Home - Články - Tarotový horoskop financí na rok 2018

Tarotový horoskop financí na rok 2018

vloženo 13. 12. 2017
čas čtení: 2 minuty

Tarotový horoskop financí na rok 2018

Nový rok 2018 znamená novou šanci zbohatnout! Vykročte do nového roku tou správnou nohou a s plnou peněženkou – tarotové karty vám prozradí tajemství úspěchu přesně pro vaše znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Devět mincí
vám přináší velmi příznivou věštbu – v roce 2018 si budete užívat mnohem větší hojnost, než tomu bylo doposud! Úspěchy, které na vás čekají, budou stabilní a dlouhodobé a přijdou jako výsledek vašeho dlouholetého snažení. Na dveře klepe rok, kdy konečně začnete v materiální sféře sklízet plody své práce, a zároveň vám bude nakloněna Štěstěna, takže si své výdělky užijete v klidu, pohodě a harmonické atmosféře. Zvýšíte si životní úroveň a konečně si dopřejete pohodlí a luxus, po kterých dávno toužíte. Budete cítit vděčnost a vážit si své štěstí, protože dobře víte, že úspěchy nejsou samozřejmost. Jestliže si přejete své zisky a bohatství ještě více rozmnožit, pak v nadcházejícím roce vsaďte na moudré a promyšlené investování. Žádné riskantní podniky, ale pouze to, co slibuje jistotu a stabilitu!

Býk
Karta Tři poháry
je poslem štěstí, radosti a naplnění! Rok 2018 se pro vás ponese ve znamení dostatku, užívání si vašich zisků a těšení se z nich. Vaše peněženka bude mít stabilní přísun nových prostředků, a to vám umožní splnit si své sny a dopřát si to, co máte rádi – ale nejen pro sebe! Nejvíc ze všeho vás totiž bude těšit, když dostanete příležitost být velkorysí, obdarovávat rodinu a přátele a investovat do toho, aby byli lidé, kteří jsou vašemu srdci blízcí, šťastní a spokojeni. Vaše kariéra dosáhne stabilního bodu, kdy budete mít svou pozici a výdělky jisté. Přichází úspěšné završení jednoho období a čas radovat se z výsledků, patřičně je oslavit a dopřát si odměnu za své snažení, užívat si své vydělané prostředky. Teď není nutné se hnát za dalšími novými zisky, bohatě si totiž vystačíte s tím, co si dokážete vydělat bez zbytečného stresu a spěchu!

Blíženci

Karta Rytíř holí
je kartou nadšení, odvahy, kreativity a touhy po změnách a posunu kupředu. V roce 2018 uděláte všechno pro to, aby se vaše kariéra posunula kupředu a abyste si vydělali co nejvíce peněz. Konečně se odhodláte k novým plánům, které vám přinesou zisk, ale hlavně zpočátku si vyžádají hodně energie a velké pracovní nasazení. Elánu však budete mít na rozdávání, vaše nová práce vás bude velmi bavit a přinášet vám potěšení. Velkou motivací pro vás navíc bude perspektiva, že když teď na začátku pořádně zapracujete a vybudujete si určitý systém, ten vám pak později bude přinášet další zisky snadno a bez námahy. Při vašem rychlém postupu a vášni pro novinky a změny si ovšem dávejte pozor na jednu věc. Vaše dosavadní kariéra vás možná již nenaplňuje, ale snažte se nepálit mosty a odcházet vždy zásadně v dobrém. Staré kontakty se vám totiž ještě v budoucnu budou hodit, takže bude výhodné si je udržet!



Rak

Karta Královna mincí
vám do roku 2018 věští hojnost, bohatství a pohodlný život v dostatku. Přesně o tom sníte, takže co víc si můžete přát! Není až tak důležité, kolik přesně financí se nahromadí na vašem účtu, jako to, že si za ně budete moct pořídit přesně a právě to, co vám udělá radost, co zajistí vám a vaší rodině šťastný, spokojený a příjemný život. S radostí budete investovat do vylepšování svého domova, do všeho, co vám zpříjemní vaše každodenní dny a usnadní praktické fungování. Vydělávat budete snadno a stabilně, ale místo toho, abyste se snažili zvyšovat své zisky na maximum, si raději stanovíte rozumnou hranici a prioritou bude mít čas pro nejbližší a pro váš osobní život, záliby a domov. Dobře totiž víte, že peníze nejsou cíl, ale pouze prostředek, jak si zajistit pohodlnou, důstojnou a spokojenou existenci, po jaké toužíte!

