Home - Články - Velký červnový horoskop kariéry

Velký červnový horoskop kariéry

sdílet článek na facebooku
vloženo 7. 6. 2015

Velký červnový horoskop kariéry

Víte, co vás čeká v práci poslední měsíc před letní sezonou? Náš velký horoskop vám prozradí, co teď bude ve vaší kariéře nejdůležitější!



Beran

Po většinu měsíce bude Mars příznivě nakloněn vaším kariérním snahám a bude vám pomáhat jak ve vaší stávající práci, tak i v případě, že se rozhodnete poohlédnout po novém kariérním směřování. Při pracovních pohovorech se vám povede zaujmout a budete mít štěstí, že budete jednat s lidmi, se kterými si okamžitě padnete do oka – získat vysněné pracovní místo pak už bude skutečně jen otázkou krátké chvilky.
Dařit se bude hlavně těm Beranům, kteří pracují hlavou a potřebují ve své práci hodně přemýšlet, vaše inteligence bude v nelepší formě a budete mít schopnost skloubit navzájem několik různých věcí a propojit své různé schopnosti a zručnosti. To vám přinese nepopíratelnou výhodu oproti konkurenci. Snadno se pak dostanete do pozice, kdy si vy budete moct diktovat pravidla a ostatní se budou s radostí chytat vašich návrhů a dobrých nápadů. A to vás bude bavit.
V závěru června se však situace trochu otočí ve váš neprospěch, na to byste se měli připravit. Někdo vám ukáže, ve kterých oblastech máte nedostatky, a tím trochu utrpí vaše vysoké sebevědomí. Můžete to však vzít jako ponaučení a dobrou radu – právě v těchto věcech máte rezervu a příležitost se zdokonalit!

Býk

V pracovní oblasti se nebudete tento měsíc cítit zrovna dvakrát sebejistě, protože budete mít pořád pocit, že vám někdo šikovnější šlape na paty. Je pravda, že se ve vašem okolí budou pohybovat kolegové, kteří budou v některých oblastech pohotovější a rychlejší, a to bude jejich výhoda. Vy jako Býci patříte spíš mezi běžce na dlouhé tratě a konstelace Marsu ve znamení Blíženců vám příliš nepřeje.
Tento čas je však velice vhodný k tomu, abyste si doplnili svoji kvalifikaci a vzdělání. V tom vám bude Mars naopak velmi pomáhat a snadno vám půjdou do hlavy i věci, které jste si jindy nemohli za nic na světě zapamatovat. Můžete se velmi zdokonalit například v oblasti cizích jazyků, což se vám bude hodit nejen v práci, ale jistě své nové znalosti zúročíte i na letní dovolené!
V závěru června se hektická pracovní atmosféra trochu zklidní a zpomalí, a to vám bude hrát do karet. Právě v takové atmosféře dokážete pracovat nejefektivněji, a díky tomu budete moct opět předvést celému okolí své přednosti. Ve všem, co budete dělat, pro vás bude důležitá kvalita. Věci budete dělat pečlivě a dotahovat je do konce, což vám opět přinese ztracený náskok.

Blíženci

Planety teď stojí na vaší straně jako již dávno ně – Mars ve vašem znamení vám dává kariérní náskok před všemi ostatními znameními zvěrokruhu, tak neváhejte a využijte toho! V průběhu června snadno získáte náskok před jakoukoliv konkurencí a nic nebude stát v cestě vašim úspěchům. Vaše ambice budou vysoké, chcete se probojovat až na špičku a budete pro to ochotni udělat cokoliv. Odvrácenou stránkou této mince však bude vaše neochota pomáhat kolegům a jiným lidem obecně, protože to budete vnímat jako ztrátu času a energie, které byste raději mohli věnovat rozvoji vaší vlastní kariéry. Dejte si na to pozor, ať nepůsobíte až příliš sobecky, i když vaše dravost se bude cenit. Pro mladší kolegy budete vzorem a vaše přítomnost v týmu pro ně bude motivací k vyšším výkonům.
V samém závěru měsíce vás tato výjimečná přízeň Marsu opustí, a to je signál, že je vhodná doba pro letní odpočinek – nepřepínejte své síly na místech, kde to nebude k ničemu vést a raději si konečně dopřejte dovolenou. Za své vysoké výkony si jistě zasloužíte vyrazit na cesty za odpočinkem a poznáním již na přelomu června a července!



