Home - Články - Velký vánoční tarotový horoskop lásky 2017

Velký vánoční tarotový horoskop lásky 2017

vloženo 18. 12. 2017
čas čtení: 10 minut

Velký vánoční tarotový horoskop lásky 2017

Těšíte se, že budete mít o svátcích konečně čas na partnera? Zajímá vás, co vám romantické vánoční večery přinesou v lásce? Tarotové karty vám prozradí, na co se můžete těšit a na co si dát pozor!
sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Rytíř pohárů je pro štěstí v lásce mimořádně příznivá! Na vánoční svátky vám slibuje něhu, hlubokou lásku a silné pouto, které pocítíte ke svému protějšku. Nezadaní Berani se mohou těšit na velkou zamilovanost, která bude oboustranná a dlouho vám vydrží. Zadaní si zas budou užívat porozumění, pohodu a se svým milým protějškem si budete navzájem dělat radost různými drobnými pozornostmi. To, co chcete svojí lásce o vánocích darovat, totiž zdaleka nejsou jenom úhledné balíčky pod vánočním stromečkem. Mnohem důležitější je vědět, že jeden ke druhému patříte, že se máte rádi a souzníte spolu. Harmonická a láskyplná atmosféra ve vašem partnerském životě se přenese i do dalších sfér – pocítí ji vaše rodina, přátelé a všichni, s kým budete tyto sváteční dny prožívat. Vaše hluboké štěstí a vnitřní vyrovnanost, které načerpáte právě z lásky, vás budou nabíjet energii a sílou do všeho, do čeho se pustíte.

Býk
Karta Kolo štěstí ukazuje, jak velká je moc Štěstěny, a jak rychle a náhle se mohou i zdánlivě nepříznivé události otočit k lepšímu! Netrapte se tedy kvůli drobným předvánočním neshodám s vaším protějškem. Nejspíš jste pouze oba dva vystresovaní, protože v adventním období toho máte zkrátka nad hlavu, jak v práci, tak doma a v rodině. Nakonec však bude všechno v pořádku a napětí z vás o svátcích rychle spadne! Možný však je i jiný scénář, pro některé Býky budou naopak sváteční dny nejvíc stresující a tím pádem mohou přinést menší roztržky s vaší láskou, ale nedělejte z toho žádné závěry, protože jak rychle se objeví, stejně rychle i zmizí. Nezadaní Býci se mohou těšit na překvapivý a náhlý vývoj nové zajímavé známosti! Štěstěna vám bude zkrátka příznivě nakloněná, ale její přízeň v lásce byste si měli vážit a nezahrávat si s ní. Nezapomínejte ani v hezkých chvílích, že šťastná láska je dar osudu a nikoliv samozřejmost!

Blíženci

Karta Dvě mince je poslem velkých, ale rozhodně pozitivních změn! O svátcích se ve vašem milostném životě konečně pohnou věci kupředu a posunete se spolu se svým partnerem na novou úroveň vašeho vztahu! Na zajímavý a rychlý vývoj událostí k lepšímu se mohou těšit i nezadaní Blíženci. Velmi vás překvapí to, jak se vyvine ve volných dnech vaše nová známost, a pochopíte, že je do budoucna skutečně velmi perspektivní. Na druhé straně, pokud vám je vnitřně jasné, že to nemá smysl, je načase právě teď se posunout o dům dál – lepší je zůstat dobrými přáteli, než rozvíjet známost, která nikam nevede! Důležité je, abyste se řídili tím, po čem skutečně toužíte, abyste si to uměli přiznat a podle toho se zachovat. Není totiž nic horšího, než když partneři spolu hrají hry a přetvarují se. Mnohem lepší je upřímnost, otevřenost a jasné představy o tom, jaké jsou vaše sny a co všechno spolu můžete sdílet!



Rak
Karta Čtyři meče vám slibuje poklidné a příjemné svátky ve společnosti vaší milé polovičky. Nejspíš mezi vámi existují určité dlouhodobější spory, které se v předvánoční době možná i trochu vyostřily. Společných volných dní se proto trochu obáváte, ale nemějte strach – u vánočního stolu vám rozhodně žádné partnerské spory nehrozí, atmosféra bude příjemná, klidná a harmonická. Ale pozor – to neznamená, že problém zmizel. Dřív nebo později si to budete muset dořešit, ale nebude to naštěstí teď o svátcích! Nezadaní Raci si budou užívat výhod single života i o svátcích – raději se teď nevrhejte do seznamování, i když vás samota už trochu tíží. Je však potřeba si uvědomit, že to má i spoustu výhod, protože právě díky samotě máte možnost zorganizovat si sváteční dny po svém, třeba celý den lenošit nebo si naopak udělat výlet do hor, zkrátka cokoliv, bez ohledu na to, co si o tom kdo myslí!

