Home - Články - Udělejte si krásné ráno s kartami!

Udělejte si krásné ráno s kartami!

vloženo 25. 1. 2021
čas čtení: 5 minut

Udělejte si krásné ráno s kartami!

Vykládací karty vám pomohou pochopit význam vašich snů a prozradí vám, co je vašim úkolem pro nový den. Vyzkoušejte to s námi!

sdílet článek na facebooku

Takové obyčejné ráno

Jak vypadá začátek vašeho běžného dne? Nejspíš nějak podobně, jako dlouhou dobu vypadaly moje rána: Vstanu, převleču se, udělám si kávu a partnerovi nebo rodině snídani, a pak otevřu diář a podívám se, co všechno mě dnes čeká. Dopoledne obchodní schůzka, pak odevzdání těch a těch dokumentů, odpoledne vyřizování na úřadech, udělat velký nákup na týden, a tak dál, a tak dál. Ach jo, to je zas povinností. Snad to všechno stihnu. Rychle se nasnídám, jdu si udělat účes a make-up a hurá do práce.

Ale ruku na srdce. Když každý váš den probíhá takovým nudným a šedivým způsobem, motivace a energie se pomalu ale jistě vytrácí. Pak už se jen těšíme na víkend a hlavně na dovolenou, abychom si konečně trochu odpočinuli. Ale když se po volných dnech opět vrátíme do práce, výsledek není o moc lepší. Sice jsme odpočatí a lépe vyspaní, ale motivace k práci není o nic větší – možná spíš naopak a raději bychom byli pořád ještě někde na chalupě!


Každý den znamená novou příležitost – využijete ji?

Zkuste se však podávat na své všední dny jiným pohledem! Každý den je vzácnost a dar, život není zas tak dlouhý, takže bychom ho měli využít na maximum!
Každý z nás má svoji životní cestu, jeho duše se zrodila do tohoto světa s určitými cíli a úkoly. Když se od svojí životní cesty odkláníme nebo ji nemáme dostatečně ve své mysli, pak zažíváme pocity nenaplnění, frustrace a životní nespokojenosti. K tomu, abychom byli opět šťastní, je potřeba obnovit a rozvíjet kontakt s naší vlastní duší a v každý jeden den svého života mít na paměti, jaké je naše životní směřování. To se nám noc co noc odhaluje prostřednictvím našich snů, ale pochopit ho není zrovna jednoduché – a řídit se svými sny je ještě těžší!
To je sice hezké, řeknete si možná, ale z čeho pak budu žít a kdo za mě udělá moje povinnosti?
Následovat svoji životní cestu však neznamená útěk od světa ani od svých každodenních úkolů někam do světa fantazie. Naopak, právě v našich všedních dnech bychom měli plnit své každodenní úkoly takovým způsobem, abychom si byli pořád plně vědomi hlubšího smyslu všeho, co děláme.

Vypadá to jako těžký úkol, ale není. Skvělým pomocníkem, který nám může otevřít úplně nový pohled na život a pomoct propojit sny s realitou, jsou totiž tarotové karty!


Tarot vám pomůže propojit sny a každodenní život – jednoduchý návod pro každého!

Zkuste začít svůj běžný den trochu jinak – ještě předtím, než se podíváte do diáře, sáhněte ráno po svém oblíbeném balíčku tarotových karet. Mějte je na nočním stolku, aby to mohla být první věc, kterou ráno uděláte. Když se probudíte, zkuste si ještě chvíli udržet v mysli sen, který se vám zdál. Zamyslete se nad ním, zkuste si vybavit pocity, které jste ve snu prožívali. Pak si vytáhněte z balíčku jednu tarotovou kartu a zeptejte se jí, jaké poselství vám tento sen přináší pro nadcházející den. Pokud jedna karta nebude stačit a poselství vám pořád nebude jasné, můžete si vytáhnout ještě druhou kartu, případně i třetí.

A co když si sen nepamatujete? I v tomto případě si ráno vytáhněte jednu kartu – ta vám prozradí, jaký bude váš den a co je vašim úkolem! Díky poselství, které každé ráno získáte z neviditelného světa prostřednictvím výkladu tarotu a snů, budete schopni lépe a více do hloubky pochopit skrytý smysl událostí, které se vám každý den dějí, budete umět lépe zvládat své běžné úkoly a hlavně – budete se cítit mnohem spokojeněji!


Zapisujte si významy a hledejte souvislosti

Svůj sen, vytaženou kartu a její význam si pokaždé zapište do deníčku, který je dobré si pro tento účel vyhradit a mít ráno při ruce spolu s kartami. Večer se pak můžete k zapsanému poselství vrátit a propojit události, které se skutečně staly, s ranními věštbami. Je to velmi užitečné a poučné! Možná vám zpočátku nebudou jasné všechny souvislosti, ale jak budete postupem času získávat praxi, bude pro vás tarot skvělým vodítkem v životě a pomůže vám udělat každý váš den krásnějším a úspěšnějším! Tak co, zkusíte to?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.