Rak

V práci je čas přinutit se i k věcem, které vás až dosud příliš nebavily – kariérní postup si to bude nezbytně vyžadovat. Bude se jednat především o seznámení se s novinkami a nejmodernějšími vymoženostmi ve vašem oboru. Možná si myslíte že jsou zbytečné, samoúčelné a že svoji práci přece bez problémů zvládáte i bez nich, ale doba si to vyžaduje. Uvidíte, že vás to nakonec bude ještě i bavit, možná až natolik, že z toho budete překvapeni! Ti Raci, kteří nebudou chtít držet krok s modernizací, se však naštěstí nemusí obávat žádných nepříjemných následků – své pracovní místo budete mít jisté. Počítejte ovšem s tím, že když půjde o kariéru a povýšení, šéf dá přednost jiným, pohotovějším – je to zkrátka něco za něco!
Ale kdo si počká, ten se dočká – váš čas úspěchů přijde po 25. červnu! Nová konstelace planet vám zajistí, že přesně váš přístup se na pracovišti dočká ocenění a že si vás nadřízení konečně začnou považovat a uvědomí si vaši nepostradatelnost. Povýšení se vám bude velmi jasně rýsovat, a když dáte najevo, že máte sebevědomí a nebojíte se výzev, budete ho mít v kapse dřív, než byste si ještě před velmi krátkou dobou troufli odhadovat!

Lev

V práci budete v průběhu června neustále v jednom kole, ale v tom dobrém slova smyslu. Budete mít rozběhnutých spoustu různorodých zajímavých aktivit, takže budete mít spoustu práce od rána do večera, ale všechno budete naštěstí v pohodě zvládat a stíhat. Budete se angažovat hned v několika různých zajímavých projektech a na plánu dne je i spolupráce se zahraničními partnery, která bude velmi přínosná. Navíc si díky ní osvěžíte a zdokonalíte své jazykové znalosti. Po celý měsíc vás bude bavit učit se nové věci, což bude pro vás nejlepším předpokladem pro kariérní růst. O nové zakázky rozhodně nebudete mít nouzi a vaši klienti ocení, že se s vámi výborně komunikuje. I mezi kolegy v týmu budete oblíbení a navzdory vašim výjimečným úspěchům se nad nimi nebudete nijak vyvyšovat, právě naopak, budete si vaši spolupráci a týmového ducha velmi cenit.
V závěru měsíce se však situace trochu zkomplikuje a budete muset spolupracovat s lidmi, se kterými již komunikace nebude tak hladká. Zpočátku vám budou připadat nudní, nevýrazní a snad i trochu těžkopádní, ale naštěstí svůj názor přehodnotíte, jakmile se vám povede je trochu lépe poznat!

Panna

Mars v znamení Blíženců vám není po kariérní stránce příliš příznivě nakloněn, proto počítejte s tím, že po většinu června budete v práci v mírně znevýhodněné pozici. Budete se sice hodně snažit, ale stres, napětí a tréma vám budou vaše výkony chvílemi trochu kazit. Nesnažte se lámat to přes koleno a dopřejte si více klidu a relaxace. Stejně byste to teď asi nikam nedotáhli, tak proč se zbytečně trápit. Raději si dopřejte třeba o něco dřívější dovolenou a vyrazte na cesty ještě před začátkem hlavní letní sezony.
Největší komplikace vám v práci přinesou nečekané slovní konfrontace a kritika, která se snese na vaší hlavu. Sice se bude jednat o nepodstatné maličkosti, ale pod vlivem stresu pro vás bude těžké se těmto útokům bránit. Raději se pokuste brát to sportovně, vždyť svět se přece nezhroutí, když si o vás někdo ze spolupracovníků bude chvíli myslet něco špatného. Stejně v průběhu času vyjde najevo, že se dotyčný pletl!
Na konci měsíce si uvědomíte, že existuje velmi dobrá možnost spojit příjemné s užitečným a rozjet nějaké rodinné podnikání. Ve spolupráci s příbuznými se vám bude skvěle pracovat a konečně se vám povede rozjet kariérní dráhu, která vás bude opravdu bavit.

