Home - Články - Láskohled 11.-17.12.2017

Láskohled 11.-17.12.2017

vloženo 10. 12. 2017
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 11.-17.12.2017

Možná už začínáte bilancovat, jaký byl uplynulý rok. Nezapomeňte však na to, že ještě neskončil a že pořád zbývá dost času na to, abyste potkali novou lásku. A jak už to bývá, člověk se zamiluje, zrovna když to nejméně čeká! Vy zadaní se pokuste urovnat případné spory a nalaďte se na sváteční atmosféru. Budete mít v cestě překážky, nebo půjde všechno hladce? Odpoví vám nový Láskohled!
sdílet článek na facebooku

Beran
Můžete si užívat pohodové a harmonické období se svým protějškem. Obejdete se prakticky bez hádek, vše budete schopni řešit v klidu. Nezadaní mohou potkat perspektivního partnera.

Býk
Zejména vy, kteří žijete v manželském svazku, se snažte být trpěliví a tolerantní. Zabráníte tak zbytečným výměnám názorů, ke kterým teď máte sklony. Svobodní musí pokoušet štěstí.

Blíženci
I když sami nechcete, něco uvnitř vás bude nutit být podezřívaví, hádaví a otrávení. Nevyhnou se tomu ani svobodní, kteří následkem těchto emocí nebudou mít chuť k seznamování.

Rak
Váš vztah bude v tomto týdnu plný harmonie a porozumění. Bude vám s partnerem spolu dobře a budete si navzájem oporou. Pro svobodná srdce může přijít takový malý předvánoční dárek.



Lev
V tomto emočně napjatějším týdnu budete hledat útočiště u partnera. Váš vztah se pro vás stane jistým zázemím. Budete o něj také ochotni zabojovat se všemi, kdo by vám ho nepřáli.

Panna
Zjistíte, jaký velký poklad máte ve svém partnerovi. Nejenom, že vám neřekne nic zlého, ale ještě o vás bude s láskou pečovat. A že budete v tomto týdnu občas vážně dost protivní!

Váhy
Budete centrem pozornosti a váš osobní šarm bude vzbuzovat pozornost okolí. Budou šance k flirtům i dobrodružstvím. Zadaní musí zvážit, zda chtějí riskovat pro aférku svůj vztah.

Štír
V partnerských vztazích to bude tentokrát o důvěře, porozumění a vzájemné péči. Ti, kdo hledají svůj vysněný protějšek, mají v tomto týdnu vše usnadněno svým velkým sexappealem.



Střelec
Nebudete se s partnerem moc hádat, ale vaše spokojenost není stoprocentní. Všechno si však spíše probíráte sami v sobě. Do života vám budou vstupovat noví lidé, pečlivě vybírejte!

Kozoroh

Budete často hloubat nad svým vztahem, ale musíte se podívat, zda případné problémy nezpůsobujete vy sami. Dočkáte se i nežádoucího zájmu a vypořádáte se také s touhou po změně.

Vodnář
Podle všeho to vypadá, že byste se mohli pokusit s partnerem probrat něco, co už vám delší dobu leží na srdci. Při troše dobré vůle se shodnete. A nezadaní? Ti se zřejmě zamilují!

Ryby
I když budete mít občas nervy na pochodu, nic horšího než trochu zhuštěné atmosféry to naštěstí do vašeho vztahu nepřinese. Zato svobodní, ti se mohou těšit na city a romantiku.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.