Home - Články - Tarotové rady pro výběr nejlepší dovolené

Tarotové rady pro výběr nejlepší dovolené

sdílet článek na facebooku
vloženo 17. 5. 2015

Tarotové rady pro výběr nejlepší dovolené

Víte už, kam letos vyrazíte na dovolenou? Nechejte se inspirovat tarotovými kartami! Máme rady pro všech dvanáct znamení!



Beran

Co potřebujete: Karta Král pohárů vám radí vyrazit na dovolenou s lidmi, kteří jsou vám blízcí, ať už s partnerem, nebo klidně i s rodiči! Cítíte, že už byste potřebovali nějaký společně strávený čas, který by vás opět víc sblížil a prohloubil vaše vztahy. Budete se cítit dobře v klidné a bezpečné atmosféře, nebudete mít chuť na nějaká velká dobrodružství. Poháry patří živlu vody, takže se budete skvěle cítit na dovolené u moře nebo jinde u vody – třeba u přehrady. Koupání a plavání vás bude osvěžovat a bavit, dopřejte si ho.
Na co si dát pozor: Karta Šest pohárů vás upozorňuje, ať se nesnažíte vidět všechno příliš růžově a připravíte se na to, že s rodinou se nemusíte na dovolené vždy ve všem shodnout. Nic si z toho nedělejte a připravte si alternativní program na dny, kdy se každému z vás bude chtít dělat něco jiného. Po většinu času si stejně budete rozumět a budete rádi, že jste vyrazili spolu. Nemusíte kvůli tomu zavírat oči před drobnými neshodami a tvářit se, že všechno je vždy v nejlepším pořádku.

Býk

Co potřebujete: Karta Císař vám prozrazuje, že potřebujete aktivní a činorodou dovolenou, žádné zbytečné lenošení. Máte jasné představy a nejraději byste si všechno naplánovali sami podle sebe. Z toho však vyplývá riziko, že se k vám nikdo z blízkých ani z přátel nebude chtít připojit – mají své vlastní představy o dovolené a nechtějí si nechat někým poroučet, co mají a nemají dělat. Pokud chcete, aby vám to klapalo, bude nutné o kousek slevit a udělat kompromis. Stejně však budete iniciativní a budete trvat na tom, že letní cestování zorganizujete vy.
Na co si dát pozor: Karta Sedm mincí vás upozorňuje, ať se příliš netrápíte kvůli finančním aspektům vaší dovolené. Chcete do ní investovat, aby to stálo za to, ale zároveň byste chtěli všude kde to jen jde ušetřit, protože vaše prostředky jsou přece jen omezené. Chvílemi budete mít pocit, že to nejde skloubit a hledání těch nejlevnějších variant všeho, co je potřeba, vám zabere možná až zbytečně moc času, který byste mohli raději využít nějak jinak.

Blíženci

Co potřebujete: Karta Deset mincí vám radí, abyste si dopřáli krásnou a luxusní dovolenou plnou pohodlí – nejlépe nějaký all inclusive zájezd, kde si nebudete muset dělat s ničím starosti a budete si ho moct zkrátka jen užívat! Bude se vám líbit pocit, že máte všechno zajištěno a budete si užívat příjemný pocit bezpečí a hojnosti. Sice si neužijete příliš mnoho dobrodružství, ale vaše duše teď prahne spíš po opravdovém odpočinku, pohodlí a možnosti úplně vypnout. Když vám někdo nabídne takový pobyt přesně podle vašich představ, klidně do něj budete ochotni zainvestovat i větší sumu.
Na co si dát pozor: Karta Mág vás upozorňuje, ať si na sebe neberete příliš mnoho úkolů souvisejících s organizováním dovolené. Trochu byste tím ušetřili, to je pravda, ale pořád byste museli mít v hlavně nějaké starosti, jako například domlouvání ubytování, ceny benzínu, stravování v neznámých podmínkách, přesuny z jednoho místa na druhé a podobně. Sice byste to v pohodě zvládli, ale moc byste si neodpočinuli.