Váhy

V práci se budete po celý červen cítit ve svém živlu a bude to pro vás útočiště i v případě, že vám jiné oblasti života budou dělat problémy – intenzivní prací budete zahánět například své myšlenky na určité neshody v partnerském vztahu. Mars ve spřízněném znamení Blíženců vám bude všestranně pomáhat a zajistí vám pracovní úspěchy. Nadřízení ocení přesně ten typ schopností, které jim můžete nabídnout právě vy a budou si vás považovat. Můžete počítat s brzkým kariérním postupem, stačí když se budete jen trošku snažit, nebude to vůbec stát mnoho práce.
Nejvíce úspěchu sklidíte díky svým výborným komunikačním schopnostem, inteligenci, a pomůže vám i vaše cílevědomost. I když pro vaše znamení Vah je typická nerozhodnost a dělání kompromisů, teď se budete projevovat přesně opačně a dáte všem jasně najevo, co chcete. To pro vás bude znamenat velkou kariérní výhodu. Nekompromisní budete i když půjde o vyjednávání týkající se pracovních podmínek, výše odměn a podobně. Vaše asertivita možná překvapí i vás samotné!
V závěru měsíce se toto mimořádně příznivé období skončí a nastane čas, abyste se trochu stáhli. Proč toho však nevyužít například pro odjezd na dovolenou? Za své výkony si zasloužíte konečně odpočinek!

Štír

V zaměstnání to budete mít tento měsíc trochu komplikovanější, protože kolegové a nadřízení budou mít na spoustu věcí jiný názor a mohou častěji vznikat neshody. Nejlepší bude, když si kvůli tomu nebudete dělat těžkou hlavu – nemá smysl se s nimi hádat, ale ani nemá smysl se slepě přizpůsobovat a snažit se na své práci něco měnit. Zkrátka pokračujte si svým vlastním tempem a příliš se nezapojujte do konfliktů na pracovišti, ony nakonec samy odezní a vy se opět ocitnete na koni. Budete se držet svých názorů a soustředit se na jednu věc, i když to může vypadat jako nevýhodné. Čas však ukáže, že pravda byla na vaší straně. S radostí se vzdáte příležitosti těkat mezi dvěma různými pracemi, kterou vám bude někdo nabízet. Akorát by vás to unavilo a stresovalo, a větší zisky by vám to nakonec stejně nepřineslo.
V posledních dnech tohoto měsíce se přízeň planet dostane na vaší stranu a budete mít jedinečnou příležitost začít se živit něčím, co vás doopravdy baví. Právě v této oblasti dostanete možnost vyšvihnout se velmi rychle na vysoká místa a dosáhnout popularity. Velmi brzo zjistíte, že si můžete dovolit vybírat a odmítat zakázky, které pro vás nebudou dostatečně lukrativní. A to bude opravdu záviděníhodná pozice hodná obdivu!

Střelec

V práci se budete těšit uznání a nadřízení i zákazníci budou s vašimi výkony spokojeni. Dostanete se ovšem do situace, kdy se kolem vaší osoby vytvoří nějaký spor nebo konflikt a vaše názory a přístup v tom budou hrát klíčovou roli. Jako Střelci totiž patříte mezi lidi, kteří říkají pravdu a neberou si servítky, což rozvíří zajímavý sled událostí na pracovišti. Dopadne to však dobře a ukáže se, že vaše otevřenost byla velmi užitečná, věci se posunou kupředu.
Po celý měsíc vám bude velmi nepříjemná společnost toho typu spolupracovníků, kteří neříkají věci na rovinu, ale hrají strategické hry a snaží se intrikovat a manipulovat. Taková nečestná a neférová hra je vám zkrátka proti srsti a budete se od těchto záležitostí distancovat, jak to jen půjde. Ale pozor, protože si možná myslíte, že víte, na které straně je spravedlnost, jenomže jsou zde některé věci o nichž ani netušíte, takže zkrátka nemáte kompletní obrázek o tom, co se zde děje.
Někteří méně zkušení kolegové se budou snažit od vás něčemu přiučit – to vám bude na jedné straně lichotit, ale na druhé straně to budete vnímat jako ztrátu času. V závěru měsíce je vhodná doba dopřát si odpočinek a dovolenou. Budete si chtít odpočinout nejen od práce jako takové, ale hlavně od žabomyších válek mezi kolegy.