Lev

Karta Deset holí prozrazuje, že je toho na vás teď opravdu hodně a přípravy dokonalých vánočních svátků vás stojí hodně energie, síly a námahy. Pak není divu, že na milostné radovánky nejspíš nemáte vůbec pomyšlení, a jediné na co se o svátcích v posteli těšíte, je to, že se konečně pořádně vyspíte! Pokud však žijete v partnerském nebo manželském svazku, proč si brát veškerou odpovědnost za hladký průběh svátků pouze na sebe? Váš partner vám může být velkou pomocí a oporou, když mu svěříte některé úkoly – nebojte se, zvládne je stejně dobře jako vy, i když možná některé detaily budou trochu jinak, ale na tom přece nesejde! Důležité je, že si konečně odpočinete, a že budete mít čas jeden na druhého – i v té posteli! A to je mnohem cennější než dokonale uklizený byt! Nezadaní Lvi budou mít pocit velké odpovědnosti při navazování nových známostí, ale pozor – láska je přece taky tak trochu hra! Nebojte se tedy být uvolnění a spontánní.

Panna

Karta Tři mince
věští, že vás čeká krásná odměna za vaše snažení v lásce! Pracovat systematicky a cílevědomě na rozvíjení partnerského vztahu není přece žádná ostuda, naopak je to nezbytná podmínka dlouhodobého štěstí! O svátcích právě díky tomu poznáte, že se vám konečně povedlo vyřešit dlouhodobé neshody a posunout vaše partnerství na novou vyšší úroveň. Budete konečně sklízet ovoce za vynaloženou energii a za všechno, co jste do svého milostného svazku vložili a co jste pro něj udělali. Platí to i pro nezadané Panny – nejspíš máte známost, které věnujete hodně času a síly, i když protějšek ne vždy reaguje podle vašich přání. Teď se konečně dočkáte většího sblížení a prohloubení vašeho vztahu! Ale pozor, netlačte na pilu, všechno má svůj čas a to nejkrásnější teprve přijde. Nemusíte mít všechno hned, vždyť vánoce přece nejsou zdaleka poslední volno, které můžete strávit společně!



Váhy

Karta Královna pohárů
je kartou hluboké a zralé lásky, která nechce pouze brát, ale chápe, že dávání přináší stokrát větší štěstí! A právě dávání a rozdávání je přece podstatou vánoc! A nejedná se pouze o dárečky, ale o lásku, něhu, pochopení, pozornost a spolupatřičnost. Nebojte se dát najevo své hluboké city, váš protějšek to jistě ocení a na oplátku se i od něj dočkáte ujištění o tom, jak moc vás miluje. Pro někoho jsou způsobem jak projevit city slova, pro někoho objetí, pro jiného činy nebo dokonce hmotné dary. Vy sami máte svůj způsob, váš partner má taky ten svůj, důležité je navzájem se chápat a porozumět tomu, že gesta toho druhého mají možná mnohem hlubší smysl, než si obvykle uvědomujete! I nezadané Váhy si najdou způsob, jak a komu rozdávat lásku – rodině, přátelům, ale snad i nové známosti! Trpělivost a láskyplné rozvíjení jednoho kamarádství nakonec povede k jeho prohloubení až do milostného sblížení!

Štír

Karta Císařovna
je nádherná karta lásky, ženského milujícího principu a také mateřství! Pokud se tedy těšíte na nový přírůstek do rodiny nebo po něm toužíte, právě o vánocích na vás čekají dobré zprávy! Pro některé Štíry budou právě letošní svátky dobou, kdy se s partnerem rozhodnete, že chcete svůj vztah prohloubit a založit společně rodinu. Pro všechny nositele tohoto znamení se pak tyto vánoce ponesou ve znamení harmonického domácího štěstí ve společnosti milovaného protějšku, se kterým budete společně hostit své příbuzné a přátele a těšit se z rozdávání lásky. Svátky si užijete v láskyplné atmosféře, v příjemném zázemí svého společného domova a budete si dávat najevo, jak moc se s protějškem máte rádi. A co nezadaní Štíři? Samoty se bát nemusíte, ale nezapomínejte, že láska má i jiné podoby, než je ta partnerská. Rozdávejte lásku všem, kdo si ji zaslouží, a milostné štěstí si vás najde, až přijde ten správný čas!