Lev

Karta Osm mečů
značí, že začátek roku 2018 pro vás bude poměrně náročný. Snažíte se totiž určité věci vyřešit a najít cestu, kudy dál. Jenomže odpověď na vaše otázku jako kdyby si s vámi hrála na schovávanou! Řešení máte již na dosah ruky a je až překvapivě snadné, ale chvíli potrvá, než se vám vyjeví, než najdete souvislosti a uvědomíte si, že existují velmi zajímavé možnosti, které jste až doposud přehlíželi! Jste totiž zvyklí na určitý zavedený způsob myšlení – vaši kolegové, vaše rodina, vlastně celé vaše okolí přemýšlí o penězích hodně konzervativním způsobem, a to vás ovlivňuje. Teprve nové vlivy, kontakty s novými lidmi, nebo možná nějaká neobvyklá knížka vám přinese zcela nový pohled na to, jak si pohádkově vydělat a přitom se nemuset vzdávat věcí, které jsou pro vás důležité. Všechno je možné, když budete chtít, ale řešení zkrátka není patrné na první pohled. Ale nebojte se, nakonec ho najdete!

Panna

Karta Hvězda
je velmi silnou a pozitivní kartou naděje, motivace a velkých cílů. V roce 2018 nad vámi Štěstěna drží ochrannou ruku – povede se vám konečně si splnit sny! Skloubíte zajímavou práci, která vás naplňuje a umožňuje vám seberealizaci s vynikajícími výdělky a ziskem. Zkrátka, konečně se budete živit tím, co vás doopravdy baví, a dokonce ještě s vidinou kariérního růstu a vybudování něčeho velkého a významného! Důležité je přesně vědět, co chcete, mít své cíle a sny, a věřit si, že je dokážete doopravdy uskutečnit! Svým optimistickým přístupem snadno nadchnete i další spolupracovníky nebo nové společníky v podnikání, stanete se motivátorem a hybnou sílou projektu, na kterém vám záleží. Je čas odhodit veškerý strach a zapomenout na obavy: Před vámi se do nového roku otevírá úžasná perspektiva! Tak se nebojte využít svůj potenciál, odlišit se a pracovat na tom, ať vám vaše odvážné sny začnou přinášet peníze!



Váhy

Karta Osm holí
vám slibuje rychlý vývoj a posun kupředu přímo raketovou rychlostí! Všechny věci, které se dlouho nemohly pohnout z místa, se teď konečně rozběhnou na plné obrátky! Nejspíš vás trochu frustruje, že se pořád o něco snažíte, ale vaše okolí jako kdyby nereagovalo, kolegové ani šéf si ničeho nevšimnou, noví zákazníci nepřichází, zkrátka dlouho žádné výsledky. Nepolevujte však ve svém snažení – ono se to zlomí, a to již hned na začátku nadcházejícího roku! Můžete se těšit na nové možnosti, nové podněty a zajímavé kontakty. Jestliže vás vaše stávající práce nenaplňuje nebo se vám nelíbí výplatní páska, začnete se v novém roce aktivně rozhlížet po nových příležitostech, jak se uplatnit. Zkuste si nejprve říct o lepší peníze tam, kde jste – a pokud to nevyjde, uzrál čas posunout se o dům dál. Hledání nové práce bude až nečekaně rychlé a přinese vám to osvěžující změny, které se vám budou líbit!

Štír
Karta Král mečů
ukazuje, že tajemství úspěchu bude v nadcházejícím roce spočívat v rozhodnosti a nekompromisnosti. Dobře přece víte, co ve skutečnosti chcete, tak proč slevovat ze svých požadavků a představ a zbytečně se přizpůsobovat tomu, co očekává někdo jiný? Prosadíte si svou, ale musíte pamatovat, že ruku v ruce s úspěchem a seberealizací ve vůdčí pozici přichází také odpovědnost a nutnost nést následky dobrých i horších rozhodnutí. Jste připraveni posunout se nahoru a mít pod sebou jiné lidi? Odpověď je ano, ale předtím, než se odhodláte k činům, si musíte některé věci ujasnit a utřídit si priority. Silná vůle, cílevědomost, schopnost řídit a vaše přirozená autorita, to všechno budete potřebovat na dráze, která vás povede k vysněným výdělkům. Bohatství však nespočívá pouze ve vysokých příjmech, dalším tajemstvím je moudré utrácení. Zde budete nekompromisní a uděláte významné změny, které vám pomohou hodně ušetřit!

