Home - Články - Týdenní horoskop 1. - 7. února

Týdenní horoskop 1. - 7. února

vloženo 30. 1. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 1. - 7. února

Po krátkém víkendovém odpočinku přichází opět návrat do reality! Pro koho přichystaly hvězdy týden plný radosti a kdo se naopak bude muset prát se svým osudem! Zjistěte více v našem týdenním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Planeta lásky, krásy a umění Venuše vstupuje v pondělí do vzdušného znamení Vodnáře. Přináší tak do života vzpruhu, pokoru, ale i svobodomyslného ducha, který vás naučí myslet trochu jiným způsobem. Tato konstelace hvězd vám nyní výrazně prospěje.

Býk
Finanční situace se začne radikálně měnit k lepšímu. Ani nevíte, co stojí za vznikem této dobré situace. Jste z toho tak trochu vykolejení, ale samozřejmě v pozitivním slova smyslu. Dokonce si našetříte tak, že si můžete dovolit i nějakou tu radost.

Blíženci
Očekávejte tento týden poměrně nervózní atmosféru ve vaší domácnosti. Může za to zejména jeden člen vaší rodiny, který má tendence stále dokola řešit nějaké problémy, či dokonce vyvolávat konflikty. To se vám ani trochu nelíbí a samozřejmě se ozvete.

Rak
I když jste vstoupili do nového roku s nadšením a důvěrou v lepší zítřky a ani situace ve světě vás nedokázala připravit o pozitivní pohled, tak přesto minulé týdny pro vás byly vskutku neveselé. Nyní se však konečně začíná blýskat na lepší časy.


Lev
Díky Venuši, jenž nyní vstupuje do Vodnáře, zjistíte, že umíte realitu vnímat úplně jinými smysly. Jste schopní vytvořit něco úžasně kreativního a sklidit za to od nadřízeného pozitivní body. Ženský archetyp Venuše se zase projeví v milostné rovině.

Panna
Na pracovišti zavládne naprosto úžasná atmosféra, která dá vzniknout novým a hlavně pevným přátelstvím. Vaši kolegové ví, že je na vás spolehnutí a jsou vám vděční za každou pomoc, kterou jim velkoryse nabídnete a samozřejmě nezůstanou nic dlužní.

Váhy
Oblast financí bude pro vás začátkem února kritická. Zejména kvůli tomu, že si děláte stále větší starosti a některé záležitosti se prostě kupí. Musíte se více napojit na vesmírné síly, které vás nasměrují jinam. Moc se zaobíráte materiálními věcmi.

Štír
Velice se vám daří v pracovní sféře. Dostali jste skvělou nabídku, kterou umíte využít. Navíc tento týden prokážete, že se ve vás nadřízení nemýlili a vybrali si toho nejlepšího člověka. Venuše, která přebírá vládu, vám navíc vdechne umělecký takt.


Střelec
Konečně se osmělíte v citové oblasti. Po vašem idolovi již pokukujete pěkně dlouho a stále jste se k ničemu většímu neodhodlali. Navíc tato osoba o vašich citech nemá nejmenší tušení a svým nynějším sebevědomým postojem toho můžete hodně změnit.

Kozoroh
První únorový týden se u vás mohou objevit nejrůznější kožní onemocnění. Je to důsledek zhoršené imunity, ale i okolních teplotních změn. Hlavně večer vás to ale může nehezky potrápit a tak už přemýšlíte nad nákupem drahých krémů. Bude to naprosto zbytečná koupě.

Vodnář
Milí Vodnáři, do vašeho znamení nyní vstupuje láskyplná Venuše, která nad vámi bude držet ochranou ruku. Jak je jejím zvykem, ta bude přát zejména osobnímu života a vztahů v něm. Můžete si být jisti, že vás celý týden bude provázet láska a přátelství.

Ryby
Před vámi se rýsuje velice příjemné období plné lásky a pozitivně naladěných přátelských vztahů. Ne vždy to bylo v poslední době růžové. Obzvlášť rodinná pouta dostala o svátcích i po nich zabrat a nyní se konečně situace vylepšuje a harmonizuje.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.