Home - Články - Týdenní horoskop 21.- 27. prosince

Týdenní horoskop 21.- 27. prosince

vloženo 20. 12. 2020
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 21.- 27. prosince

Prosinec je v plném proudu, předvánoční stres hoďte za hlavu a berte letos věci s humorem. Rozčilování totiž stojí energii a připravuje vás o dobrou náladu. Je také ideální čas odpustit staré křivdy a usmířit se s těmi, s nimiž byly vaše vztahy nahnuté. Do dalšího roku 2021 tak budete moci vstoupit s čistým štítem.

sdílet článek na facebooku

Beran
Na tento týden jste se těšili celý rok, proto si své pravé nadšení určitě nemáte v úmyslu něčím pokazit. Již od pondělka se poctivě připravujete na Štědrý den a snažíte se trávit svůj volný čas, co nejvíce společensky. Však už vám to pořádně chybělo.

Býk
Poslední chvíle v práci se nesou v pozitivním až svátečním duchu. Stresu jste si užili dost v minulých týdnech a nyní došlo ke zklidnění. Doufáte, že i svátky proběhnou v takto klidném duchu. Už se celá rodina moc těší a hlavně se těšíte na setkání se.

Blíženci
Je tu týden společenských událostí a zábavy. V práci je to momentálně uvolněné a vy tak máte po práci čas i energii dohnat nějaké resty, které vám chybí ke svátečnímu stolu. Máte pocit, že tyto Vánoce budou úplně jiné. Rozhodně nebudou tak konzumní.


Rak
S rodinou jste se kvůli neblahé situaci poslední dobou nestýkali tak často, jak byste chtěli. Svátky pro vás tedy budou úplně něčím jiným než kdysi. Budete si vážit každého setkání, které vám svátky přinesou a na materiální věci se nedíváte vůbec.

Lev
V práci doháníte, co se dá. Ještě v mnohém nestíháte a tak si chcete dát před svátky všechno do pořádku. Je to trošku stresující, ale konec týdne bude doslova magický. Naprosto vás pohltí kouzlo Vánoc a přinese vám to nejcennější - opravdové štěstí.

Panna
Dosud jste měli v rodině celkem napjaté vztahy, tak jste se báli, jak u vás doma bude vypadat sváteční čas. Nakonec to ale vše dobře dopadne a jako mávnutím kouzelného proutku u vás nastane naprosto úžasná atmosféra plná světla a dobrých skutků.


Váhy
Dejte si pozor na poslední nákupy dárečků. Ty se vám totiž mohou pěkně prodražit - jste tlačeni časem a nedíváte se na cenu. Mnozí prodejci si navíc na poslední chvíli chtějí namastit kapsy. Proto si své naspořené penízky tento týden pořádně hlídejte.

Štír
V zaměstnání vás tento týden čeká takový menší předvánoční dárek. Vedení firmy chce svým zaměstnancům poděkovat za to, jaké to bylo v posledním roce náročné. Jste tímto férovým postojem velice potěšeni a jen vás to utvrdilo ve skvělém mínění o firmě.

Střelec
Svou rodinu chcete hlavně potěšit a ukázat jim, jak moc jsou pro vás důležití. Byli vám v tuto nelehkou dobu velkou oporou a nenechali vás na holičkách, když jste to nejvíce potřebovali. Svátky jsou nyní pro vás pobídkou k jistému druhu poděkování.


Kozoroh
Vaše výdaje byly poslední dobou velmi vysoké, a tak jste ze současného stavu účtu celkem zhrozeni. Bohužel se všichni nacházíme ve velmi krušné době, která jen tak nekončí. Vy se tak musíte uskromnit, ale zároveň si začnete vážit toho důležitého.

Vodnář
Před vánočními svátky může dojít k několika drobným konfliktům ve vaší domácnosti. Bude se jednat zejména o drobné organizační záležitosti, které se dají velice rychle vyřešit. Svátky nakonec proběhnou ve velmi harmonickém duchu. Tak jste si to přáli.

Ryby
Se svou rodinou jste se letos dohodli, že si nebudete kupovat žádné dárky. Máte za to, že jsou Vánoce úplně o něčem jiném a navíc je tato doba finančně velmi náročná. Budete rádi, že se konečně s rodinou sejdete a užijete si společně strávený čas.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.