Home - Články - Velký květnový tarotový horoskop lásky

Velký květnový tarotový horoskop lásky

sdílet článek na facebooku
vloženo 12. 5. 2015

Velký květnový tarotový horoskop lásky

Květen je měsíc lásky! Chcete vědět, co přinese do vašeho milostného života? Přečtěte si náš velký tarotový horoskop!



Beran

Karta Pět holí vám věští, že v lásce budete potřebovat průbojnost. Platí to hlavně pro nezadané Berany, protože o váš vyhlédnutý protějšek se bude ucházet ještě i někdo jiný. Budete bojovat proti silné konkurenci, ale dávejte si pozor, ať bojujete férovým stylem! Podraz by se časem provalil, tak raději ani nepomýšlejte na to, že byste proti sokovi nebo sokyni jednali nečestně. Ať si protějšek vybere sám – jediné, co musíte udělat, je dát co možno nejvíc najevo své kvality!
Zadaní Berani budou spíš bojovat proti svému vlastnímu protějšku. V některých věcech budete mít různé názory a přání, takže to mezi vámi na nějakou dobu vytvoří energii napětí a menší výměna názorů bude jen otázkou času. Naštěstí se nemusíte obávat, dopadne to době a nakonec se nějak domluvíte. Spíš se snažte o problému mluvit a řešit ho, neignorujte ho. Když totiž budete před problémem utíkat, je značné riziko, že váš protějšek to přestane bavit a začne pokukovat po někom jiném – a to přece nechcete! Konflikt nakonec povede k tomu, že váš vztah se posune kupředu na vyšší úroveň, takže to určitě bude mít svůj smysl.

Býk

Karta Čtyři poháry vám věští, že v lásce budete mít pocit, jako kdyby vám něco chybělo – přitom ve skutečnosti bude všechno v nejlepším pořádku! Budete uvažovat o věcech, které vám chybí ke spokojenosti, a přitom budete mít sklon přehlížet to, co již máte, a málo si toho vážit. Bude to podvědomý problém, ale je dobré si to uvědomit, abyste si na to mohli dát pozor.
Pokud jste nezadaní, budete pokukovat po někom, kdo nebude váš zájem opětovat – a zatím budete přehlížet někoho, možná dokonce více než jednoho člověka, kdo by o vás opravdu stál! Je to jako zákon schválnosti – člověk obvykle nejvíc touží po tom, co nemůže mít. A v lásce to platí dvojnásob! Pokud jste zadaní, budete mít sklon dívat se na svůj vztah zbytečně pesimisticky. Budete si všímat těch pár věcí, ve kterých si s partnerem nerozumíte, a zatím budete přehlížet tu spoustu, které sdílíte. Bude to pro vás otázka k zamyšlení – proč je pro vás zrovna tato jedna věc, možná dvě, tak důležitá? Možná je to spíš známka toho, že skutečný problém máte hledat někde jinde – ne v lásce, ale třeba v rodině nebo v práci.

Blíženci

Karta Milenci vám věští krásný milostný vztah a velké štěstí! S ním však bude nerozlučně spjatá odpovědnost a nutnost udělat nějaké důležité rozhodnutí. Uvědomíte si, že láska není jenom o radosti a pocitu štěstí, ale že z ní vyplývají určité závazky – a někdy se zkrátka přihlásí o slovo! Pokud jste nezadaní, povede se vám sblížit s velmi zajímavým a sympatickým člověkem a vaše náklonnost bude oboustranná. Okolnosti vašeho vztahu však budou v některých věcech poněkud komplikované – je možné například to, že budete bydlet daleko od sebe, že mezi vámi bude stát jazyková nebo kulturní bariéra, nebo také to, že jeden z vás nebude tak docela volný a bude se odhodlávat k definitivnímu rozchodu s bývalým partnerem.
Zadaní Blíženci budou ve svém milostném vztahu velmi spokojeni, ale okolnosti vám přinesou nutnost rozhodování. Může to znamenat například novou práci pro jednoho z vás, která vám bude znemožňovat být spolu. Nebo to může znamenat nutnost stěhování, nebo otázku, jestli se cítíte připraveni na vstup do manželství nebo na výchovu potomka.



