Home - Články - Jak stará je vaše duše podle zvěrokruhu

Jak stará je vaše duše podle zvěrokruhu

vloženo 3. 9. 2020
čas čtení: 4 minuty

Jak stará je vaše duše podle zvěrokruhu

S přibývajícími léty se každé ze znamení zvěrokruhu vyrovnává jinak. Někdo se chová celý život jako dítě, jiný je vážný a odměřený. Jak to vidí se stářím vaší duše hvězdy? Pojďme se podívat, zda jste svěží jako malé děti anebo vás láká důstojnost dospěláckých záležitostí.

sdílet článek na facebooku

Beran
Zrozenci Berana jsou brzy vyzrálí. Chovají se důstojně a mají vůdčí sklony. Už od dětství umějí vzít rozum do hrsti. Beran zbytečně nepodléhá malichernostem a neplýtvá časem na hlouposti, proto je jeho duše dospělá již od dětství.

Býk
Býci jako by dětskou duši ani neměli, protože téměř od narození překypují rozumným uvažováním. S přibývajícími lety se vše mění v pravý opak. Býci milují hrátky a mazlení se s malými dětmi. Rádi se pohybují v přírodě. Navíc jsou otevření a přátelští.

Blíženci
Blíženci působí na první pohled jako děti, ale opak je pravdou. Skrývají dospělou duši. Blíženci mají dvě povahy. Někdy jsou usměvaví a kamarádští, jindy touží po uznání a mají velké ambice. Není divu, že prahnou po pochvale a obdivu dospělých.

Rak
Pro Raky je vztah k dětem klíčový. Bez rodiny by nemohli ani existovat. Vše pečlivě budují. Jejich srdce je otevřené lásce, ale také trpí občasnými hysterickými záchvaty. Duše Raka je dětská i stará, podle okolností. Rak se dokáže s dětmi veselit, ale zároveň je vychovává.


Lev
Lvi se mohou pochlubit dospělou duší. Jejich sebevědomí a vůdčí schopnosti jim nedovolí vidět svět dětskýma očima. Lev miluje přepych, moc a nadvládu. Nelze po něm požadovat dětinskosti, i když je někdy hravý a přívětivý jako malý lvíček.

Panna
Panny mají bez pochyby duši dospělého člověka. I když se umí bavit a veselit, nakonec se obrátí k pevným pravidlům svého života. Na první pohled z nich čiší vážnost a nedostatek smyslu pro fantazírování. Kdo nemá představivost na správném místě, nemůže být věčným dítětem.

Váhy
Pro Váhy jsou typická závažná rozhodnutí, proto je jim přisuzována duše starých lidí. Váhy rozdávají rady a vedou děti ke správným postojům. Nejdůležitější je pro ně pomáhat. Váhy moc dobře ví, co musejí dělat, aby měly spokojený život bez zbytečných chyb.

Štír
Zrozenci Štíra jsou spojeni s duší dospělého člověka. Vše berou příliš vážně. Určitě umí být hraví a veselí jako malé děti, ale dlouho u toho nezůstanou. Štíři neustále přemýšlejí o tom, co se děje ve světě a táhne je to k něčemu magickému.


Střelec
Střelci jsou věčné děti. Mají obrovskou představivost a milují svobodu. Je pravda, že se občas chovají jako malé děti, protože dělají unáhlená nepromyšlená rozhodnutí. Na druhou stranu berou život, jak přijde a bez humoru to prostě nejde.

Kozoroh
Je známé, že se Kozorozi rodí s duší stařičkého člověka a s přibývajícími léty se z nich stávají děti. Jako malé jsou vážné a tiché. Mnohdy je často přehlédnete. Kozorohové bývají úspěšní, protože na sobě tvrdě dřou, ve stáří si užívají a odpočívají.

Vodnář
Pro Vodnáře je dětská duše typická. I když si umí život pěkně nalinkovat, pokaždé to dopadne úplně jinak. Vodnáři jsou lehce nezodpovědní, prahnou po svobodě a nezávislosti. Na druhou stranu o životě hodně přemýšlejí, proto se v nich projevuje duše starého člověka.

Ryby
Rybičky mají duši rozdělenou na dvě části. Dokážou snít a fantazírovat, utíkají před realitou. Když dojde na vážná rozhodnutí, jsou jako opařené. Špatné věci je přivádí do rozpaků, a to se na povrch dostává stará duše, která umí litovat a mít soucit.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.