Kozoroh

V pracovní oblasti budou vaše úspěchy tento měsíc spíš průměrné – ale to je něco, s čím se jako ctižádostiví Kozorozi odmítáte jen tak smířit! Vlastně se vám bude dařit celkem dobře a kdokoliv jiný by si to na vašem místě pochvaloval, ale to není váš případ, protože toužíte být v kariérní oblasti jednička a nespokojíte se s tím, že byste měli hrát druhé housle a uvolnit někomu svoji pozici.
Nejvíce vás bude vytáčet, když vám kariérně předběhne někdo, kdo je mladší a méně zkušený. Pocit, že někdo, kdo je služebně mladší, by vám měl najednou šéfovat, vám bude proti srsti. A aby toho nebylo málo, tak si tento člověk nakonec začne k vám ještě chodit po rady! To už na vás bude opravdu silná káva.
V závěru června se začne na vašem pracovišti schylovat ke změnám, od kterých si toho budete hodně slibovat. Ale chyba lávky, protože se ukáže, že budou hrát spíš ve váš neprospěch a povedou k tomu, že některé konflikty se ještě více vyostří. Co se dá dělat, nějak se s tím smíříte, a budete doufat, že se to nakonec přece jen ještě nějak vyvine k lepšímu. Před dovolenou se však kvůli tomu raději netrapte, dejte si pohov a dopřejte si odpočinek od starostí, zasloužíte si to!

Vodnář

Mars, planeta úspěchů, se na vás po většinu června bude usmívat ze spřízněného znamení Blíženců, a to vám přináší ideální období pro vaše kariérní plány. Bude se vám dařit prakticky všechno, do čeho se pustíte, a máte skvělé vyhlídky na úspěch a profesní růst. Jedním z klíčů ke kariérnímu úspěchu bude schopnost učit se nové věci a rozšiřovat si své znalosti a zručnosti. Budete schopni si uvědomit, že v některých věcech máte zatím ještě drobné mezery, ale s radostí věnujete energii tomu, abyste si své znalosti doplnili. Dokonce vás to bude hodně bavit. Mimořádně se bude dařit těm Vodnářům, kteří pracují v oblasti vědy a výzkumu.
Po velmi úspěšném měsíci přijde v posledních pěti dnech června pasivnější období, kdy se dění kolem vás zpomalí a hvězdy už vám nebudou tolik pracovně přát. Ale léto klepe na dveře, takže je to doba, kterou můžete ideálním způsobem využít pro dovolenou a odpočinek. Jestliže se budete i přesto výrazněji angažovat na pracovišti, počítejte s tím, že mohou vznikat spory s někým z vašich kolegů. Nebude to nic zásadního, ale někdo vám bude závidět a bude se snažit šířit o vás nepříjemné a hlavně nepravdivé pomluvy.

Ryby

V pracovní oblasti se tento měsíc poměrně často budete setkávat s lidmi, kteří vás budou podceňovat. Někteří z kolegů nebo dokonce z nadřízených se budou o vaší práci vyjadřovat kriticky, aniž by k tomu měli nějaký dobrý důvod. Budete se snažit svoji práci obhajovat ze všech sil, ale pozor, nevyplýtvejte na to příliš mnoho svojí energie a času. Názory určitých lidí stejně nepředěláte, akorát to pro vás bude vyčerpávající. Zkrátka bude lepší nechat to být a nedělat si zbytečné nervy kvůli pár jednotlivcům, kteří některé věci jednoduše nejsou schopni pochopit.
Jinak se vám však bude dařit celkem dobře a vaše práce bude postupovat pomalu, ale jistě kupředu. Se svými výkony budete spokojeni, ale své další plány si raději necháte pro sebe, protože správně tušíte, že od svého okolí byste se prozatím dočkali pouze kritiky.
V závěru června pro vás konečně nastane pracovně mnohem příznivější období a budete se moct projevit mnohem výrazněji než doposud. Budete mít radost z toho, že vám nadřízení svěří nějaký důležitý úkol a pověří vás novými odpovědnostmi. Nové zakázky se k vám dostanou díky přátelům nebo kolegům a postupně se vám povede vypracovat se na výrazně lepší pozici než jste měli předtím.

ČEKÁ VÁS SLIBNÁ KARIÉRA? Odpověď najdete v mých Tarotech! Kartářka Hanka. Volejte na tel. 906 701 701 nebo mi napište SMS ve tvaru SMS HANKA;a váš text na číslo 904 30 44.

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.