Home - Články - Kočičí horoskop na prosinec

Kočičí horoskop na prosinec

vloženo 2. 12. 2017
čas čtení: 4 minuty

Kočičí horoskop na prosinec

Klubíčko letošního roku se už skoro dokoulelo do svého konce. Ještě ale zbyla troška, do které se dá zaseknout drápek a užít si s ním nějakou legraci. Podívejte se do posledního letošního horoskopu pro naše kočičí kamarády, ať jim můžete dopřát to, po čem jejich srdéčka zatouží.

sdílet článek na facebooku

Beran
Kočičí Berani mohou vyhlížet perfektní závěr roku. Vesmírné plénum je dotuje pozitivní energií a všeobjímající láskou. Jsou miláčkem jakékoliv společnosti, v čele s tou zvířecí. Nestojíte-li o další přírůstek do kočičí rodiny, mějte se na pozoru.

Býk
Všudypřítomný předvánoční stres dožene i kočičí Býky. Mají rádi svůj klid, který je narušený neustálými změnami v domácnosti, návštěvami a hlučným programem. Až těsně před Štědrým dnem se naladí na tu správnou notu a přestanou nespokojeně prskat.

Blíženci
Energie kočičích Blíženců je na začátku prosince na bodu mrazu. Bojují se špatnou náladou, kdy se jim nechce nic dělat. Dost možná budou trpět i nechutenstvím. Konstelace se naštěstí zlomí 20. prosincem. Pod stromečkem už bude blahem vrnící mazlíček.

Rak
Poslední měsíc roku nabízí kočkám v Raku program jako ušitý na míru. Jsou to společenská stvoření, která si užívají rozmazlování v rodinném kruhu. Toho budou mít po celý měsíc dostatek. Od svého páníčka se nehnou ani na krok, ať zrovna dělá cokoliv.



Lev
Neutěšené vesmírné vlivy probudí v hlavičkách koček ve Lvu pěkný zmatek. Škarohlíd Mars se je snaží nakazit sentimentální náladou, ale na druhém konci provazu bojují Slunce, Merkur i láskyplná Venuše. Díky nim se špatnou náladou nebojují moc dlouho.

Panna
Až do 9. prosince připomínají kočky v Panně prskající ohňostroj. Jsou zvyklé na svého páníčka a k ostatním členům rodiny se mohou chovat nepřátelsky. Vyvádějí alotria a neposlouchají. Druhou dekádu napraví Mars, který zvířecí i lidské vztahy narovná.

Váhy

Kočičí Váhy jsou v závěru roku neodolatelné. V lidské společnosti platí za veselé společníky, se kterými je legrace. Ani ve zvířecí říši nehrají vedlejší roli. Poblouzní hned několik protějšků a není vyloučeno, že vám zajistí nový kočičí přírůstek.

Štír

Závěr roku dobije kočkám ve Štíru baterky. Jejich kroky řídí aktivní Mars, takže není překvapením, že jich bude plný dům. Báječně si rozumí s dětmi, s nimiž mohou dělat lumpárny od rána do večera. Ani mazlením se staršími členy rodiny neopovrhnou.



Střelec

Kočky ve Střelci se v prosinci radují z přízně Slunce. To jim bude dodávat energii a dobrou náladu, díky níž zvládnou všudypřítomný adventní shon. Nemusíte je nijak šetřit, každou novinku v programu vítají s nadšením, stejně tak i změnu prostředí.

Kozoroh
Páníčkové koček v Kozorohu zjistí, jak ostré jsou drápky jejich mazlíčků. V závěru roku se s vámi neustále přetahují a snaží zabrnkat na vaše slavnostní naladění. Nedovolujte jim příliš mnoho, později byste se k pevnému řádu vraceli jenom stěží.

Vodnář

Jednu z nejtěžších konstelací si v závěru roku vytáhli kočičí Vodnáři. Nevlídné postavení Marsu jim na náladě nepřidá, navíc způsobí, že se chovají jako sloni v porcelánu. Nemějte jim za zlé, když něco rozbijí nebo rozlijí. Nedělají to schválně.

Ryby
Obvykle jsou kočky v Rybách tichými a mazlivými společníky, kteří nemají rádi změny. Letošní prosinec ale jejich náturu promění k nepoznání. Budou zvídavými průzkumníky strkajícími tlapku všude tam, kde je jejich páníček. Dovolte jim být s vámi více.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.