Home - Články - Novoluní ve Střelci

Novoluní ve Střelci

vloženo 14. 12. 2017
čas čtení: 4 minuty

Novoluní ve Střelci

Novoluní, nebo často tolik zmiňovaná Černá luna, nastává tento měsíc osmnáctého a bude probíhat pod taktovkou Střelce. I jindy umí Černá Luna zatočit s naším klidem, ale ve spojení se střelcem to bude uragán.

sdílet článek na facebooku

Svět se mění, my s ním

Černá luna nás nenechá na pochybách, že to, co už se delší dobu třáslo a bylo na spadnutí, nyní zcela zaručeně spadne. Střelec není příliš trpělivý, takže můžeme očekávat i zkoušku našich nervů. Měli bychom se pro jistotu obrnit, ať proti výpadům ze strany cizích lidí, tak i těch blízkých.

Ohnivé emoce budou ve vzduchu a všichni si budou chtít ve všem udělat jasno. Zároveň zde bude velká motivace, daná i blížícím se koncem roku, všechno dotáhnout, objevit či změnit. Všechno to, co jsme si předsevzali na začátku roku.

Změny budeme moci pozorovat nejenom kolem sebe, a mohou nabýt zcela konkrétních rozměrů, ale i v našem myšlení. Střelec je poměrně odvážné znamení, takže najdeme odvahu říkat věci na rovinu a zároveň nic nenalhávat ani sami sobě.

Co nám bude nápomocné k tomu, abychom vše zvládli bude schopnost analyzovat. Přestože střelec nejprve mluví a jedná, a až potom přemýšlí, má talent vymyslet spoustu věcí a přicházet s neotřelými nápady. I když budeme zahnáni do úzkých, cesty, které nás budou napadat budou naše, mnohdy zcela neprošlapané, a tím pádem zajímavější.



Dobrodružství i hloubka


Kdo má rád dobrodružství, ten si při novoluní ve střelci přijde na své. I kdybychom náhodou zůstali doma, energie novoluní ve Střelci může být natolik silná, že nám klidně vypadnou pojistky a budeme muset jít shánět sousedy, nebo si třeba zabouchneme klíče doma, a nakonec skončíme na večírku, na který jsme ani neplánovali jít.

S čím nebudeme mít problém, bude promýšlet věci do hloubky. Nebudou nám stačit povrchní závěry či sliby. Zajímat nás budou spíše konkrétní věci, které budou mít potenciál do budoucna. Zvláště pak přešlapování na místě či nerozhodnost nás definitivně opustí a my najednou v jasném světle uvidíme, co vlastně chceme.

Ostatně ne nadarmo se říká, že jenom za tmy září hvězdy. A právě k tomu nám může novoluní ve Střelci pomoci. Abychom se v rámci okolního chaosu dovedli soustředit na své nitro a klidně pod nátlakem zjistili, kde je naše místo.

Zkušenosti či přesvědčení, které získáme tak pro nás budou pomyslným odrazovým můstkem do nového roku, kdy navazující novoluní ve znamení Kozorožce naopak prověří naši vytrvalost. Novoluní ve Střelci je hlavně o energii změny, o tom správně zacílit a trefit. Ať již půjde o volbu ohledně ideálního zaměstnání, stěhování nebo třeba jenom námětu na nový román.



Rituály, které pomohou


Protože nás nečeká právě jednoduchá doba, mohly bychom se podpořit několika rituály, které doplní energie a pomohou nám se soustředěním. Střelec vévodí ohni, proto bychom se měli zásobit svíčkami. Raději bychom ale měli sáhnout po těch z přírodních látek, které při hoření neuvolňují škodliviny.

Nemusíme sice naše přání pálit napsané na papíře, jako to dělaly v rituálním seriálu čarodějky, ale pokud si budeme vizualizovat v hlavě, jak některé věci uděláme a co od změn, které děláme, očekáváme, naši sílu to podpoří.

Do plamínků se také můžeme jenom dívat a uvědomovat si tu energii, která je tu i pro nás. Teplo, které může prostoupit každou naší buňkou a symbolizovat lásku a oporu. Světlo, které prozáří okolní temnotu a posvítí na nové možnosti.

Svíčku, ale můžete použít i klasicky – zapálit jí, pozorovat plamínek, říkat či vizualizovat přání, a pak ji s díky za podporu vesmíru či jiným vzkazem sfouknout. Obraz plamínku pak můžeme ve chvílích pochyb vyvolat znovu ve svých představách.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.