Home - Články - Týdenní přehled 51. týden

Týdenní přehled 51. týden

vloženo 22. 12. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní přehled 51. týden

Vánoce jsou už opravdu za dveřmi! Pokud vám v tom shonu a zmatku nezbýval čas na čtení, udělejte si pohodlí a pusťte se do toho. Na tu správnou vánoční vlnu vás navnadí články se sváteční tématikou. Třeba vánoční tarotový horoskop lásky! Vánoce jsou totiž pro lásku jako stvořené. Na své si přijdou i milovníci magie a čarování. Užijte si čtení!

sdílet článek na facebooku

Velký vánoční tarotový horoskop lásky 2017. Těšíte se, že budete mít o svátcích konečně čas na partnera? Zajímá vás, co vám romantické vánoční večery přinesou v lásce? Tarotové karty vám prozradí, na co se můžete těšit a na co si dát pozor!



Měsíc ovlivňuje naše životy.
Někdy se nám Měsíc asi zdá skoro všední. Je nám stále na blízku a je jedinou planetou mimo Zemi, po které chodil člověk. Tedy alespoň co je nám známo. Jenže právě díky tomu, že nám je Luna tak blízká, má na naše životy tak velký vliv.



Vánoční čarování.
Na magickou moc Vánoc lidé spoléhají odpradávna. Během nejtajemnější noci roku se dá vyvěštit budoucnost, přivolat láska i zajistit peníze. O Štědrém večeru se plní všechna přání!

 
 


Léčivý vánoční úklid. Máte pocit, že se toho na vás s blížícími se svátky hrne až přespříliš? A ještě k tomu musíte řešit vánoční úklid? Ten vám ale paradoxně může velmi pomoci. Stačí ho jenom pojmout jako formu terapie.

Více čtete ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.