pracovišti plánujte s rozvahou i časovou rezervou. S velkou pravděpodobností se totiž podmínky zkomplikují, takže původní termín nestihnete. … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Povinnosti zvládáte s lehkostí, ať jde o práci nebo studium. Dokonce si poradíte i s něčím nepříjemným, čemu se delší dobu vyhýbáte obloukem. Díky rychlému tempu zůstane více volného času. Milostný život vás nepotěší. Především Psi hledající lásku musí být trpěliví. Některé rande vypadá slibně, ale pak ho raději ukončíte s předstihem. Ti, od nichž si nic neslibujete, nakonec dopadnou na výbornou. … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Ve druhé polovině ledna se těšte na oživení v oblasti vztahů. Venuše přináší druhý den i vztahům, u nichž to vypadalo na rozchod. Díky její láskyplné náruči si uvědomíte, co pro vás drahá polovička znamená a dost možná se do ní opět zamilujete! Při studiu i v pracovním životě buďte opatrnější. Nepodceňujte časovou náročnost žádného úkolu a pokud se učíte něčemu novému, vybudujte pevné základy. … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.