Rak

Co potřebujete: Karta Viselec vám prozrazuje, že potřebujete na chvíli vypadnout ze světa každodenních starostí a zabývat se něčím úplně jiným. Toužíte po dovolené, která vám pomůže proniknout hlouběji do tajemství světa a lidského bytí – i za cenu toho, že to nebude vůbec pohodlné a že po fyzické stránce si dáte pořádně do těla! Hodí se pro vás nějaký poznávací zájezd, klidně spojený s přespáváním ve stanech nebo na skromně vybavených chatách, a s náročnými sportovními výkony třeba při zdolávání hor, na kole nebo na divoké vodě.
Na co si dát pozor: Karta Pět mincí vám radí, ať se nenecháte při plánování dovolené odradit svým omezeným rozpočtem. Klidně se můžete odhodlat i k tomu, že si nějaké peníze půjčíte – zážitky jsou přece to nejcennější, co v životě člověk může mít, takže vám to stojí za to! Když budete chtít vyrazit do vysněné exotické destinace, tak to prostě udělejte a neřešte ceny, protože osud vám pak opět nějaké ty zisky přinese a vzniklá díra v rozpočtu se během pár dalších měsíců zaplátá!

Lev

Co potřebujete: Karta Dvě hole vám prozrazuje, že toužíte po dalekých cestách a poznávání světa, ale zároveň si přejete zachovat si určitý standard pohodlí. V exotických zemích je někdy těžké tyto dva požadavky skloubit, ale jste ochotni investovat energii i finance do toho, abyste našli možnosti, které splňují vaše představy. Budete mít odhodlání jet na cesty klidně osamotě, pokud nenajdete nikoho, kdo by sdílel vaše představy. Mnohem spokojenější však budete, pokud se objeví člověk, se kterým budete moct vyrazit ve dvojici. Nemusí to nutně být váš životní partner, ale klidně i někdo z dobrých přátel.
Na co si dát pozor: Karta Šest mečů vás upozorňuje, že se příliš soustředíte na to, kam přesně pojedete a co tam podniknete – zatímco trochu zanedbáváte otázku, kdo bude vhodným společníkem na cestu, a jaké jsou jeho představy. Jste hodně nekompromisní a chcete si splnit své sny, ale otázka je, jestli je to nejlepší řešení. Nakonec vás bude mnohem více bavit dovolená a zážitky, které budete sdílet s blízkým člověkem, dokonce i v případě, že budete muset hodně slevit z vašich vlastních požadavků a představ.

Panna

Co potřebujete: Karta Královna mečů vám přináší velmi samostatný a aktivní přístup k plánování dovolené. Těšíte se, že podniknete nějaký poznávací zájezd, že se na své cestě dovíte něco o cizích zemích a kultuře a přípravě budete věnovat hodně energie. Již hodně dlouho před odjezdem se zahloubíte do knížek a průvodců, a budete chtít tuto příležitost využít co nejlépe, jak to jde. Otázka, s kým přesně na cestu vyrazit, nebude pro vás až tak důležitá – zkrátka najdete v rodině nebo mezi přáteli někoho, kdo má podobné představy, domluvíte se a vyrazíte!
Na co si dát pozor: Karta Tři mince vás varuje před riskováním v oblasti financí a majetku a připomíná vám, že bezpečnost je na dovolené velmi důležitá. Nezapomínejte na riziko, že potkáte zloděje, a uložte si hotovost i platební karty na bezpečné místo, samozřejmě je rozdělte alespoň na dvě části. Neriskujte ani co se týče místního jídla a pití nebo kvality ubytování. Šetřit za každou cenu se nevyplatí, protože kvůli pár korunám byste si mohli zbytečně zkazit své letní zážitky!

