Home - Články - Vánoční čarování

Vánoční čarování

vloženo 23. 12. 2020
čas čtení: 4 minuty

Vánoční čarování

Na magickou moc Vánoc lidé spoléhají odpradávna. Během nejtajemnější noci roku se dá vyvěštit budoucnost, přivolat láska i zajistit peníze. O Štědrém večeru se plní všechna přání!

sdílet článek na facebooku

Zaměřeno na budoucnost

Svůj osud můžete spatřit ve vodní hladině. Pokud nechcete vysekávat díru do ledu v zamrzlém rybníce, postačí vám číše naplněná vodou. S úderem půlnočních zvonů uvidíte obrazy nejdůležitějších událostí dosavadního života, během posledního úderu spatříte obraz budoucnosti.

O Štědrém dnu spolu podle pověstí domácí zvířata mluví lidskou řečí o budoucích událostech. Pozor, kdo je uslyší, nesmí to nikomu povědět, do roka by totiž zemřel!

Věštby lásky

Chcete-li se dozvědět jméno a povolání budoucího partnera/partnerky, vyjděte ráno na Hod Boží před dům. První osoby opačného pohlaví se zeptejte na jméno a povolání, stejné jméno a povolání bude mít totiž váš budoucí partner.


Lásku vytouženého objektu získáte tak, že mu o Štědrém večeru dáte pod polštář hřeben se svými vlasy a prstýnek. Když na něm usne, jeho první myšlenka po probuzení bude patřit vám.

Jak oklamat smrt

U stolu má sedět sudý počet lidí, lichého by si odvedla smrt! Pokud je vás doma lichý počet, nezoufejte. Oklamte kmotřičku smrt talířem prostřeným navíc. Nohy stolu by měl obepínat řetěz, jenž má zajistit soudržnost rodiny. Obtočený provaz zase chrání před zloději.

Sejděte se skořápky, prorokyně dobré

Snad nejoblíbenější štědrovečerní zábavou je pouštění lodiček. Lodičku by si měl každý vyrobit sám, postačí k tomu skořápka a malá svíčka. Jedna lodička se vždy rovná jedné věštbě. V otázkách se meze nekladou, jen ji pokládejte ještě před vyplutím. Pokud lodička zůstane u břehu, nečekají vás žádné změny. Když se okamžitě potopí, znamená to marnou snahu. Pokud ale dopluje k opačnému břehu, přání se splní. Pokud plave ve dvojici s jinou lodičkou, ukazujete to na silný vztah.


Zajistěte si hojnost

Dostatek peněz zajistí, když dáte pod talíře na štědrovečerním stole minci nebo rybí šupinu. Můžete na kraj stolu položit i peněženku, aby byla po celý rok plná. Zbytky od večeře je nejlepší zakopat na zahradě, aby měly stromy hodně ovoce. V žádném případě nezapomínejte, že z vánoční hostiny mají ochutnat i domácí zvířata!

Dnes už mají vánoční kouzla spíš charakter společenské zábavy, přesto věříme, že si vyvěštíte samé dobré věci, které se splní!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.