Rak

Karta Velekněz vám věští harmonický a hlavně vážný a perspektivní vztah. Svůj milostný svazek budete brát velmi vážně a budete s ním počítat do budoucna. Budete cítit potřebu být si s partnerem naprosto oddaní a všude ho následovat.
Tato karta vám přináší velkou šanci na brzký vstup do manželství nebo přijatí jiného vážného závazku v partnerském životě – třeba společné pořízení nemovitosti, nebo něco podobného. Bude to něco, k čemu se budete muset postavit velmi vážně, protože se bude jednat o velký a významný závazek sdílený s milovanou osobou. Pokud žijete v dlouhodobějším vztahu, toto období vás ještě víc sblíží a upevní váš svazek.
Nezadaní Raci budou hledat seriózní svazek a dokonce i velmi čerstvé známosti budete mít sklon brát velmi vážně, hned si budete představovat, jaké by to bylo vstoupit s tímto člověkem do manželství. Možná trochu předbíháte události, ale na druhé straně je dobré, že to budete brát tak odpovědně. Jen si dejte pozor, ať svůj nový protějšek neodradíte tím, že se na něj hned na začátku příliš navážete.

Lev

Karta Král mincí vám přináší pragmatický a realistický pohled na lásku. Nebudete ani tak toužit po nějaké velké romantice, jako po seriózním partnerovi, na kterého bude spolehnutí v materiálních záležitostech. Na věc se budete dívat z praktického hlediska a budete toužit po člověku, se kterým se vám bude bezproblémově žít váš každodenní život. A ruku na srdce – velmi důležité bude pro vás i to, jak dobře váš protějšek vydělává a jestli je materiálně zabezpečen.
Nezadaní Lvi a Lvice budou natolik koukat po partnerech z praktického hlediska, až vás vaši přátelé mohou nařknout ze zlatokopectví! Pak se bude špatně vysvětlovat, že tak to vůbec nemyslíte – ale nestojíte o zadlužený protějšek, který si neumí vydělat a který pak budete muset vy živit! Zadaní zrozenci ve Lvu budou s protějškem hodně řešit otázky vaší materiální existence. Chcete si zvýšit životní úroveň, ale k tomu je potřeba, abyste oba dva tuto životní prioritu sdíleli. Na program dne se však dostane i váš sexuální život. Budete si totiž velmi dobře uvědomovat, že je to důležitá součást vztahu, ve které si zkrátka musíte rozumět, aby to fungovalo!

Panna

Karta Eso mečů vám věští lásku založenou na názorovém a myšlenkovém souladu. S protějškem budete vidět věci podobně a budou vás spojovat stejné názory na důležité otázky života a světa – od politiky až po náboženství! Tento vzácný soulad si budete velmi vážit a díky němu hravě překonáte jiné možné neshody ve vztahu – třeba v oblasti sexu nebo financí.
Pokud jste nezadaní, pak se vám vyplatí ohlížet po potenciálním protějšku v okruhu lidí, se kterými vás spojují společné zájmy a přesvědčení. Je klidně možné, že svoji vysněnou lásku potkáte třeba na nějaké zajímavé přednášce nebo na nějakém politicky zaměřeném shromáždění. Znamená to neskrývat vaše názory před světem, ale stát si za nimi a být na ně hrdí – pak je větší šance, že se s protějškem, po jakém toužíte, navzájem najdete a padnete si do oka!
Zadané Panny budou rozvíjet společné aktivity ve vztahu. Teď se velmi jasně ukáže, na čem je vlastně váš vztah založen. Pokud máte hodně společných názorů, pak vám to bude skvěle klapat a budete si navzájem hrát do noty. Naopak, jestliže je váš vztah založen na něčem jiném než jsou názory – třeba na romantické zamilovanosti nebo sexualitě – je možné, že se objeví drobné neshody.

