Home - Články - Týdenní přehled 36.týden

Týdenní přehled 36.týden

vloženo 8. 9. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled 36.týden

Další týden máme pomalu za sebou! Opět byl plný zajímavých článků. Dozvíte se v nich, jaké síly ve Vás probudí úplněk v Rybách nebo jaké jsou nejčastější vztahové přešlapy podle jednotlivých znamení zvěrokruhu. Chcete vědět víc o lásce a osudu? Čtěte nový týdenní přehled!

sdílet článek na facebooku

Jaký vliv má na první rande síla úplňku! První rande většinou rozhoduje o dalším osudu vztahu. Záleží vám na tom, aby vaše schůzka dopadla co nejlépe? Přečtěte si, jak působí úplněk v jednotlivých znameních. Měsíc v Beranu randění příliš nepřeje. Úplněk v Raku je naopak ideální! Přečtěte si, jak na to!


Úplněk v Rybách probudí vaše jasnozřivé schopnosti!
Hodláte nahlédnout do budoucnosti a čekáte na vhodnou příležitost? Tou je úplněk v Rybách! V novém článku se dozvíte, že Luna v Rybách se hodí nejen k věštění, ale také k celkovému duševnímu rozvoji. A aby toho nebylo málo, můžete v tomto období poznat tu opravdovou osudovou lásku! Víc najdete ZDE!

Týdenní horoskop lásky!
Láska hýbe světem. Ať už jste právě zamilovaní, nebo je váš vztah v krizi, jedno je jisté – když budete připraveni, zvládnete všechno mnohem lépe. Víme, co vás v oblasti lásky čeká a rádi vám to povíme. Stačí se podívat na aktuální Láskohled ZDE!



Léčivou cestou šamanů.
V dnešní uspěchané době se těžko hledá čas na relaxaci a meditaci. Jedním z nejlepších způsobů, jak relaxovat, rozvíjet fantazii a osvěžit svou duši, je četba. Připravujeme pro vás krátké povídky, při jejichž četbě si můžete na chvíli oddychnout od neustálého shonu. Dopřejte si pět minut duševního odpočinku ZDE!


Zářijový kočičí horoskop.
Máte kočičku nebo kocourka? Tak to si určitě přečtěte zářijový kočičí horoskop! Dozvíte se v něm, jakou náladu bude váš mazlíček mít. Bude vaše kočka sekat drápkem, jakmile se k ní přiblížíte, nebo se můžete těšit na spokojené vrnění? Prozradíme vám to v kočičím horoskopu!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.