Střelec
Karta Blázen
ukazuje, že cesta ke štěstí může mnohdy vést novými a neprošlapanými stezkami. Přesně to teď bude platit o vašem milostném a partnerském životě. Nebojte se nekonvenčnosti, svůj vztah si přece můžete zorganizovat úplně jinak, než vás učili rodiče a prarodiče, a není na tom vůbec nic špatného! Místo zavedených partnerských stereotypů o tom, co má dělat muž a co žena se nebojte naplnit si své odvážné sny, experimentovat a zkoušet věci, které vás oba dva s vaším partnerem lákají, jen jste si nebyli jistí, jestli je to správně. Ano, je – pokud je to hlas vašeho srdce! Svátky proto můžete prožít i úplně jinak, než je zvykem – místo domácí pohody se stromečkem, kaprem a televizí se možná rozhodnete vyrazit o vánocích se svojí polovičkou třeba na exotický zájezd! Budete si to užívat na maximum a nejspíš dojdete k závěru, že klasické vánoce už vás vůbec nelákají!



Kozoroh

Karta Rytíř mečů je kartou aktivity a tvořivosti – romantiku vánočních svátků si nejlépe užijete díky novým nápadům a plánům, které budete společně s vaším protějškem zkoušet. Vymyslíte si, že společně něco nového vytvoříte a zorganizujete, a bude vás to bavit. Rozhodně se nespokojíte jen s takovým nečinným vysedáváním u televize, o svátcích zkrátka musíte něco zajímavého podniknout! Společné nápady a zážitky váš vztah ještě více prohloubí a posílí, dokonce mnohem více, než jakákoliv romantická noc – i když nebojte se, o vášeň taky nebudete mít nouzi! A jak na tom budou nezadaní Kozorozi? K tomu, abyste se sblížili se svojí vysněnou láskou, potřebujete hlavně odvahu. Když oslovíte člověka, po kterém toužíte, nemáte co ztratit – můžete jen získat! Pouze si dávejte pozor, ať na sbližování nespěcháte až příliš, protože to by váš idol mohlo přece jen trošku vyděsit!

Vodnář
Karta Královna holí
přináší do vašeho partnerského svazku spoustu energie, optimismu a činorodosti. Bude vás bavit vytvářet spolu s vaší láskou krásnou sváteční atmosféru a navzdory velkému pracovnímu vytížení, které budete oba dva mít, vám bude zbývat překvapivá spousta síly i na váš domov a na společné aktivity ve volném čase! Tajemství je v tom, že jeden druhého nabíjíte energii, že když jeden druhému dáte svoji lásku, máte oba dva najednou dvojnásobek všeho dobrého. Místo odpočinku aktivita, a dokonce vám po tom všem ještě pořád zůstane síla probdít spolu romantické a vášnivé noci! Pokud jste teď bez partnera, budete v hledání nové známosti aktivní. To bude přitahovat opačné pohlaví, ale dejte si pozor, ať si dobře vyberete. Ten pravý partner pro vás bude nejen brát a přijímat, ale také dávat, bude vám oporou, nebude se snažit vám poroučet, ale rád vám nabídne větší i menší pomoc kdykoliv to bude potřeba!

Ryby
Karta Čtyři hole
vám přináší krásné vánoce ve znamení zaslouženého odpočinku, radosti a spokojenosti. V lásce máte za sebou poměrně náročné období, ale teprve teď budete mít čas se zastavit, ponořit trochu do sebe a uvědomit si, že se doopravdy všechno špatné již skončilo, že jste se dočkali harmonie a klidu a že jste připraveni na nové začátky. To může znamenat buď prohloubení stávajícího vztahu a jeho posun na novou a hlubší úroveň po překonané krizi, nebo pro nezadané Ryby připravenost na nové sblížení. Všechno staré a špatné je již za vámi, a konečně se definitivně zbavujete negativní energie, která vám dlouho bránila v nalezení té pravé lásky. Je ten správný čas opět oživit své staré ideály, které mohou kvést v každém věku, a špatné zkušenosti ještě zdaleka neznamenají, že by to nemohlo být příště mnohem lepší. Stačí myslet pozitivně a soustředit se na to krásné, a pak už všechno půjde samo!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.