Home - Články - Kozoroh - pevná slupka a jemná duše

Kozoroh - pevná slupka a jemná duše

vloženo 21. 12. 2020
čas čtení: 5 minut

Kozoroh - pevná slupka a jemná duše

21.12.2020 - v tento den se toho hodně změní! Dnes nastává zimní slunovrat a Slunce se pak v 11:03 přesune do dalšího znamení zvěrokruhu! Přečtěte si, co nám přinese doba Kozoroha! Zjistěte jaké vlastnosti byly dány do vínku lidem, kteří se pod jeho vládou narodili!

sdílet článek na facebooku

21.12.2020 – magické datum a velká transformace

Každý zimní slunovrat je magický – je to den, kdy se „zrodí“ nové Slunce, naděje na příchod tepla, světla, jara a nového života. Zároveň je to nejtemnější den v roce, kdy podle starých pověr zlé síly noci a temnoty svádějí boj proti světlým sílám dobra. Kdysi byli lidé přesvědčeni, že tuto magickou a nebezpečnou noc musí celou probdít a hlídat posvátný oheň, aby tak zajistili, že se nové Slunce bezpečně narodí a svět nepropadne sílám temna.

Mystické poselství Kozoroha – těžká cesta na vrchol

V této magické době se dostává k vládě Kozoroh, znamení, které předznamenává nové začátky. Doba jeho vlády nám přináší naději, ale zároveň i poselství, že aby vše dopadlo tak, jak si přejeme, musíme ještě hodně a tvrdě pracovat. Platí to každý rok, a letos dvojnásob. Nečekejme, že nám štěstí spadne z nebe, musíme se o něj zasloužit, a to dá námahu i tehdy, když jsou příležitosti ideální.

Znamení Kozoroha nedostalo své jméno náhodou – ostatně jako žádné znamení. Beran je tvrdohlavý, Váhy nerozhodné, Lev chce vládnout, co však znamená Kozoroh? Vzpomeňte si na některé typické fotky z Alp. Je na nich kozoroh, a co dělá? Stojí na vrcholku nedostupné hory! Přesně to je cílem znamení Kozoroha – šplhat se cílevědomě stále výš, až dokud nevystoupá až na samý vrchol. I kdyby to mělo být jakkoliv těžké!


Období Kozoroha, které bude letos trvat od 21. prosince 2020 do 19. ledna 2021 (začátek vlády Vodnáře), nám přinese skvělou šanci začít něco nového, postoupit mnohem výš, než jsme dosud byli, a to ve všech oblastech života – ale nebude to zadarmo! Jen ten, kdo ví, co chce, a umí si za tím cílevědomě a trpělivě jít, dosáhne svých cílů. To je poselství Kozoroha!

Pevná slupka a jemná duše

Jací jsou lidé, kteří se narodili pod vládou tohoto silného znamení? Co od nich můžeme čekat?
Především – nemyslete si, že jakéhokoliv Kozoroha dobře znáte, pokud to náhodou není zrovna váš dlouholetý životní partner. Kozoroh totiž otevírá svou duši jen velmi nesnadno a potřebuje mnoho let na to, aby se vám nechal skutečně a do hloubky poznat... A to je výzva, protože jsou to velmi zajímaví lidé!

Typický Kozoroh je mnohem tajemnější, než se na první pohled může zdát! Sice působí dojmem veselého baviče, ale jen málokdo tuší, co se ukrývá v hlubinách jeho duše. Je to silná vůle, nezlomná trpělivost a odhodlání jít si za svým cílem, ale někdy také trocha světobolu.


Nahlédnout pod pevnou slupku, kterou si kolem sebe Kozoroh vytvořil, je těžké, ale když už se vám to povede, zjistíte, že jeho duše je zvláštní směsí veselosti a smutku, je to jako kdyby se duše bezstarostného dítěte spojila do jedné s duší vážného starce, na jehož bedrech leží tíha celého světa.
Že je těžké si to představit?
Ale je to tak!
Zajímavé je, že v životě Kozorohů často probíhá něco jako obrácený vývoj. Jako děti jsou vážní a zasmušilí a na stará kolena pak začnou tropit ty největší šílenosti!

Pod tíhou odpovědnosti

Kozoroh je znamení živlu Země, proto je zaměřený především prakticky a ví, co je v životě rozumné.
Je pod vládou planety Saturn, a to mluví za všechno! Saturn je planeta omezení, povinnosti a odpovědnosti. Jejich tíha dopadá na Kozorohy tak jako nic jiného!
Fotolia_zvyky_Kozoroh_ambiciozni.jpg.jpgČasto se říká, že Kozorozi jsou zaměřeni na kariéru, ale to nemusí být vůbec pravidlem. Snad každý Kozoroh touží stoupat nahoru po společenském žebříčku a dosáhnout uznání. To je věc, která ho v životě motivuje a pohání kupředu. Ovšem nemusí to vždy být jen a pouze v pracovní oblasti – to by bylo příliš jednoduché!
Spousta Kozorohů se realizuje v jiných oblastech. Může to být třeba duchovní život a meditace, nebo třeba umělecká tvorba, společné však mají vysoké ambice v oblasti, na kterou se jednou rozhodnou zaměřit.
Jejich vnitřní pocit odpovědnosti a smysl pro vytrvalé následování svého cíle je žene kupředu, až nakonec dosáhnou toho, co si zamanuli. I kdyby to mělo být s vypětím posledních sil!

A navíc, na Kozoroha se můžete vždy spolehnout. Jeho odpovědnost mu nedovolí jednat jinak. To platí i v lásce – Kozoroh je životním partnerem do nepohody, který navíc umí být romantický. Co víc byste si mohli přát?
Jen to chce čas se s ním sblížit a poznat jeho duši!


Příležitost pro odhodlané

Od silné vůle, vytrvalosti a odpovědnosti Kozorohů se máme hodně co učit, ať už jsme se narodili ve kterémkoliv znamení. Vezměte si z Kozorohů příklad, inspirujte se jejich vnitřní sílou, kterou nám v době své vlády toto znamení přináší!
V době, když je Slunce v Kozorohu, pro nás bude snazší tvrdě pracovat pro své cíle. A letos je to zvláště důležité, protože magický 21. prosinec 2020 pro nás znamená vstup do úplně nového období. Je jen na nás, co nám přinese, příležitost je zde a my můžeme ovlivnit výsledek!

Letošní rok je výjimečný. Přináší nám šanci na obrovský duchovní vzestup, který se postupně odrazí ve všech oblastech našich životů.
Stačí jen vědět, co chceme a jít si za tím.
Najít svoji cestu.

Znáte ji?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.