Home - Články - Týdenní přehled 44. Astrotýden

Týdenní přehled 44. Astrotýden

vloženo 3. 11. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní přehled 44. Astrotýden

Začátek nového měsíce je důvodem k radosti! Proč? Protože pro vás máme nový horoskop na celý listopad! Díky němu se můžete nachystat na všechno, co vás čeká. Úplněk ve znamení Býka přeje všem, kteří se rádi nechávají hýčkat, je to totiž nejlepší doba pro relaxaci a očistu těla! Věděli jste, že tradice Dušiček sahá až ke starým Keltům? Nezapomněli jsme ani na lásku a sex a prozradíme vám, na co se v listopadu těšit! Udělejte si pohodlí a pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Měsíční horoskop – Listopad. Navzdory pojmenování měsíce jsou větve většiny stromů dávno bez listí. Konec roku se neúprosně blíží a listopad, tento melancholický měsíc, vzývá k rekapitulaci minulých událostí a k plánování na další rok. S novým měsíčním horoskopem zjistíte, CO VÁS ČEKÁ!


Samhain – oslavte tajemný keltský svátek mrtvých! Víte, co mají společné Dušičky a Halloween? Že nic kromě podobného data? Omyl! Věřte nebo ne, naše památka zesnulých a americký svátek strašidel mají společné kořeny – NAJDEME JE U STARÝCH KELTŮ!



Úplněk v Býku = čas na očistu a hýčkání.
Úplněk ve znamení Býka ve vás vyvolá touhu nechat se hýčkat. Naplánujte si očistnou relaxaci a užívejte si pohodu. Vaše tělo se vám za to odmění dvojnásobně! Světlo Luny dopadá SEM!



Jak stará je vaše duše podle zvěrokruhu. S přibývajícími léty se každé ze znamení zvěrokruhu vyrovnává jinak. Někdo se chová celý život jako dítě, jiný je vážný a odměřený. Jak to vidí se stářím vaší duše hvězdy? Dozvíte se ZDE!

Měsíční horoskop lásky - Listopad. V lásce je pořád co objevovat! Nezadaní budou vyhlížet nového miláčka a podle hvězd jej mnozí opravdu najdou. Zadaní mohou využít chmurné podzimní počasí k zajímavým intimním hrám. A nezapomínejte, že láska má mnoho podob! VYCHUTNEJTE SI JE VŠECHNY!

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.