Home - Články - Láskohled 18.-24.12.2017

Láskohled 18.-24.12.2017

vloženo 17. 12. 2017
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 18.-24.12.2017

Je to jako na houpačce, viďte? A co teprve vánoční týden! Pořádně si užijete, protože vámi budou cloumat emoce, ať už jste zadaní, nebo ne. Ve vztahu myslete na to, že být na někoho nepříjemný kvůli vlastnímu stresu ničemu nepomáhá. Otevřete svá srdce a těšte se, kdo do nich vstoupí! To platí také pro nezadané, jelikož Vánoce přejí seznámení ve stylu romantického filmu. Dostanete letos lásku pod stromeček? Čtěte dál!

sdílet článek na facebooku

Beran
Navzdory předsvátečnímu shonu se připravte na celkem klidný týden. Budete se s přípravami Vánoc potýkat společně. U nezadaných může dojít k seznámení. Je dost možné, že s cizincem.

Býk
Vaše útlocitnější nálada se projeví i ve vztahu k partnerovi. Můžete potřebovat více jeho pozornosti, ale také budete občas nervóznější a popudliví. Svobodné čeká příjemná zpráva.

Blíženci

Projevíte se jako chápavý, trpělivý a tolerantní partner. Uděláte vše pro to, abyste předešli hádkám a nedorozuměním. Na inteligentní aktivitu nezadaných přijde vstřícná odpověď.

Rak

Svobodní i zadaní budou mít příležitost k flirtu a dobrodružství. Ti druzí si musí rozmyslet, zda jsou připraveni na možné následky. V partnerských vztazích zavládne pohoda a klid.



Lev

Je důležité, abyste v tomto týdnu zachovali klid. Můžete mít totiž sklony k prudším reakcím a také k neuváženým slovům. Nezadaní mohou očekávat zajímavé kontakty už od pondělí.

Panna

Tento týden vám ukáže, že ve svém partnerovi máte fantastickou oporu. Nejenom, že vydrží projevy vašich napjatých nervů, ale navíc vám pomůže všude, kde to jen půjde. Važte si ho!

Váhy
Přes některé napjatější momenty půjde o docela příjemný týden. Snažte se být na svého partnera milí, oplatí vám to. Na svobodné zřejmě čeká hodně zajímavé setkání, připravte se.

Štír

Jediným způsobem, jak předejít ve vašem aktuálním přemoudřelém rozpoložení hádkám s partnerem, je usmívat se a mlčet. Svobodní mohou naopak mluvit. Zaujměte někoho zajímavého!



Střelec
I když je před Vánocemi spousta práce, vy si dokážete s partnerem udělat i volno na příjemné chvíle a zábavu. Tak to má být! Nezadaným hvězdy slibují nového partnera pod stromeček.

Kozoroh

Vaše zaměstnání spolyká hodně času, v tomto týdnu kvůli tomu budete muset řešit třenice s partnerem. Je vám jasné, že se to musí změnit. Svobodní mohou obdržet pozvání na rande.

Vodnář

Čekejte v tomto předvánočním týdnu víceméně klid, bez větších konfliktů. Snažte se ve vztahu o harmonii a souznění. Pokud jste svobodní, pravděpodobně dostanete pozvání na schůzku.

Ryby
Zadaní jedinci si v tomto týdnu nebudou moct svůj vztah a partnera vynachválit. Společná příprava Vánoc je vždy skvělá záležitost! Svobodní, připravte se na milostné jiskření!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.