Home - Články - Záhada jménem Melichar - Lenka, 35 let, Říčany

Záhada jménem Melichar - Lenka, 35 let, Říčany

sdílet článek na facebooku
vloženo 10. 5. 2015

Záhada jménem Melichar



Právě u nás probíhala velká debata, zda tento rok jet anebo nejezdit na dovolenou. Byla jsem v jiném stavu a dcerka se měla narodit začátkem léta. Mně se s tak maličkým miminkem nikam nechtělo a manžel byl názoru, že naše starší dcera bude chtít někam jet, tak že bychom mněli. Tato debata trvala celý týden, mezitím jsme spolu také nemluvili, protože měl každý jiný názor na onu věc.

Poté přišel muž a povídá „dobrá, vyhrála jsi, tento rok dovolenou vynecháme a místo ní si za ušetřené peníze pořídíme velký bazén do země, na zahradě je dost místa, a když budeš z dětmi doma, alespoň budete mít o zábavu postaráno.“ Nadšeně jsem souhlasila. Za pár dní manžel začal kopat jámu na bazén, i přes protesty, že jsem vybrala divné místo a mým argumentům se posmíval. Stála jsem si totiž na svém, že bazén musí stát právě tam, protože jsem několikrát na tomto místě spatřila ohromnou zář, ze které vystupovalo teplo a klid. Vždy jsem měla zvláštní pocit, který se ani nedá popsat, ale vnímala jsem tuto věc jako nějaké znamení.

Jáma na bazén byla tak z poloviny vykopaná, dcera spala a manžel byl ještě v práci. Přesto, že byla venku zima, vyšla jsem na terasu a zadívala se na místo, kde bude stát bazén. V ohromné záři jsem viděla jakousi ženu, která nese v náruči malého chlapce…
Vyrušilo mne manželovo jekotání „jsem doma“. Když mne uviděl, se smíchem prohodil, zase se díváš na tu svou zář??? Nijak jsem na to nereagovala, protože jsem věděla, že pokud bych mu pověděla, co jsem právě viděla, zase by se smál.

Pomalu se blížil víkend, o kterém jsme měli v plánu jet koupit zmiňovaný bazén a také nějaké oblečení pro naše miminko, které se mělo za dva měsíce narodit. V dětských oděvech se na mne manžel zadíval a otázkou: „Ty ses zbláznila, proč kupuješ modré oblečení, když to má být holka? Tobě už to těhotenství vážně leze na mozek.“ Jen jsem se zamračila a nechala jeho komentáře bez povšimnutí. Poté noci, co jsem viděla ženu, držící malého chlapce jsem totiž věděla, že to bude syn a ne dcera jak doktoři předpovídali.

Další den se manžel opět věnoval kopání jámy na bazén, od rána hýřil dobrou náladou, i když to byla dost náročná práce. Kolem poledního, právě jsme s dcerou chystali k obědu, manžel rozrazil dveře popadl fotoaparát a zmizel. Po několika minutách ho dcerka volala k obědu, přišel, ale byl divný, jeho dobrá nálada byla ta tam, byl zamlklý a duchem nepřítomen.

Odpoledne se dcerka rozhodla, že si vezme gumáky, lopatu a půjde tatínkovi pomoci, protože u toho oběda jako by to ani nebyl on. Souhlasila jsem. A po chvíli se za nimi šla podívat, dcera volala „mami, mami podívej, já našla auto a tady jsou asi tři kola od něčeho, možná také od auta.“ Vytřeštila jsem oči a pak se podívala na manžela, ten tam stál a jen přikyvoval. Jáma byla hotova, poté se vše nachystalo a dovnitř se namontoval bazén. Po několika dnech v podvečer manžel přinesl digitální fotoaparát a podával mi ho „podívej, až vespod jámy bylo v hlíně napsáno chlapecké jméno, datum a o kus dál dcera našla to autíčko, nechápu to.“ Zůstala jsem jako opařená, ale ještě na nás stále čekalo jedno překvapení. To však až nakonec.

„Je to divné, proč je tam napsané chlapecké jméno a jakési datum?“ v hlavě mi vše proplouvalo a nechápala jsem to, také mne napadlo, že to mohl být hrob, přejel mi mráz po zádech, ale tuto variantu jsem brzy zamítla, takto přeci nevypadají hroby. Najednou mi došlo, že datum, které tam pravděpodobně stojí (bylo to špatně čitelné) je přesně o 14 dní dřívější, než je můj vypočítaný termín porodu. „To je náhoda“ namítal už střízlivě a z nadhledem manžel.

Když bylo kolem bazénu vše hotovo, napustila se voda, ale nevěřili jsme, jak to, že může být tak teplá, přes to, že venku bylo teprve jaro, počasí moc nepřálo a foukal i dost studený vítr. Přes všechny tyto podmínky je v bazénu stále krásně teplá voda, od jara do konce podzimu se skutečně můžeme koupat a všichni známí nad tím jen kroutí hlavou.
V hlavách nám také neustále vše běží, ale je to záhada, kterou asi nevyřešíme. A můj porod? Narodil se nám krásný, zdravý syn, o 14 dní dříve, než byl plánovaný termín a pojmenovali jsme ho Melichar, podle jména které se dalo jen velmi složitě rozluštit v hlíně pod bazénem.