Váhy

Co potřebujete: Karta Dva poháry vám radí, že ať už vyrazíte kamkoliv, rozhodně byste tam měli jet s partnerem nebo s člověkem, který je vám nejbližší! Je čas pro romantickou dovolenou ve dvojici! Nejlépe se budete cítit někde u vody, kde si budete moct v pohodlí odpočinout a relaxovat, ale klidně můžete vyrazit i na hory nebo třeba jen na chalupu – dobrá společnost je mnohem důležitější než místo! Letošní dovolená zkrátka bude patřit lásce! A že jste zrovna nezadaní? Počkejte si pár týdnů, je dost možné, že se to změní!
Na co si dát pozor: Karta Osm mečů vám radí, ať si s dovolenou neděláte zbytečné starosti – máte k tomu sklon, rádi byste všechno důkladně promysleli a naplánovali, ale není vůbec náhoda, že se vám do cesty pořád staví nějaké překážky a komplikace! Všechno totiž má být úplně jinak, než se to snažíte naplánovat! Dejte tedy prostor spontánnosti a počkejte si na řešení, které k vám přijde samo – ono se objeví, a je nejspíš blíž, než si myslíte! Pravděpodobně pouze upíráte svoji pozornost nesprávným směrem, a proto máte pocit, že vaše ideální dovolená je pro vás nedosažitelná – ale opak je pravdou!

Štír

Co potřebujete: Karta Síla vám prozrazuje, že potřebujete aktivní a dobrodružnou dovolenou – nejlépe s dobrodružstvím všeho typu, od sportu až po žhavé letní románky! Chcete si zkrátka užít léto naplno se vším, co k tomu patří, a nenecháte se od těchto snů ničím odradit! Pokud však chcete vyrazit s partnerem nebo s někým z přátel, bude nutné udělat nějaké kompromisy, protože ne každý je stavěný na to, aby s vámi zvládl držet tempo. Osamotě se vám však nebude chtít jet, takže na nějaký ten kompromis nakonec celkem rádi přistoupíte. Ale nesmí to být oproti vašim původním plánům zas tak velká změna!
Na co si dát pozor: Karta Eso holí vás varuje, ať si nevymyslíte program až nad rámec svých fyzických sil nebo psychické pohody. Je snadné mít velké oči a říkat si, že to bez problémů zvládnete, ale realita může být jiná, takže trochu skromnosti je namístě. Když vám budou vaši společníci vymlouvat nějaké nápady, že je to příliš náročné a nezvládnutelné, dejte na jejich rady. Nezapomínejte na to, že dovolená není jen o zážitcích, ale měli byste si na ní aspoň trochu i odpočinout!

Střelec


Co potřebujete: Karta Šest mincí vám radí, abyste si dopřáli dovolenou, která bude skutečnou odměnou za vaše letošní úspěchy. Můžete si to dovolit, tak proč se zbytečně uskromňovat? Klidně investujte maximum, co můžete, ale ne více – rozhodně není dobrý nápad se kvůli dovolené zadlužit! Volba destinace pro vás bude celkem jasná – existuje místo, kam se už delší dobu toužíte podívat, teď nastal ten správný čas! Organizační záležitosti vyřešíte celkem snadno, osud vám přinese vhodné příležitosti, je potřeba se jich pouze chytnout.
Na co si dát pozor: Karta Velekněžka vás upozorňuje, že bude lepší při výběru dovolené nepodlehnout momentálnímu impulsu a držet se toho, nad čím již dlouhé měsíce uvažujete. Naskytne se nějaká příležitost, která vás bude vybízet ke spontánní změně plánů, ale nejspíš byste toho později litovali. Zkuste si uvědomit, jestli to náhodou není pouze šikovný reklamní tah, je dost možné, že ano – a přesně zacílený! Nepodléhejte tomu a jednejte racionálně, nenechejte se ovlivnit momentálními pocity.