Váhy

Karta Osm mincí vám věští, že pokud toužíte po krásném, harmonickém a fungujícím vztahu, nebude to zadarmo – budete na tom muset cílevědomě zapracovat. Každý si je strůjcem vlastního štěstí a pro vás to teď bude platit dvojnásob. Energie a práce, kterou vložíte do budování vašeho vztahu, se vám vrátí a vyplatí. Naopak, pokud budete vztah zanedbávat, můžete čekat, že protějšek udělá to samé a hrozí vám, že se navzájem odcizíte.
Pokud jste nezadaní, budete při navazování nového partnerského vztahu potřebovat trpělivost.
Dokonce i v případě, že toužíte jen po krátkém dobrodružství, to bude chtít hodně snažení, než protějšek zaujmete a sbalíte. Na druhé straně, vaše vyhlídky jsou velmi příznivé a když se posnažíte, tak nakonec dosáhnete svého!
Zadané Váhy by se v nejbližší době měly svému partnerovi co nejvíc věnovat, budovat si svůj společný život a vztah. Karty vám říkají, že je potřeba dělat to systematicky a cílevědomě, nezapomínat na potřeby a přání svého protějšku. Jen v takovém případě vám to stejným způsobem oplatí.

Štír

Karta Poustevník vám věští nutnost dočasné samoty nebo odloučení. času, který strávíte v nejbližších týdnech osamotě, bude zřejmě mnohem více, než který prožijete ve společnosti protějšku. Nezbývá než se s tím smířit, protože to není náhoda a má to svůj hlubší smysl. Nemusíte propadat pesimismu ze samoty, spíš to využijte jako příležitost a využijte tento čas k tomu, abyste se věnovali věcem, které vás baví, ale váš protějšek je s vámi nesdílí.
Pro zadané Štíry tato karta znamená, že někdo z vás dvou, nebo oba, budete z nějakého důvodu mít málo času na toho druhého. Příčinou může být třeba služební cesta, rodinné povinnosti, velké pracovní vytížení nebo cokoliv jiného. I když na sebe budete mít méně času, než byste si představovali, neberte to jako tragédií a snažte se na této situaci vidět spíš to pozitivní než to negativní. Konec konců, bude to pouze dočasné odloučení!
Nezadaní Štíři se teď ve svých snahách o milostné sblížení nedočkají valných úspěchů. Raději netlačte na pilu a užívejte si samotu a svobodu, i ony mají něco do sebe!

Střelec

Karta Mírnost vám přináší krásné vyhlídky na harmonický, něžný a klidný vztah. S protějškem si budete výborně rozumět a bude mezi vámi panovat atmosféra tichého a klidného souladu. Nebudete mít potřebu podnikat nic dramatického, ale budete rádi, že je vám spolu dobře.
V lásce pro vás bude velmi důležitá ohleduplnost a porozumění. Kdykoliv bude jeden z vás mít nějaký problém, druhý mu bude pozorně naslouchat. Když se náhodou vyskytne nějaká komplikace praktického charakteru, budete oba dva ochotni se tomu druhému a jeho nové situaci přizpůsobit.
Zadaní Střelci si budou užívat pocit vzájemné spřízněnosti a souladu. Váš vztah se díky této spolupatřičnosti ještě více prohloubí a budete vědět, že se jeden na druhého můžete ve všem spolehnout – v praktických i v citových záležitostech. Bude to moc hezké.
Nezadaní Střelci budou pomalu a postupně rozvíjet slibnou novou známost. Bude se vám líbit, že není kam spěchat, a nejprve se sblížíte na duševní úrovni, s tělesným sblížením si počkáte až na tu pravou chvíli, třeba i hodně dlouho. Bude pro vás důležité v ničem na sebe navzájem netlačit a dopřávat si svobodu.

