Home - Články - Týdenní čínský 11. - 17.12.2017 na Astrohled

Týdenní čínský 11. - 17.12.2017 na Astrohled

vloženo 8. 12. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský 11. - 17.12.2017 na Astrohled

V novém týdenním čínském horoskopu se můžete opět těšit na bohatý zdroj informací týkajících se nejbližších sedmi dní. A jak už to tak bývá, někdo bude mít náladu výbornou, jiné zcela pohltí předvánoční shon. Tradiční horoskop nezapomíná ani na lásku. Tak se pusťte do čtení, ať víte, co je před vámi!

sdílet článek na facebooku

Krysa
S každým dalším prosincovým dnem se cítíte lépe. Uprostřed měsíce věnujete pozornost pracovním záležitostem, což se před vánoční dovolenou hodí. Velký vliv na kariérní růst budou mít vaši blízcí. I když s jejich názorem... VÍCE ZDE!

Buvol

Zátěž na Buvoly je s každým novým dnem větší a větší. Nejcitelnější to bude v mezilidských vztazích, kde by se napětí dalo krájet. Okolí na vás klade zvýšené nároky, v zaměstnání se hromadí náročné úkoly a ani domácí půda nehlásí velkou... VÍCE ZDE!

Tygr
Zrozence Tygra čeká náročný týden, který proškolí hlavně jejich psychiku. Mezilidské vztahy fungují na jedničku do té doby, než se všichni sejdete v jedné místnosti. To uvidíte i na jindy milovaných příbuzných a přátelích samé chyby. V domácnosti... VÍCE ZDE!

Zajíc

Je s podivem, jak klidný program mohou uprostřed adventu zažít zrozenci Zajíce. Na pracovním poli se nejspíš ocitnete bezprizorní, nebo alespoň bez dohledu nadřízených. Záleží jen na vás, jakým tempem budete svěřené úkoly... VÍCE ZDE!



Drak
Uprostřed prosince se Draci musí poprat s nezvykle smolnou atmosférou. Naštěstí to platí pouze pro pracovní záležitosti, kde se Murphyho zákony nakumulují zejména ve čtvrtek. Nemusíte hned chrlit oheň, s klidnou hlavou vyřešíte... VÍCE ZDE!

Had
Další prosincový týden se umoudří a dopřeje Hadům program podle jejich gusta. Pondělí a úterý vás ještě brzdí v rozletu, ale už středa dolije pohár vitality a dobré nálady. Čas je to příznivý zejména pro kariéru, dvojnásobně to platí pro technické... VÍCE ZDE!

Kůň
Střed měsíce si posvítí na vztahy. Hvězdy na jednu stranu zesilují vrozené charisma na maximum, zároveň zabrnkají na žárlivou strunu. Singles mají příležitost najít spřízněnou duši, ale neměli by se k ní chovat příliš majetnicky. Zbytečná péče... VÍCE ZDE!

Koza
Pondělí dobije Kozám baterky, takže budete skoro skákat z postele. Jakmile se dostanete do pracovního tempa, jen tak něco vás nezastaví. Dřívější problémy se vám najednou zdají k smíchu, vyřešíte je jedním tahem. A co domácí půda? Tam platíte... VÍCE ZDE!



Opice

Když už si myslíte, že vám předvánoční shon přeroste přes hlavu, dopřejí vám hvězdy slastný odpočinek. Napětí v zaměstnání i nesmyslné nároky ze strany příbuzných si dají pauzu a vy si můžete začít vychutnávat skutečné kouzlo... VÍCE ZDE!

Kohout
Milí Kohouti, vstupujete do týdne, který se bude odvíjet jako po másle. Mnohdy se vám to začne zdát podezřelé a budete vyhlížet nějakou jobovku. Podle hvězd se však žádná nedostaví. Dopřejte si výjimečnou možnost naslouchat... VÍCE ZDE!

Pes

Zrozencům Psa zamotá hlavu láska. Nezáleží na tom, zda jste spolu krátce, nebo tvoříte manželskou dvojici po dlouhé roky. Adventní čas na vás dýchne romantické kouzlo a vy si uvědomíte, proč jste se do sebe kdysi zamilovali. Ani nezadaní... VÍCE ZDE!

Vepř

Druhý prosincový týden zabrnká Vepřům na nervy. Zrychlující se tempo vás tlačí k unáhleným krokům a předčasným závěrům. Ani jedno nepřinese nic dobrého. Především v zaměstnání kvůli vám houstne atmosféra mezi kolegy. Problémy vidíte černější, než... VÍCE ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.