Home - Články - Vánoční tarotový horoskop 2020

Vánoční tarotový horoskop 2020

vloženo 16. 12. 2020
čas čtení: 10 minut

Vánoční tarotový horoskop 2020

Víte, jak si nejlépe užít krásné svátky a co si osud připravil pro vaše znamení? Tarotové karty znají odpověď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Velekněžka
vám otevírá bránu k tajemnému neviditelnému světu a připomíná vám, že vánoce jsou svátkem s hlubokým duchovním smyslem. A právě tak je budete letos prožívat, ať už jste věřící nebo nikoliv. Vždyť vánoční svátky jsou zároveň symbolickým zrozením nového Slunce a nového roku. Přichází čas nových začátků, do kterého můžete vykročit tou správnou nohou, když se budete ve svém dalším životě rozhodovat s pomocí své intuice a pocitů. Když se tak ohlédnete za končícím se rokem, jistě si uvědomíte, že hlava a rozum neznají všechno a některé věci se zkrátka dějí z nějakých hlubších příčin, které zůstávají racionálnímu uvažování utajeny. Vánoce pro vás letos budou svátkem plným hloubání, rozjímání a snad také meditace. Díky nim se hlouběji propojíte se svým skutečným já, s vlastní duší.

Býk
Karta Královna holí
ukazuje, že letošní svátky se snažíte připravit ve velkém stylu, ale zároveň si všechno zorganizovat tak, aby to pro vás nebylo příliš namáhavé a ušetřili jste se stresu. A klobouk dolů, protože se vám to skutečně povede přesně podle plánu! Do příprav úspěšně zapojíte celou vaši rodinu včetně dětí, a tak nebudete muset být vy těmi, co všechno dělají a nic nestíhají, ale spíš to budete organizovat a koordinovat. Všechno je to o sebevědomí, protože když si budete věřit, že to zvládnete, pak se vám to nakonec skutečně povede. Musíte se ovšem naučit vážit si sebe sama, což taky znamená dopřát si odpočinek vždy, když ho potřebujete, a nezničit si nervy kvůli detailům, které nejsou důležité. Pak si budete moct vánoce skutečně užít a na rozdíl od jiných let to konečně nebude stres, ale radost.

Blíženci
Karta Páže mečů
ukazuje, že pomalu ale jistě nacházíte odvahu dělat si věci po svém, tak jak se vám to líbí, ať už je to v souladu se zvyklostmi a tradicemi nebo nikoliv. Občas je zkrátka potřeba přinést nějaký ten svěží vánek v podobě nových nápadů, nemusíte pořád slavit svátky tak, jak se to ve vaší rodině dělá již třicet let, pořád stejně jako přes kopírák. Ale samozřejmě, když to nadhodíte, budete mít zpočátku obavy, jak to ostatní přijmou, takže začnete nesměle a postupně. Teprve když zjistíte, že i vaši blízcí jsou příznivě nakloněni novinkám, se odhodláte udělat ve vašich vánočních plánech trochu větší revoluci než je jen změna počtu cukroví, které pečete. Za své nápady nemáte chuť nijak zvláště bojovat a už vůbec nechcete vyvolávat konflikty. A o to víc vás potěší, když se to nakonec ujme!


Rak
Karta Rytíř mincí
obrací vaši pozornost k praktickým a materiálním záležitostem svátků, které chtě nechtě někdo přece musí obstarat. Nechcete své blízké v žádném případě zklamat, a tak uděláte všechno pečlivě podle očekávání, i když si to bude vyžadovat značnou trpělivost a vytrvalost. Připravit dokonalé svátky s tou správnou atmosférou, to přece není jen tak! Budete tahounem a o to víc vás potěší rozzářené očí nejen dětí, ale celé vaší rodiny. Domov je pro vás jako Raky mimořádně důležitý, a tak si dáte opravdu záležet na tom, aby bylo všechno takové, jak má být – od slavnostní tabule, přes cukroví, dárečky až po slavnostní výzdobu, zkrátka dokonalé! Na Štědrý den si však i vy konečně dopřejete odpočinek a budete se těšit z té krásy, kterou se vám povedlo vytvořit, společně s ostatními.

Lev
Karta Hvězda je silnou kartonu naděje a inspirace, a přesně v tomto duchu se pro vás budou nést letošní vánoční svátky. Přinesou vám novou motivaci, nápady a směr, za kterým si do budoucna chcete jít, protože pro vás bude mít hluboký smysl. Volné sváteční dny jsou skvělou příležitostí k tomu, uspořádat si životní priority a podívat se na věci s odstupem, a příjemným překvapením pro vás bude, v jak pozitivním světle se to všechno bude jevit. Možná že ve všedních dnech ztrácíte ze své mysli velké cíle, kvůli kterým to všechno děláte, ale právě teď pro vás budou viditelnější a při pohledu do budoucna uvidíte novou naději. Máte možnost se v nadcházejícím roce věnovat věcem, které vás skutečně baví a naplňují a už se nemůžete dočkat toho, jak se do těchto plánů a snů konečně pustíte!