Lenka


TOUŽÍTE PO MIMINKU? Kdy se konečně dočkáte vysněného potomka? Mé taroty vám odpoví! Kartářka Adéla. Zavolejte mi na telefon 906 701 701 nebo piště SMS ve tvaru SMS ADELA a text na číslo 904 30 44.


tajemne_pribehy-karmen-5.jpgZodpověděla poradkyně Karmen, specialistka na Astrologii, Feng-Shui, I-Ťing a psychologické poradenství:

Krásný den paní Lenko,

velice děkujeme za Váš vskutku „tajemný příběh“.
Ženy mají většinou k takovýmto prazvláštním událostem blíže, proto mne ani nepřekvapuje, že manžel měl takový odstup. Mužům vše musí být jasně vysvětlitelné a změřitelné, jelikož žádné záhady neexistují. Mnohdy tomu však brání jen jejich ego. Omlouvám se velice těm, kteří jsou v tomto směru otevření. Já sama mám kolem sebe takovýchto mužů pramálo, avšak jsou takoví a těm dalším to odpustíme, oni si to vlastně vůbec neuvědomují. A možná jen nechtějí ztratit svou tvář.
Pokud se podíváme do historie, v drtivé většině byly babky bylinkářky a kořenářky. To byly čarodějky a dodnes je v každé ženě tato schopnost více, či méně ukryta. Stačí ji v sobě objevovat.
Z tohoto důvodu se záře zjevovala jen Vám, manžel by zřejmě nic takového nepřipustil a možná by byl schopen si to i vysvětlit. On potřeboval jasný důkaz, který k němu přišel formou, které mohl porozumět. Sama mám takovýchto příběhů s muži mnoho.

Přejdeme teď k Vašemu krásnému příběhu. Existuje svět, který se nám jen občas odhaluje. Je to svět bez hmoty, svět duší zemřelých, svět andělů a různých bytostí. Většinou se snaží nám ukazovat cestu a vést nás tím správným směrem, abychom my, lidé, měli svou pouť jednodušší. Vy jste Leničko velice vnímavá a dobře se necháváte vést, když jste se nedala manželem přesvědčit o místě, kde bude bazén stát. A také když jste kupovala oblečení na chlapečka, přestože lékaři Vám sdělili, že budete mít holčičku. Určitě takto postupujte i nadále.
Někdy jsou velice důležité věci, které bychom měli zde vykonat, v tu dobu jsou znamení a symboly od běžně neviditelných bytostí silnější a zřetelnější. Jako to bylo právě ve Vašem případě.
Chlapec se jménem Melichar, který si vybral jako rodiče vás dva, se zřejmě velice nutně potřebuje pro dnešní svět narodit. Opravdu to nebyl hrobeček. Autíčko byl jen symbol, znamení seshora. On je něco jako „vyvolený“, má tady důležité poslání.

A je takových pár zdánlivých maličkostí, které ovšem silně ovlivňují naše životy. Mezi tyto „drobnosti“ například patří naše jméno, které nosíme po celý svůj život a které také určuje naši cestu. Z tohoto důvodu bylo zřejmě Božími bytostmi vybráno tomuto chlapci jméno Melichar.

Tento fakt je moc dobře, že jste přijali. Můžete být na sebe upřímně oba dva hrdí, že jste vyslyšeli znamení a symboly, které vám byly shůry předkládány. Pracuji s těmito věcmi, tak vím, že cesty a formy boží jsou mnohdy opravdu zvláštní a nevyzpytatelné.

Jak jsem vypozorovala, tak čím důležitější úkol, tím zvláštnějším, avšak také jasnějším způsobem k nám přichází. To proto, abychom pochopili, že zde nejsme jen tak pro nic, abychom si jen odžili svůj život, zamilovávali se, vydělali peníze, vychovali děti, předali jim majetky a zemřeli. Každý z nás je zde pro nějakou důležitou věc. Bohužel si toto málokdo uvědomuje, naše lidstvo stále většinou žije v nevědomí. Časy a jednání lidí se však změní, jen si na to budeme muset ještě pár let počkat …

Ve Vašem případě paní Lenko bych šla dále a začala bych se více zajímat právě o jméno Melichar, už víte, co to obnáší, kam Vašeho syna směřuje? Mám velkou knihu Nomenologie, kde se dopodrobna objasňuje původ a význam jmen, avšak toto jméno v ní není ani jako zmínka. Nedalo mi to a jukla jsem tedy na internet:

Mužské křestní jméno Melichar má hebrejský původ. Vzniklo z hebrejského jména Melchior, které se významově překládá jako „král světla” nebo také „můj král je světlem”. Dle křesťanské legendy je Melichar také jménem jednoho ze Tří králů, kteří přišli do Betléma navštívit novorozeného Ježíše. Myslím, že není k tomuto vysvětlení co dodat. Tím se vysvětluje i ta velká záře, kterou jste viděla hned na začátku celého tohoto příběhu. Váš syn Melichar, je Král světla.
Můžeme jít dál, do numerologických rozborů tohoto jména, jeho data narození, atd.

Velice se těším na Vaše zavolání, které samozřejmě získáváte Vaším tajemným příběhem.

Mnoho štěstí přeji celé Vaší rodině a Melichara ode mne moc pozdravujte, s úctou,

Vaše Karmen

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.