Home - Články - Láskohled 21.- 27. prosince

Láskohled 21.- 27. prosince

vloženo 18. 12. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 21.- 27. prosince

Nákupní předvánoční šílenství je snad už za námi a teď je ten nejlepší čas užívat si lásku svých bližních. Dopřejte si chvíle společného klidu a věnujte si vzájemnou péči. Nezapomeňte, že Vánoce jsou svátky míru a lásky! Proto nechte staré křivdy za sebou, strach i deprese z nákazy, darujte úsměv a nechte lásku rozzářit vaši duši.

sdílet článek na facebooku

Beran
Mars je v pozitivním trigonu s vaším znamením a to značně zvyšuje vaší atraktivitu. Jedinci opačného pohlaví jsou z vás doslova paf a jsou vámi naprosto učarováni. To vám lichotí.

Býk
Jste velice sebevědomí, věříte sami sobě, a to je pro opačné pohlaví velmi atraktivní. Může za to zejména úžasný trigon Urana s Neptunem, který vám tento týden ovlivňuje váš život.

Blíženci
Máte chuť vydat se někam na lov. Toužíte se seznamovat a poznávat nové lidi. Už vám to taky chybělo, pořádně se odvázat a jít někam na společenskou akci. Nyní máte spoustu možností.

Rak
Venuše je v krásném trigonu s vaším znamením a to přináší jediné - velké štěstí v lásce a milostných záležitostech. Pokud stále váháte s tím, zda svůj idol oslovit, tak nyní je čas.


Lev
Zadaní mají tento týden problém se svými protějšky. Komunikace vůbec nefunguje, jak má a díky tomu dochází k mnoha zbytečným konfliktům. Na štědrý den se kvůli tomu moc netěšíte.

Panna
Poslední dobou jste tak trochu přelétaví a nevydržíte u žádného závazku. Užíváte si života plnými doušky a věříte, že pravá láska si vás dokáže podmanit a díky ní se i usadíte.

Váhy
Máte tento týden šanci oslnit svého idola. Už dlouho tajně sníte o tom, že si vás všimne. Ne nadarmo se říká, že se o Vánocích stávají zázraky a jedná se o magický čas i pro lásku.

Štír
Váš protějšek se vrhnul na nadměrné utrácení a na poslední chvíli rozhazuje společně našetřené peníze. Máte zlost, protože jste letos chtěli mít Vánoce skromnější a nemateriální.


Střelec
Jste už unavení z toho věčného hledání někoho zajímavého. Představa samoty o svátcích se vám nelíbí, ale pak podlehnete kouzlu a užijete si to hlavně po svém a bude to dokonalé.

Kozoroh
První romantické randění v tomto krásném a šťastném čase je prostě kouzelné. Užíváte si společného chození po adventních trzích a vdechujete všechnu tu nádheru konečně ve dvou.

Vodnář
Poslední dobou vám přijde, že váš protějšek za moc nestojí a nezajímá se o vás. Není divu, že podlehnete svodům někoho z práce. Nakonec zjistíte, že to není podle vašich představ.

Ryby
Ve vašem okolí se pohybuje osoba, která je nesmělá, zároveň by vám ale ráda dala najevo svůj zájem. Vy však o citech daného jedince nemáte ani to nejmenší tušení a tím je to těžší.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.