Home - Články - Týdenní čínský horoskop 18.-24.12.2017

Týdenní čínský horoskop 18.-24.12.2017

vloženo 15. 12. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 18.-24.12.2017

Vánoční čas vyvrcholí koncem tohoto týdne. Nejspíš vás zajímá, jak budou následující dny probíhat. Shon a stres? Nebo se už naplno oddáte sváteční pohodě? Pokud chcete vědět, co vás čeká, pak jste na správném místě. Zrozenci Kozy se mohou těšit na týden plný kouzelné vánoční atmosféry a stejně tak Vepři budou hýřit energií a dobrou náladou. A co čeká na vás? Zjistěte to v čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Krysy mají od svátečního týdne právem vysoké očekávání. Do středy si ještě vychutnáváte poklidnou plavbu stereotypem, ale druhá polovina týdne přinese první vlny. Na obloze zazáří šťastná hvězda, která slibuje finanční zisk, zajímavé... VÍCE ZDE!

Buvol

Vypadá to, jako by zrozenci Buvola začali na začátku týdne panikařit kvůli blížícím se svátkům. Pondělí bude kritické snad ve všech směrech. Kvůli roztěkanosti a ukvapenosti děláte jednu botu za druhou. Pokud byste zpomalili... VÍCE ZDE!

Tygr

Nejraději byste pracovní týden přeskočili a vtrhli rovnou do Štědrého dne. Není to však tím, že byste se těšili na dárky. Spíš vás otravuje stres, který vás obklopuje. Navíc příbuzní nebo miláček chtějí mít všechno... VÍCE ZDE!

Zajíc

Milí Zajíci, v předposlední prosincovém týdnu děláte čest svému zvířecímu patronovi. Skáčete od jednoho k druhému a snažíte se připravit dokonalé svátky. Křečovitá snaha může vyjít naprázdno, protože kvůli ní podléháte... VÍCE ZDE!.



Drak

Sváteční období je sice v plném proudu, ale vesmír má pro Draky naprosto odlišný program. Sešle vám do cesty lukrativního obchodního partnera nebo klienta, na kterého čekáte roky. Až do středy nemáte na Vánoce ani pomyšlení. Vidina zisku vás... VÍCE ZDE!

Had
Do předposledního týdne roku nevstanete s dobrou náladou. V pondělí bojujete s nechutí do práce, ale už úterý přinese obrat k lepšímu. Každý další den bude bohatší na optimismus i životní elán. Ve čtvrtek ze sebe setřesete negativní... VÍCE ZDE!

Kůň
Vánoční týden Koní připomíná jízdu na horské dráze. V pondělí a úterý si užíváte správnou adventní pohodu po boku spřízněné duše. Zařizujete praktické záležitosti a máte čas i na večerní romantiku. Bohužel od středy až do pátku hrozí... VÍCE ZDE!

Koza

Zrozenci Kozy si vytáhli šťastnou kartu zaručující vánoční idylku. Neřešíte, kolik druhů cukroví leží na stole, ani zda máte z krku generální úklid. Hodláte si Vánoce užít i bez takových malicherností. Poslední dny před dovolenou... VÍCE ZDE!



Opice

Nedokážete se rozhodnout, jestli se na letošní svátky těšíte, nebo jsou vám vlastně fuk. Necháváte se nést okolním ruchem a vlastní potřeby jdou stranou. Pozor, aby vás neovládl všudypřítomný stres. Vánoce si máte užít, nikoliv jen... VÍCE ZDE!

Kohout

Sváteční týden vrátí zrozence Kohouta do dětských let, kdy jako malí špunti vzrušeně poslouchali za dveřmi, jestli neuslyší cinkat Ježíška s nadílkou. Pokud máte vlastní ratolesti, budete s nimi předvánoční těšení prožívat... VÍCE ZDE!

Pes
Předposlední týden roku je plný rozporů. Zatímco na domácí půdě hrozí hádky a výčitky kvůli maličkostem, profesní život vzkvétá. Radujete se z originálního myšlení, objevujete lukrativní příležitosti a vůbec vám nevadí, že ostatní... VÍCE ZDE!

Vepř

Vesmírné plénum katapultuje Vepře k výšinám. Hvězdná konstelace vám dodá bezedný pohár energie, optimismus i chuť vylepšovat svět kolem sebe. Výjimečné nabídky se objevují dokonce i na pracovní půdě. I když jste už myšlenkami na... VÍCE ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.