Home - Články - Jak vykládat karty pro přátele

Jak vykládat karty pro přátele

sdílet článek na facebooku
vloženo 16. 6. 2015

Jak vykládat karty pro přátele

Když prozradíte svému okolí, že se zajímáte o věštění z karet, dřív nebo později přijde čas, kdy vás vaši přátelé začnou žádat, abyste jim zkusili vyvěštit. Poradím vám, jak na to!



Vykládat karty přátelům má spoustu výhod!

Vykládat karty pro přátele může být skvělý a velmi obohacující zážitek – a to nejen pro ně, ale o pro vás samotné jako kartáře či kartářky v procesu studia. Vaši přátelé vám mohou poskytnout velmi cennou zpětnou vazbu o tom, co z vašeho výkladu se vyplnilo, co je překvapilo nebo naopak které věci tušili už předem. Navíc je to legrace a skvělý způsob, jak se ještě více sblížit s lidmi, kteří jsou vám blízcí. Když najdou důvěru k tomu, aby se vám svěřili s nejhlubšími a nejtajnějšími otázkami, které je trápí, znamená to, že váš vztah je na cestě kupředu. Společný výklad karet s přáteli vám pomůže otevřít si dveře k ještě většímu vzájemnému porozumění.

To všechno zní skvěle, ale pozor – výklad karet pro přátele má i své záludnosti, na které byste měli raději myslet předem! Na co si tedy dát pozor a jaké zásady dodržovat, když se pustíte do výkladu karet na otázku, kterou vám položil někdo z vašich přátel?

 Andělský tarot
Tyto hluboce duchovní tarotové karty nás zavedou do světa proroctví, v němž je anděl tradičním zvěstovatelem poselství. Každá jedna z těchto 78 nádherných karet nám přináší pozitivní zprávu, která nám pomáhá překonávat každodenní problémy jasným myšlením a silou lásky!


Záludnosti, které byste nečekali

O svých přátelích toho většinou víme hodně – čím jsme si bližší, čím déle se poznáme a čím je náš vztah hlubší, tím více vidíme do přítelovy duše. Ale i přesto má každý z nás svá drobná tajemství, které neříká ani nejbližším lidem.

Jedním z největších rizik výkladu karet pro přátele je pokušení míchat do výkladu to, co už o životě vašich přátel víte – ale nikoliv z karet! To je obrovský rozdíl oproti výkladu karet pro neznámého člověka. Dávejte si pozor, protože to může velmi zvyšovat riziko, že váš výklad bude neobjektivní.

Jak je to možné?

Dejme tomu, že vás o výklad karet požádá kamarádka a ptá se, jestli se má rozejít se svým partnerem. Tak zní otázka – nic jiného se neptala, nic jiného kartám neřekla. Vy ji však již dobře znáte a včera jste spolu debatovali o tom, že je tajně zamilovaná do jednoho z kolegů.
Samozřejmě, že budete mít sklon vidět tohoto kolegu a novou lásku v kartách. A to dokonce i v případě, že tam není a že skutečné poselství karet je jiné! Pak hrozí nebezpečí, že karty vyložíte chybně – v tomto případě můžete například přehlédnout, že skutečným důvodem zamýšleného rozchodu není nová zamilovanost, ale dlouhodobé neshody třeba v oblasti plánů do budoucna.

A to není jediné riziko!

Může se stát například to, že o svých přátelích odhalíte nějaké tajemství, něco, co by vám sami nikdy neřekli. To pak může přivést vás i je do nepatřičné nebo dokonce až trapné situace. Jiné riziko je v tom, že vaši přátelé, kterým jste jednou vykládali karty, vás začnou žádat o rady neustále – bez ohledu na to, jestli máte karty u sebe nebo ne!

Tím vás však nechci od experimentování s vykládáním karet pro přátele nijak odrazovat – právě naopak, zkuste to, protože je to skvělý a velmi přínosný zážitek!

Nezapomeňte však dodržovat několik jednoduchých rad, které jsou nezbytné, aby to dopadlo k oboustranné spokojenosti!

Vybírejte si, komu karty vykládáte!

Nejlepší je začínat s výkladem karet pro opravdu dobré přátele, se kterými si navzájem stoprocentně věříte. Jestliže mě požádá o výklad karet někdo ze širšího okruhu známých, jsem vždy opatrná. Je to toiž člověk, kterého znám, ale neznám ho příliš dobře. A to je mnohem komplikovanější než vykládat karty někomu úplně neznámému, koho vidíte poprvé!

Vybírejte si proto lidi, kterým karty vyložíte – intuice vám v tom bude nejlepším pomocníkem. Pokud z toho máte špatný pocit, nebojte se říct ne – nějakou výmluvu si určitě najdete a je to lepší, než riskovat, že si zamotáte vztahy s lidmi. Zvláště riskantní je vykládat karty pro kolegy, protože mezi vámi mohou být určité skryté konflikty zájmů!

Pozor na soukromí!

Před výkladem si společně ujasněte, co váš přítel nebo známý od výkladu karet čeká – co se chce dovědět, a naopak jaké hranice byste neměli překročit a do kterých oblastí už raději nezabředávat. Ošemetné může třeba být, když se ve výkladu objeví karty narážející na sexualitu. Možná má váš kamarád či kamarádka v této oblasti nějaká osobní tajemství, která vám nechce říct. A pokud se vám s nimi nakonec svěří, protože karty to naznačí, pak bude samozřejmě očekávat, že budete mlčet jako hrob. A to byste měli skutečně udělat, ať je to jakkoliv pikantní!

Když během výkladu narazíte na nějakou podobnou ryze soukromou záležitost, měli byste si dávat pozor, ať se zachováte maximálně korektně. To, o čem se mluvilo během výkladu karet, by mělo zůstat jen mezi vámi dvěma a kartami, neměli byste o tom mluvit a raději ani přemýšlet v běžném každodenním životě!

A samozřejmě, nezapomeňte se nikdy zeptat, dřív než nakousnete nějaké choulostivé téma, jestli o tom váš známý chce mluvit nebo nikoliv. Nesnažte se ho do toho tlačit proti jeho vůli, i kdybyste si mysleli, že je to pro jeho dobro!

Osobní názory dejte stranou!

Pokud se vás kamarádka zeptá na svůj vztah a váš osobní názor je, že s tímto hlupákem by se měla okamžitě rozejít, můžete jí to říct u kávy – ale nikoliv během výkladu karet!
V roli kartářky se od vás očekává maximální objektivita – tedy abyste říkali, co v kartách skutečně vidíte, ne to, co si o tom vy sami myslíte nebo co tam chcete vidět!
Je to těžké, ale je to asi nejdůležitější ze všech zásad, které byste při výkladu karet pro přátele měli dodržet. Jinak totiž nebudete za kartářku, ale za člověka, který se míchá ostatním do života. A o takovou pověst určitě nestojíte!

Tak co, zkusíte to? Přeji vám hodně zábavy ve společnosti vašich přátel a tarotových nebo jiných vykládacích karet!

JAK OKOUZLIT MUŽE SVÝCH SNŮ? Povím vám to! Astroložka Mona. Zavolejte mi na telefonní číslo 906 701 701. Volejte právě teď!

Autor článku:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.