Kozoroh

Karta Páže mečů vám věští příchod nových podnětů v lásce – stávající vztahy se osvěží a nové budou vznikat. Čekají vás příjemné změny k lepšímu a budete mít možnost více se projevit takoví, jací doopravdy jste. S protějškem vás bude spojovat názorový soulad a podnikavost, budete chtít společně něco zajímavého a přínosného udělat.
Nezadaní Kozorozi si vybudují nový perspektivní vztah založený na společných názorech. Je možné ,že oba dva budete svým způsobem rebelovat proti svému okolí, a to budete mít společné. Budou vás spojovat představy o tom, jakým způsobem lze žít lépe, a budete se společně věnovat věcem, které podle vás mají smysl. Váš vztah bude aktivní a otevřený novým podnětům, nebudete se uzavírat před svým okolím, právě naopak.
Zadaní Kozorozi si s protějškem po dlouhé době opět hlouběji popovídají o světě, o životě a o vašich názorech. Zjistíte, že v některých věcech jste si bližší, než jste mysleli, a i v těch ostatních budete snadno umět najít společnou řeč. Budete mít nové nápady a plány, které dodají vašemu vztahu novou jiskru.

Vodnář

Karta Páže pohárů vám věští láskyplný, něžně a pomalu se rozvíjející vztah. Budete jeden ke druhému jemní a plní porozumění, nebudete na sebe v ničem tlačit, ale budete se zahrnovat velkou láskou a náklonností. Bude to svým způsobem velmi vzrušující a dodá to vašemu vztahu jiskřivé napětí. Nezadaní Vodnáři se budou tímto způsobem postupně sbližovat s člověkem, se kterým to myslíte skutečně vážně. Váš nový vztah bude od počátku velmi romantický a něžný a budete si to užívat. Nebudete nikam spěchat, protože budete vědět, že všechno krásné má svůj čas a je hezké si to užívat pěkně pomalu a postupně.
Zadaní Vodnáři budou krásně rozvíjet svoji lásku, budete k protějšku velkorysí, láskyplní a budete ho zahrnovat pozornostmi. Přitom nebudete na oplátku nic vyžadovat, takže to bude velmi nesobecké. Toto dávání však bude oboustranné, a to na tom bude nejkrásnější. Pokud jste mezi sebou měli nějaký spor, usmíříte se a bude to pro vás něco jako nový a romantický začátek, který si budete užívat stejně jako kdysi vaše úplné začátky spolu.

Ryby

Karta Devět holí vám předpovídá energii napětí, která zavládne ve vašem milostném vztahu. Její příčiny mohou být velmi různorodé, ale budete vědět, že je zde něco, co čeká na vyřešení. Zároveň však budete tušit, že ještě nenastala ta správná doba postavit se tomu čelem. Budete uvažovat, jestli se máte chopit iniciativy a snažit se to vyřešit, nebo bude lepší spíš počkat a uvidět, jak se to vyvine. Ani jedno řešení však nebude ideální.
Pokud jste zadaní, budete nějakou dobu takhle vyčkávat, a váš partner taky. Poté se však ledy pohnou, nejspíš pod vlivem nějakého vnějšího podnětu. Budete příjemně překvapeni, že problém vůbec nebyl tak velký, jak ve vašich očích narostl, a do vašeho vztahu se opět vrátí ztracená energie a soulad. Nezadané Ryby to budou mít trochu komplikovanější – budete mít pocit, že sblížení s vašim vysněným protějškem stojí v cestě příliš mnoho věcí. Budete mít sklon to vzdávat a uvažovat, jestli to za daných okolností má vůbec smysl, jestli má takový vztah perspektivu. Pokud jste však do tohoto člověka skutečně zamilovaní, bude vás to nabíjet energií a najdete odvahu to přes to všechno zkusit!

POTKALA JSTE TOHO PRAVÉHO? Jste na pochybách! Už nebuďte, pomohu vám.
Kartářka Šarlota. Zavolejte mi na telefon 906 701 701, nebo mi napište SMS ve tvaru SMS SARLOTA a text na číslo 904 30 44.

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.