Home - Články - Týdenní přehled 48. týden

Týdenní přehled 48. týden

vloženo 1. 12. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled 48. týden

Závěrečná tečka za tímto astrotýdnem bude z těch nejzářivějších! Čeká nás totiž Úplněk v Blížencích, který nás všechny pořádně rozpálí! Jestli ještě nemáte nakoupené dárky, poraďte se s Adventním tarotem financí, ať víte, kolik můžete utratit. Dozvíte se také, v jaké náladě zastihne prosinec vaše rodinné příslušníky. Nebojte, nezapomněli jsme ani na lásku! Ale nenechte se zdržovat a užijte si svůj týdenní přehled!

sdílet článek na facebooku

Řekněte o sobě světu! Úplněk v Blížencích posiluje vaší mysl. Už v neděli 3. prosince v 16.48 vrcholí úplněk v Blížencích, který nám sesílá velkou příležitost ke změně a k výborné komunikaci. Vyburcuje vaši zvědavost a chuť k novému, zvýší vaše tempo a posílí schopnost dělat víc věcí najednou. Podívejte se, JAK TO BUDE VYPADAT!


Adventní tarotový horoskop financí. Předvánoční čas – to znamená nápor na peněženku! Připravte se dobře, ať vás vánoční výdaje nepřekvapí! Víte, jak nejlépe vydělat a ušetřit? Tarotové karty vám to PROZRADÍ!



Měsíční horoskop na prosinec 2017. Vstupujeme do posledního měsíce roku 2017! A my jsme pro vás připravili poslední letošní měsíční horoskop, v němž zjistíte, jestli bude prosinec příjemnou a sladkou tečkou na závěr! Buďte o krok před ostatními, PŘEČTETE SI HOROSKOP NA PROSINEC!


Tarotový horoskop pro domov a rodinu
. Začíná ta nejlepší doba, kdy si můžete naplno užít teplo domova! Víte, na co se můžete těšit ve vztazích s nejbližšími? Tarotové karty vám prozradí, jaký bude váš rodinný život v těchto sychravých dnech! Váš tarotový horoskop NAJDETE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.