Kozoroh

Co potřebujete: Karta Šest holí vám říká, že potřebujete aktivní dovolenou, nejlépe spojenou se sportovními výkony. Budete rádi, když se vám povede překonat sebe sama a posunout si laťku svých výkonů zas o něco výš. Pak se tím samozřejmě moc rádi pochlubíte před rodinou a přáteli! Ideální je pro vás zájezd spojený třeba s nějakým přechodem hor, skalním lezením, vodáctvím, potápěním, dlouhými cyklotrasami a podobně. Pokud nenajdete podobného sportovně založeného společníka, jeďte klidně sami – mezi ostatními účastníky akce si najdete nové přátele!
Na co si dát pozor: Karta Deset holí vás varuje, ať si toho na sebe nenaberete příliš. Jste v pokušení ukousnout si větší sousto, než zvládnete, ale nezapomínejte na své fyzické limity a omezení – třeba zdravotní. Zkuste realisticky odhadnout, jaký sportovní výkon je ještě ve vašich silách zdolat a co už je příliš. Ideálně se odhodlejte k něčemu, co je o stupínek výše, než vaše dosavadní maximální výkony, ale nikoliv o dva nebo tři stupně, s tím už byste nejspíš měli problém!

Vodnář

Co potřebujete: Karta Rytíř holí vám prozrazuje, že při výběru dovolené můžete být ambiciózní, a to i co se týče fyzických a sportovních výkonů. Máte na víc, než si myslíte, chce to jen odhodlání a pevnou vůli. Bude vás bavit pokořovat své osobní rekordy, ať už ve sportu nebo v poznávání nových exotických zemí, kam byste se ještě nedávno neodvážili. Nebojte se dobrodružství a splňte si své tajné sny, není na co čekat! Vaše ideální dovolená by měla být plná pohybu a neustálé akce, žádné nudné lenošení na lehátku!
Na co si dát pozor: Karta Král mečů vás varuje, ať si své odvážné sny a představy nesnažíte prosadit za každou cenu. Důležité bude, abyste tím nenarušili vztahy s lidmi kolem vás, včetně vašeho partnera, abyste při plánování brali ohled i na zájmy a přání svých nejbližších. Jistě, nic vám nebrání vyrazit si za dobrodružstvím sami nebo s kamarády, ale v tom případě nebuďte pryč příliš dlouho, jinak by vás vaše rodina mohla postrádat! Zkuste si uvědomit, že nemusí být program na celé léto pouze ve vaší režii.

Ryby

Co potřebujete: Karta Dvě mince má pro vás jasné poselství – chce to nějakou změnu oproti minulým letem! Už vás nebaví jezdit pořád na to samé místo, dělat pořád ty samé věci, když existuje tolik jiných možností, jen se k nim odhodlat! Nejlepší pro vás bude trochu narušit zaběhlý letní režim vaší rodiny a zkusit pro změnu něco úplně jiného! Ostatní budou možná zpočátku překvapeni, co vás to napadlo, ale nakonec to ocení a uznají, že to byl vynikající nápad! A co přesně vymyslet? Nechejte se vést znameními, které k vám přijdou! Možná náhodně narazíte na nějakou výhodnou nabídku – a hned vám bude jasné, že je to prostě ono!
Na co si dát pozor: Karta Páže holí vám radí, ať nejste při prosazování svých nových nápadů příliš netrpěliví a energičtí. Tím byste nejspíš vyvolali u partnera nebo rodiny spíš odpor než nadšení. Říkejte své nápady postupně, netlačte na pilu, nechejte tomu čas a buďte trpěliví. Vaší blízcí potřebují nějaký čas na to, aby strávili novou myšlenku, že něco, co bylo tak dlouho zaběhlé by se mohlo najednou změnit!

NECHTE SE VÉST ZA ŠTĚSTÍM! Vaše hvězdy cestu znají! Astroložka Linda. Zavolejte mi na telefonní číslo 906 701 701.

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.