Home - Články - Týdenní čínský 4.-10.12. 2017

Týdenní čínský 4.-10.12. 2017

vloženo 1. 12. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský 4.-10.12. 2017

Jako vždy, tak i tentokrát cílí čínský horoskop velmi přesně na oblast práce a úspěchů. Dozvíte se, kde to bude skřípat a objeví se potřeba zakročit a kde se naopak můžete těšit na sladkou odměnu. Tradiční horoskop ale nezapomíná ani na vztahy, a tak se někteří z vás dozvědí, že nastal čas na oslovení platonické lásky. Nejste to zrovna vy? To zjistíte v novém čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na začátku prosince bojujete s nezvyklou nervozitou. Vnitřní rozkolísanost přenášíte na okolí, což se odrazí hlavně v zaměstnání. Kolegové i klienti vycítí, že nejste ve své kůži. Zato rodinný kruh slibuje až do neděle... VÍCE ZDE!

Buvol
Milí Buvoli, vesmír slibuje pohodový program bez větších výkyvů nahoru či dolů, což se báječně strefí do vaší nátury. Vyhovuje vám, když se události odvíjí podle zajetého řádu. Několik zajímavých možností se sice objeví, ale... VÍCE ZDE!

Tygr
První polovina týdne pojede jedna báseň. Máte dostatek klidu, abyste se mohli soustředit a naopak se ani nenudíte. Zvláště ve finanční oblasti se vám daří, pokud pracujete s penězi, zažijete úžasný týden. Nabídky jako by vám... VÍCE ZDE!

Zajíc
První plný prosincový týden Zajícům moc nevoní. Od přírody patříte mezi společenská stvoření a jste rádi, když se kolem vás něco děje. Stále stejné tváře a rutinní program se vám dříve nebo později zají. Stereotyp můžete... VÍCE ZDE!



Drak
Milí Draci, první prosincová dekáda bude na váš vkus nezvykle klidná. Na pracovním poli není ani moc nudy, ani zbytečný stres a ani rodinné záležitosti nehlásí zásadní výkyvy. Jediné černé mráčky na nebi mohou objevit nezadaní, kteří... VÍCE ZDE!

Had
Do života Hadů se nastěhuje prskající Merkur, který s sebou přináší komplikace v mezilidských vztazích. V hektickém předvánočním období nejde o nic překvapivého. Vsaďte na diplomatickou notu a vězte, že i přes častější... VÍCE ZDE!

Kůň

Klíčovým tématem se v tomto týdnu stávají finance. Schopnost rozhodovat se v záležitostech materiálního zajištění je u Koní na maximu. Nemyslíte pouze na své blaho. Empatie vůči druhým lidem vás přinutí sáhnout do kapsy a podělit se... VÍCE ZDE!

Koza
V tomto týdnu si připadáte jako při jízdě na horské dráze. Až do čtvrtka stoupáte strmě vzhůru a připadáte si neporazitelní. V kariéře ani v milostných záležitostech nemáte adekvátní konkurenci. Před víkendem se ovšem situace... VÍCE ZDE!



Opice

První zcela prosincový týden bude pro Opice zkouškou trpělivosti. Na začátku týdne se obrňte a všechny nesnáze přetrpte. Nemůžete udělat nic, abyste situaci ulehčili. Jen byste plýtvali energií. Vězte, že s každým dalším dnem se... VÍCE ZDE!

Kohout
Kohouti disponují v tomto týdnu obrovským pracovním zápalem. Bohužel stejné nadšení nesdílí kolegové nebo dokonce podřízení. Dejte velký pozor, abyste kvůli své horlivosti nenakládali na jejich bedra víc úkolů, než mohou zvládnout. Co takhle... VÍCE ZDE!

Pes
Milí Psi, první prosincová dekáda vám umožní zvolnit tempo a soustředit se na nejkrásnější svátky v roce. Nikdo vám neorganizuje program. Ať se chystáte na nákupy dárků, pečení cukroví nebo návštěvy vzdálených příbuzných, prostoru i... VÍCE ZDE!

Vepř
Nadcházející týden se báječně strefí do programu Vepřům, kteří si stěžovali na nedostatek lásky. V první prosincové dekádě hrají milostné záležitosti prim. Hledáte spřízněnou duši, nebo potřebujete utužit rozkolísané partnerství? Do neděle... VÍCE ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.