Home - Články - Týdenní přehled 48. týden

Týdenní přehled 48. týden

vloženo 1. 12. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled 48. týden

Závěrečná tečka za tímto astrotýdnem bude z těch nejzářivějších! Čeká nás totiž Úplněk v Blížencích, který nás všechny pořádně rozpálí! Jestli ještě nemáte nakoupené dárky, poraďte se s Adventním tarotem financí, ať víte, kolik můžete utratit. Dozvíte se také, v jaké náladě zastihne prosinec vaše rodinné příslušníky. Nebojte, nezapomněli jsme ani na lásku! Ale nenechte se zdržovat a užijte si svůj týdenní přehled!

sdílet článek na facebooku

Řekněte o sobě světu! Úplněk v Blížencích posiluje vaší mysl. Už v neděli 3. prosince v 16.48 vrcholí úplněk v Blížencích, který nám sesílá velkou příležitost ke změně a k výborné komunikaci. Vyburcuje vaši zvědavost a chuť k novému, zvýší vaše tempo a posílí schopnost dělat víc věcí najednou. Podívejte se, JAK TO BUDE VYPADAT!


Adventní tarotový horoskop financí. Předvánoční čas – to znamená nápor na peněženku! Připravte se dobře, ať vás vánoční výdaje nepřekvapí! Víte, jak nejlépe vydělat a ušetřit? Tarotové karty vám to PROZRADÍ!



Měsíční horoskop na prosinec 2017. Vstupujeme do posledního měsíce roku 2017! A my jsme pro vás připravili poslední letošní měsíční horoskop, v němž zjistíte, jestli bude prosinec příjemnou a sladkou tečkou na závěr! Buďte o krok před ostatními, PŘEČTETE SI HOROSKOP NA PROSINEC!


Tarotový horoskop pro domov a rodinu
. Začíná ta nejlepší doba, kdy si můžete naplno užít teplo domova! Víte, na co se můžete těšit ve vztazích s nejbližšími? Tarotové karty vám prozradí, jaký bude váš rodinný život v těchto sychravých dnech! Váš tarotový horoskop NAJDETE ZDE!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.