Home - Články - Mytická Atlantida a vy!

Mytická Atlantida a vy!

vloženo 28. 1. 2021
čas čtení: 5 minut

Mytická Atlantida a vy!

Už jste určitě slyšeli o ostrovní říši, která je opředena rouškou tajemství. Věříte, že existovala anebo vás jen zajímají magické momenty historie lidstva? Pojďme se podívat na horoskopy dle bájné Atlantidy.

sdílet článek na facebooku

Beran – Valetud
Kdysi barbarský náčelník Valetud měl všechny a všechno ve své moci. Nikdo mu nemohl odporovat. Jakmile si zamanul získat milovaný protějšek, musel se mu zcela odevzdat. Valetud dokázal obrátit věci ve svůj prospěch. Oplýval magickou silou a byl mistrem manipulace.

Býk – Filli
Filli byl obyčejný člověk, zemědělec, který toužil po polích, domácích zvířatech a pevnosti rodiny. Jeho blízcí a majetek se staly klíčovými. Miloval nížiny a oplýval silným mohutným tělem. Nešla mu upřít chytrost, rozvaha, spolehlivost, věrnost, ale také pomalejší a důsledné rozhodování.

Blíženci – Genitor
Je zajímavé, že byl Genitor považován za učitele, rádce a kněze. V lidech vzbuzoval touhu po poznání a neustále se vzdělával. Nade vše zbožňoval cestování a vykládal všem nové poznatky z cesty. Rodinu zakládal až v pozdějším věku, protože nade všechno miloval svobodu a vlastní zájmy.

Rak – Fratres
Fratres - představitel udržování tepla domova, živitel a ochránce rodiny byl skromný, mírný a milující. I když měl své sny, dokázal se jich vzdát pro dobro a spokojenost nejbližších. Společnost nevyhledával, oddával se poklidnému životu s ústraní. Uctíval zvířata a přírodu.


Lev – Lucrum
Zrozenci Lucrum oplývali pevnou vůlí, silou a úspěšným životem. Byli předurčeni pro velení a vůdcovství. Své blízké i vzdálený lid dokázali učit bojovat za správnou věc. Lacrum nesnášel přetvářku, taktizování v utajení. Jeho doménou byly čestnost a ochraňování slabších.

Panna – Vita
Lidé narození jako Vita byli vlastně takovými učiteli, kteří si cenili vzdělání a zkušeností získaných v životě. Učili a ctili ostatní lid, informovali je o zlepšení jejich života ohledně bohatství, moci i lásky. Většinou bydleli sami, někde v ústraní a partnera si vybírali náročnými procesy.

Váhy – Inimici
Inimici oplývali milováním krásy a něhy. Vyhledávali okouzlující zážitky, které osvěžovaly tělo i mysl. Fyzická práce jim byla cizí, protože k ní neměli vlohy. Křehkost, umělecká tvorba a mystičnost byla jejich doménou. Svět vnímali esteticky a děkovali za jeho magickou krásu.

Štír – Amici
Zrozenci Amici se dívali na svět prazvláštníma očima, i když uměli okouzlit, oplývali divokou, tajemnou a neklidnou duší. Na každém kroku hledali vyšší smysl a vyvolávali tak časté neshody. Jejich povaha byla velice komplikovaná, smutná. Jen obtížně si našli partnera, a tak trpěli.


Střelec – Regnum
Regnum by se dali popsat jako jedinci žijící v duchovním zaměření. Často bývali mluvčí, učitelé, kněží, ale také filozofové hledají pravdu a vyšší smyl. Přemýšleli o lidské existenci. Nepotrpěli si na okázalost, přetvářku a lež. Přímost a hledání spojení nebem se zemí, to jim bylo posláním i břímě.

Kozoroh – Peregr
Lidé narození jako Peregr oplývali nezkrotnou pevnou vůli, stáli si vždy za svým cílem. Bohužel se však narodili v chudých rodinách, které jim nemohly zaručit dostatek a vzdělání. Je zajímavé, že se pomalu, ale jistě dopídili ke svému snu. Nikdy se nepodřizovali a necouvali zpátky.

Vodnář – Mors
Toto znamení bylo opředeno tajemnem. Mors nedokázal projevovat své city naplno, často se potácel mezi lží a pravdou. Pro své blízké se dokázal obětovat a zabýval se medicínou, technikou a vědou. Je skvělé, že uměl člověka navnadit a motivovat k dosažení svých tajných snů.

Ryba – Uxor
Říkalo se, že jsou zrozenci Uxor zrcadlem do duše. Není divu. Byli citliví, snadno zranitelní a něžní. Plnění běžných povinností jim dělalo problémy, protože byli slabší a mívali horší zdraví. Nejraději zkoumali to, jací vlastně jsou. Milovali esoterické vědy a psychologii. Pomáhali jiným.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.