Home - Články - S kartou Blázen naberete nový směr

S kartou Blázen naberete nový směr

vloženo 7. 12. 2017
čas čtení: 3 minuty

S kartou Blázen naberete nový směr

Blázen je velmi divokou kartou, která nese číslo "nečíslo" 0. Je pomyslnou vstupní branou do hlubin tarotu a mystiky. Tazatel se po vzoru blázna vydává na cestu života a poznání.

sdílet článek na facebooku

Krok kupředu

Vždy když si vytáhnete z balíčku tuto kartu, vesmír vám chce sdělit, že se právě odhaluje vaše opravdové vnitřní "já". Zbavíte se starých a nefunkčních struktur. Dokážete se na vše podívat z nových a nekonvenčních úhlů pohledu. Blázen má podobu tuláka, který odchází do světa jen s tím nejnutnějším. I vás čeká cesta, ať už skutečná či symbolická.

Začíná vám nová fáze života. Blázen je jednou z nejlepších karet pro nové začátky. Nyní vás netíží strach z neúspěchu a dokážete do všeho skočit po hlavě. Dostanete zajímavou příležitost nebo potkáte okouzlující osobu. Se vší pravděpodobností ale nepůjde o vážný vztah, spíš jenom o flirt. Váš protějšek je veselý a nezávislý člověk, který se však leckdy chová nezodpovědně a lehkomyslně. Zejména pokud se ve výkladu objeví i karta Zamilovaní, je jasné, že se jedná o pošetilou volbu partnera.



Náhlé změny


Ve výkladech zaměřených na zdraví přináší Blázen rychlé změny, které mohou být jak k lepšímu, tak k horšímu. Výsledek vám prozradí až ostatní karty ve výkladu. Doslova šťastnou hvězdou je v takovémto případě karta Hvězda.

Blázen je spjatý především s psychickými a neurologickými onemocněními. Tento význam ještě posílí karta Luna, která se vás snaží varovat před přílišnou melancholií a nemocemi nervové soustavy. V nejhorším případě se onemocnění může týkat mozku.

Řiďte se teď svými vnitřními impulsy a věřte, že jsou správné! Jen tak zažijete silné uvolnění a konečně se dostanete z pout nefunkčních struktur.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.