Home - Články - Týdenní přehled 50. týden

Týdenní přehled 50. týden

vloženo 15. 12. 2017
čas čtení: 2 minuty

Týdenní přehled 50. týden

Cítíte tu vůni ve vzduchu? To jsou blížící se Vánoce! Poslední předvánoční týden přinesl skutečně pořádnou porci astroudálostí a tipů pro vás. Chcete finanční jistoty? Přečtěte si skvělý finanční tarot, se kterým se pohodově nachystáte na rok 2018. Až do neděle bude nad našimi hlavami poletovat roj duhových meteoritů Geminidů. Přinesou vám lásku? Pondělní novoluní ve Střelci rozbouří vaše emoce. Připravte se na to!

sdílet článek na facebooku

Tarotový horoskop financí na rok 2018. Nový rok 2018 znamená novou šanci zbohatnout! Vykročte do nového roku tou správnou nohou a s plnou peněženkou. Tarot financí na celý příští rok už na vás čeká ZDE!





Novoluní ve Střelci.
Novoluní, nebo často tolik zmiňovaná Černá luna, nastává tento měsíc osmnáctého a bude probíhat pod taktovkou Střelce. I jindy umí Černá Luna zatočit s naším klidem, ale ve spojení se střelcem to bude uragán. VÍCE SE DOZVÍTE TADY!
 



Geminidy! Láskyplný déšť hvězd.
Duhové meteory Geminidy prolétají nejblíže nad střechami našich domů ze všech meteorických rojů. Pohlédněte k souhvězdí Blíženců, odtamtud vylétne vesmírná nádhera a přinese vám vášnivou lásku! POZNEJTE GEMINIDY!



Jak na výchovu dětí podle znamení zvěrokruhu? Kdosi chytrý kdysi řekl, že každé dítě je jiné a má jiné tempo, z čehož vyplývá, že se s ním musí jinak pracovat. Všichni děti jsou andílci, ale někdy vystrčí svoje růžky a zatnou pěstičky. jak to vidí s výchovou dětí hvězdy? PODÍVEJTE SE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.