Home - Články - Jak na výchovu dětí podle znamení zvěrokruhu?

Jak na výchovu dětí podle znamení zvěrokruhu?

vloženo 31. 5. 2021
čas čtení: 4 minuty

Jak na výchovu dětí podle znamení zvěrokruhu?

Kdosi chytrý kdysi řekl, že každé dítě je jiné a má jiné tempo, z čehož vyplývá, že se s ním musí jinak pracovat. Všichni děti jsou andílci, ale někdy vystrčí svoje růžky a zatnou pěstičky. Oslavte s námi MEZINÁRODNÍ DEN DĚTÍ a podívejte se, jak to vidí s výchovou dětí hvězdy!

sdílet článek na facebooku

Beran
Očekáváte malého Berana? Ihned po narození mu pořiďte vyšší úrazovou pojistku, protože bude mít všemožné odřeniny. Malý Beran je odvážný, sportovně nadaný, ale hlavně se vrhá bezhlavě do každé výzvy a nemyslí na následky. Často bude nesoustředěný a rozzuřený, proto ho něčím zaujměte, ať nevymýšlí hlouposti. V pubertě bude obzvlášť tvrdohlavý, musí si projít prvními prohrami.

Býk
S Býkem nebudou mít rodiče větší problémy. Není to zrovna dobrodruh, je spíše pomalejší a nad vším dumá. Často se bude na všechno ptát a očekávat jasnou rozumnou odpověď. Jen pozor na jeho tvrdohlavost, nerad ustupuje a prosazuje svou. Jediná rada je opevnit se trpělivostí a zbytečně nenadávat. Dostanete si ho svou láskou a něhou, protože Býk nenávidí násilí a utlačování.

Blíženci
S Blížencem si rodiče užijí mnoho zábavy, a to od raného věku. Malí Blíženci jsou nesmírně aktivní, pořád něco vymýšlejí a zkouší. Na druhou stranu se do sebe mohou hodně uzavřít a nechodit ven z pokoje. Je dobré je nechat v klidu a netlačit na ně, však oni sami přijdou. Jakmile si vše promyslí, určitě se svěří se svým trápením. Blíženci potřebují i podporu a povzbuzení.

Rak
Malý Ráček, to je citlivost až přecitlivost sama. Nutno říci, že je empatický už dětství a potřebuje hodně podpory a péče. Zkrátka a dobře, rodiče mu musí zvýšit sebevědomí, a to především v pubertě. Nikdy ho nesmí nechat v úzkostlivém stavu, je klíčové s ním o problému mluvit, hladit ho ve vlasech a laskat. Raci mají i v dospělosti úctu ke své rodině, perou se za ni jako lvi.


Lev
Malí Lvíčci mají neustále úsměv na tváři a nějakou tu lumpárnu za lubem. Rodiče si s nimi užijí své, protože rádi prosazují svoje názory a nechtějí poslouchat. Už od dětství patří mezi vůdcovské typy, velí všem kamarádům! Pokud chcete Lvíče trošku usměrnit, nezkoušejte to násilím, ze srdce ho nenávidí, i když se někdy popere. Darujte svému Lvíčeti lásku a náklonnost, ať nežárlí!

Panna
Děti ve znamení Panny nejsou nikterak náročné a nevrhají se do ničeho bezhlavě. Právě naopak. Bývají klidné, vyrovnané a hlavně puntičkářské. Dokonce upozorní rodiče na nepořádek a jiné nedostatky. Pro malé Panny se skvěle hodí povzbuzení, mívají malé sebevědomí a nevěří si. Pozor! Špatně snášejí kritiku a neumí se zcela oddat své fantazii.

Váhy
Váhy bývají často hodné děti, které jsou spíše uzavřeny do sebe. Už od raného věku se zajímaví o vše krásné a potřebují dýchat teplo domova. Láska, cit a něha jsou pro ně klíčové. Malé Váhy mají problémy s rozhodováním, proto je dobré sestavit jim přesný denní rozvrh, ať mají přehled. Rodiče by s nimi měli hrát hru na kočku a myš, dát jim více možností a naléhat k rychlému rozhodnutí.

Štír
Štíři jsou už od malička zvídaví, ale vyžadují si od rodičů absolutní pozornost. Žárlí na své sourozence i kamarády. Je zajímavé, že už od raného dětství mají schopnost proniknout člověku až do žaludku. Malý Štír potřebuje cítit laskavost i důslednost. Rozmazlování není na místě, jinak si bude myslet, že dostane vše, co požaduje. Pozor na pubertu. Štír experimentuje s nevhodnými věcmi.


Střelec
Střelec je od malinka živé dítě, usměvavé, přátelské a divoké. Jen má problém s posloucháním autorit, což jsou rodiče i učitelé. Tvoří si své vlastní zákony a je dobrodruh. Střelec nemá rád křivdu a mluví více než je zdrávo. Malí Střelci prahnou po mazlení a lásce. Rodiče se nesmí nechat zmást jejich nadměrnou až vymyšlenou potřebou něhy, protože přísnosti není někdy nazbyt.

Kozoroh
Kozorozi jsou od malička tvrdohlaví a neústupní. Jdou si za svým cílem jako roboti a cílevědomě prosazují své myšlenky. Takto fungují už raného dětství, občas je to pro rodiče fuška. Měli by naučit své malé neúnavné pracanty odpočívat a hrát si s normálními hračkami. Malí Kozorozi potřebují občas nenuceně podpořit, není možné nutit je k dokonalosti, jinak se od učení neodtrhnou.

Vodnář
Vodnáři až moc přemýšlejí nad prazvláštními problémy mezi nebem a zemí, a z toho trpívají bolestmi hlavy. Už jako malé děti sní o magičnu a rychle se učí novým věcem. Mají mnoho zálib, v nichž vynikají, je nutné je usměrnit k jednomu cíli. Vodnář moc dobře ví, že se na něj rodiče s něčím chystají. Je dobré s ním komunikovat tak trochu jako s dospělým, rychle vyspívá.

Ryby
Bez představivosti nemohou malé Rybky ani existovat. Mají problémy rozlišit svět fantazie a reality. Rybky patří k dobrým řečníkům, rády se baví, ale občas zavítají do vod samoty. Jsou citlivé a zranitelné, proto potřebují lásku a pochopení. Problémy se musejí řešit v klidu bez křiku. Rodiče musí podporovat jejich nízké sebevědomí, jen tak dokonale vyniknou a dosáhnou svého snu.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.