Střelec

Karta Smrt
má možná trochu děsivý název, ale nebojte se, její poselství je ve skutečnosti hodně optimistické: ve finanční oblasti na vás čekají změny, které vám umožní vstoupit do nové etapy života! Má to však jednu podmínku: aby se mohlo něco nového začít, musíte se nejprve rozloučit s minulostí, s tím, co je zastaralé a už vám nepřináší užitek. Zkrátka dovolit něčemu starému, aby „zemřelo“, protože teprve tehdy se může zrodit nový začátek. Ve vašem životě jsou to věci, na které jste si již zvykli, i když s nimi možná nejste úplně spokojeni, ale přesto je to těžké rozhodování a loučení. Může to znamenat například konec v práci, kde jste již dlouho, ale výplata zdaleka nezodpovídá vašim schopnostem. Těžká změna, která ovšem přinese zisk, může souviset i se stěhováním – opustíte starý domov, abyste si mohli vytvořit nový na místě s lepšími pracovními příležitostmi. Není vůbec snadné říct sbohem starému způsobu života, ale lepší bude odhodlat se k tomu raději dřív než později – vyjde vás to levněji a nakonec byste to stejně museli udělat. Něco se končí, ale něco jiného se začíná, a máte důvod se na to těšit!

Kozoroh
Karta Síla
vám ukazuje, že máte schopnosti a potenciál na velký zisk a úspěch, ale bude to chtít trochu sebediscipliny a odhodlání následovat své dlouhodobé cíle i za cenu vzdání se krátkodobých požitků. V praxi to může znamenat například odřeknout si dovolenou, když budete vědět, že právě teď je klíčová doba pro posun vašeho projektu kupředu. Vytrvalost a schopnost zaměřit své síly na jediný cíl vám budou nejlepšími společníky při budování výnosné kariéry, která vám následně bude přinášet snadné zisky – ale na to si musíte ještě chvíli počkat! Důležité v roce 2018 bude však nejen práce, i po stránce výdajů jsou zde rezervy, které můžete využít. Jestliže místo impulzivního utrácení a nakupování zkrotíte své vášně a dobře si rozmyslíte, na co vynaložíte své těžce vydělané finance, projeví se to na vašem rozpočtu až překvapivě výrazně a rychle!

Vodnář

Karta Rytíř mincí
ukazuje, že s vytrvalostí, trpělivostí a odpovědností to v roce 2018 dotáhnete nejdál! Tento rok se ponese ve znamení stability a pomalého, ale neomylného postupu kupředu. Nejlépe se vám vyplatí, když budou vaši nadřízení nebo zákazníci vědět, že se na vás vždy mohou stoprocentně spolehnout, že vaše práce je kvalitní a pečlivá. Z předchozích let máte výborně našlápnuto, i když to tak možná na první pohled nevypadá – ale jste na vynikající cestě! Teď není doba pro riskování ani pro náhlé změny týkající se způsobu obživy. Nejlepší bude držet se osvědčených postupů a způsobů. Vaše okolí se nejspíš bude divit, proč neuděláte ve vašem životě změny, které by přece byly pro leckoho lákavé a vy teď k tomu máte příležitost. Vás to však nebude vůbec lákat a budete si vážit toho, co máte, místo riskantních výprav do neznámých vod!

Ryby
Karta Dva meče
předpovídá, že rok 2018 vám ve sféře peněz přinese nějaké důležité rozhodování. Trochu vás potrápí dilema – dvě možnosti, ze kterých každá bude mít hodně plusů, ale zároveň i nějaké ty mínusy. Ve svém životě budete hledat rovnováhu, tak, abyste měli dostatek prostředků na své výdaje a na zajištění veškerého komfortu, ale zároveň netoužíte zasvětit své dny jen a pouze vydělávání peněz. Je důležité umět si říct, kdy máte dost, a pak se třeba umět vzdát i lákavé příležitosti, která by vám sice přinesla další finance, ale mnohem cennější je váš čas, osobní život a záliby. Všechno je otázka pocitu a intuice, která vám napoví, co ještě potřebujete, a co už je pro vás zbytečné. Naslouchejte svému vnitřnímu hlasu, ať už vám okolí říká cokoliv. Nakonec jste to přece jen vy sami, o koho jde. Srdce bude mnohdy lepším rádcem než hlava, a to dokonce i v tak pragmatické otázce, jako jsou peníze!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.