Home - Články - Psí horoskop na prosinec

Psí horoskop na prosinec

vloženo 4. 12. 2017
čas čtení: 4 minuty

Psí horoskop na prosinec

Hafanů v Rybách bude na konci roku všude plno, psí Kozorozi v prosinci vystrkují růžky a Raci budou sršet nakažlivou pozitivní energií! Čekají vás psí kusy, nebo poklidné soužití s vaším psím miláčkem? To se dozvíte v prosincovém horoskopu pro všechny pejsky a jejich páníčky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Hafani narození v Beranu se mohou těšit na báječný závěr měsíce. Od 9. prosince pracují hvězdy v jejich prospěch v jakémkoliv směru. Vyzařuje z nich spokojenost a zvířecí i lidskou smečku zahrnují upřímnou láskou. Ke svému páníčkovi bezmezně vzhlíží.

Býk
Na pejsky v Býku dolehne ve druhé dekádě všudypřítomný adventní shon. Nechají se nakazit stresem, který na ně přenáší okolí a mohou se chovat nevrleji, než je zvykem. Mějte s nimi trpělivost a snažte se je zklidnit. Po 20. to naštěstí dokážou sami.

Blíženci
Merkur a Slunce v opozici neslibují psím Blížencům nejlepší program. Cítí se takříkajíc pod psa. Nechce se jim z vyhřátého pelíšku a síly najdou akorát k tomu, aby vypucovali misku. Po 20. se nepřízeň zlomí a pod stromečkem budou zase jako čertiska.

Rak
Na sklonku roku se mohou páníčkové pejsků v Raku těšit na skvělý program. Jejich mazlíček srší dobrou náladou a pozitivní energií, kterou nakazí široké okolí. Bude parťákem pro jakékoliv zimní aktivity, ale dovede k dokonalosti i vánoční atmosféru.



Lev
V hafanech ve Lvu se to mele. Vesmírní trubadúři se nejsou sto dohodnout, kdo jim velí. Mars se snaží zatáhnout je do špatné nálady, ale proti tomuto škarohlídovi stojí tři ochránci - Slunce, Venuše a Merkur. Zvítězí touha užít si Vánoce na maximum.

Panna

První prosincový týden bude pro psí Panny náročný. Bojují s výrazně staršími či mladšími lidskými souputníky, jejichž povely ne a ne poslechnout. Potíže v komunikaci zlomí až 9. prosinec. Mars posílí smysl pro humor, takže soustředí energii jinam.

Váhy
Hafíky ve Vahách čeká pohodový závěr roku. Vesmírní vládcové zesilují všechny pozitivní stránky na maximum, kdy vede schopnost komunikace. Ačkoliv neovládají lidskou řeč, báječně si s vámi rozumí. A lákají k sobě i zvířecí protějšky. Na to pozor.

Štír
Ačkoliv se rok chýlí ke svému konci, psí Štíři nezpomalují. Od 9. prosince jim životní elán dodává aktivista Mars, který navíc zesiluje jejich vrozené pudy. Budou báječnými hlídači, lovci a ochránci smečky. Zároveň aspirují na titul mazlíček roku.



Střelec
Samo Slunce svítí na cestu za štěstím těmto chundelatým mazlíkům ve znamení Střelce. Dolévá jim vitalitu a dobrou náladu, díky nimž budou skvělými společníky pro sport i vánoční rozjímání. Nezapomeňte je odměnit speciálním dárkem pod stromečkem.

Kozoroh
Psí Kozorozi v prosinci vystrkují růžky. Zdá se, jako by se snažili ověřit, kde jsou jejich hranice. I když se vám o adventu nechce začínat s tvrdou výchovou, měli byste přitáhnout obojek. V opačném případě si totiž můžete po Novém roce vyměnit role.

Vodnář
Pejsky ve Vodnáři čeká náročný měsíc, kdy se bude hodit jejich přirozeně pozitivní naladění. Škarohlíd Mars kolem nich vytváří napjatou atmosféru, navíc se jim nic nedaří podle představ. Vězte, že ve většině průšvihů budou nevinně a buďte trpěliví.

Ryby
Hafanů v Rybách bude na konci roku všude plno. Není zvykem, že by byli hlučnými společníky, kteří musí strkat čumák tam, kde se něco děje. Tentokrát vaši mazlíčci přesně takoví budou. Hlučné silvestrovské oslavy jim proto tentokrát ani moc nevadí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.