Home - Články - Týdenní Astrohled 4.-10.12.2017

Týdenní Astrohled 4.-10.12.2017

vloženo 3. 12. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní Astrohled 4.-10.12.2017

Prosinec se rozběhl jako závod na sto metrů! Bude to rychlovka a než se nadějeme, máme tu konec roku! Pro mnoho z nás budou ale následující dny trochu uspěchané. V práci budeme dohánět resty a ve volném čase nakupovat dárky. Nezapomínejte však, že práce ani utrácení za dárky nejsou v životě tím nejdůležitějším. Hlavní je cítit se dobře! K tomu vám pomůže nový týdenní horoskop.

sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu vás hned tak něco nezastaví. U všeho musíte být, všechno vás zajímá, chvíli neposedíte. Nevadí, energie máte dostatek. Přesto se snažte trochu odpočívat. O víkendu byste se totiž nemuseli cítit úplně nejlépe. A věnujte se i své rodině!

Býk
Pokusíte se vidět mnoho věcí z jiného úhlu pohledu. Změna optiky pro vás bude přínosná a usnadní vám přijmout některé věci, se kterými jste dosud bojovali. Bude to docela osvobozující pocit! Snažte se také co nejvíce času trávit se svými blízkými.

Blíženci
Prosinec je pro vás poněkud náročnější měsíc a tento týden to potvrdí. Budete muset často projevit značnou dávku sebeovládání. Mnohé věci se budou komplikovat, nic nepůjde hladce v práci ani doma. Zkuste relaxovat, nejlépe pomocí meditace či jógy.

Rak
Do všeho půjdete s největší mírou poctivosti a velkým nasazením. Proto vás zamrzí, pokud se setkáte s kritikou. A to se může stát. Budete také přemýšlet o možnostech osobního rozvoje. Nezapomeňte načerpat síly s rodinou a ve společnosti svých přátel.



Lev
V práci se vám v tomto týdnu bude dařit, problém je v tom, že si toho na sebe berete příliš. Možná se o vás pokusí také zimní nachlazení. Měli byste ho vyležet! Vrásky na čele vám teď bude dělat rodinné prostředí. Vlivem planet je tam trochu dusno.

Panna

Nečeká vás moc příjemný týden, budete rozmrzelí a do cesty se vám budou často stavět drobné překážky. Nebude to nic dramatického, ale stokrát nic umořilo i osla. Důležité je zachovat klid i ve vypjatých situacích. To vám pomůže překonat mnohé trable.

Váhy
Užijete si poměrně klidný předvánoční týden. Nečekejte nic mimořádného ani v pozitivním, ani v negativním směru. Budete mít možnost si prověřit pevnost svých postojů a názorů v různých běžných situacích. Možná, že ukončíte určitou nefunkční vazbu.

Štír
V těchto sedmi dnech se naučíte třídit důležité věci od nedůležitých a také to, jak se nenechat ovlivnit negativními lidmi ve svém okolí. Planety vám na konci týdne přinesou pořádnou dávku energie. Budete činorodí, kreativní a také plní dobré nálady.



Střelec

Měli byste se v tomto týdnu chovat tak, abyste si mohli říct, že máte čisté svědomí. Budete snadno navazovat kontakty a porvete se s každou výzvou. Lidé se vám budou chodit svěřovat s problémy. Vyslechněte je a snažte se jim pak co nejlépe poradit.

Kozoroh

Vezměte svůj osud aktivně do rukou. Nevynechejte jedinou příležitost ke kariérnímu postupu. Nezapomínejte na dostatečný odpočinek, snahy prosadit se vás stojí spoustu energie. Vůči své rodině buďte méně přísní a více chápejte chyby a limity druhých.

Vodnář

Těšte se na pracovní úspěchy a také na přízeň svých nadřízených. Podaří se vám něco, čím se u nich skvěle zapíšete. Pokud budete aktivní, může se k vám dostat i možnost předvánočního přivýdělku. Společně s rodinou budete nadšeně připravovat Vánoce.

Ryby

Vlivem planetárních konstelací budete v tomto týdnu náchylnější k tomu, abyste se různými věcmi více stresovali. Budete dost rozmrzelí a unavení. Dopřejte si aspoň o víkendu důkladný odpočinek a porozmýšlejte, co byste mohli ve svém životě změnit.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.