Panna
Karta Měsíc
vás upozorňuje, že si v něčem ve svém životě máte sklon dělat falešné iluze a stavět vzdušné zámky, a právě o svátcích se může s velkou šancí projevit, jak moc se liší realita od vašich růžových snů. Nejde vůbec o to, že by se vám v životě vedlo špatně, právě naopak, nic zásadního vám chybět nebude, jen se ukáže, že by možná nebylo od věci si trochu přerovnat priority, a to především ve vztazích. Uvědomíte si totiž, že se příliš upínáte na vztahy s lidmi, pro které nejste až tak důležití, zatímco naopak přehlížíte ty, kdo by měli ve vašem životě zastávat přednější místo. Svátky budou dobrou příležitostí si připomenout, že pevné vztahy s nejbližšími mají větší hodnotu než třeba romantická a vášnivá, ale krátkodobá láska. Zkrátka přichází čas vrátit se nohama na zem a naučit se vážit si to, co je opravdu stabilní, místo velkých slibů a falešných nadějí.


Váhy
Karta Šest pohárů
vám přináší nádherné svátky, přesně jako z romantických časů vašeho dětství či mládí, na které moc rádi vzpomínáte. Teď se vám povede úspěšně oživit tuto příjemně nostalgickou atmosféru. Pomocí drobných detailů si opět připomenete to, co pro vás vánoční svátky kdysi dávno znamenaly, a opět prožijete něco, co vám již dlouho chybělo. Bude to taková milá souhra příznivých okolností, vy sami ani nemusíte nic plánovat, ale třeba nějaký dáreček nebo pozvání bude mít pro vás mnohem hlubší význam, protože vám připomene staré vzpomínky. Svátky pro vás budou velmi krásné a příjemné a kromě jedinečné atmosféry si vychutnáte i ničím nerušený odpočinek a milou společnost vašich nejbližších. Budete rádi, že se můžete opět setkat a že na sebe máte dostatek času, takže si můžete popovídat o všem, co se za poslední rušný rok ve vašich životech odehrálo.

Štír
Karta Tři meče
mluví o nějakém zklamání a o zraněných citech. Ve skutečnosti to však nebude zdaleka tak černé, jak to bude na první pohled působit ve vašich myšlenkách. Nejspíš máte od vánočních svátků velká očekávání, a je velmi těžký úkol je naplnit. Proto se nejspíš dočkáte toho, že věci se zkrátka nebudou vyvíjet tak docela podle vašich představ. Máte ovšem sklon si z toho dělat možná až příliš dalekosáhlé a pesimistické závěry. Třeba vám někdo z blízkých lidí zapomene zavolat a vy už si ve svých myšlenkách budete malovat ty nejčernější scénáře třeba o tom, jak se na vás úplně vykašlal nebo jak moc je neupřímný. Skutečnost je však mnohem prozaičtější a klidnější. Není potřeba si zbytečně dělat hlavu s věcmi, které nevyjdou na výbornou, a už vůbec se o nich nesnažte příliš přemýšlet. Lidi vás mají rádi a záleží jim na vás, jen prostě mají spoustu svých vlastních starostí, hlavně o svátcích.

Střelec
Karta Rytíř pohárů
ukazuje, že se velmi snažíte o to, aby byly vztahy ve vaší rodině a blízkém okruhu lidí o svátcích co nejpříjemnější, harmonické, klidné a láskyplné. Jste ochotni kvůli tomu udělat nejeden kompromis a otevíráte své srdce a duši dokonce i těm příbuzným, o kterých si jinak myslíte své. Klobouk dolů, protože to chce opravdu velkou energii a pro dobré vztahy ve vašem okolí toho letos uděláte skutečně hodně. Uvědomujete si, že dávat je mnohem důležitější než dostávat, a že to zdaleka neplatí jen pro vánoční dárečky ale pro úplně všechno v životě a mezilidských vztazích. A tak si dáte předsevzetí, podle kterého se začnete také chovat. Možná, že jindy jsou pro vás jako divoké Střelce na prvním místě vaše záliby a koníčky, ale teď se na jejich místo na vrcholu žebříčku dostanou lidé a vztahy s nimi. Vždyť přesně o tom vánoční svátky taky jsou!


Kozoroh
Karta Rytíř holí
naznačuje, že svátky letos berete především jako příležitost konečně se pustit do nových aktivit, na které se již dlouho těšíte, ale nebyl na to čas. Ať už se jedná o cokoliv z vašich koníčků, o akci s přáteli nebo klidně i o nějaký nový podnikatelský plán, máte v úmyslu využít sváteční chvíle volna právě tímto činorodým způsobem. Vaše rodina však na to bude nejspíš mít jiný názor a budete proti nim muset svůj vlastní čas přece jen trochu bránit, jinak ho zabijete na nekonečných a nudných rodinných sešlostech. Ale odhodlání dělat si věci po svém, ať to stojí, co to stojí, vám rozhodně nechybí! Jen si dávejte pozor, ať to nepřeženete, protože by bylo škoda si kazit svátky zbytečnými hádkami a spory. Nějakým těm kompromisům v zájmu klidu v rodině se asi nevyhnete, ale nebojte se, pořád vám ještě zbude čas na ty věci, které jsou na prvním místě pro vás!

Vodnář
Karta Dvě mince
je poslem změn – a jak jistě dobře víte, změna je přece život! Letošní svátky tedy budou jiné než ty předchozí, nebudete se držet žádných zkostnatělých tradic, ale budete dělat věci tak, jak je to pro vás praktické, příjemné a jak vám to vyhovuje. Změny se budou týkat především materiálních záležitostí, které se zkrátka konečně jednou zorganizujete jinak a lépe. Překvapení k vám však přijdou také zvenčí v podobě novinek a zajímavých zpráv. A bude to něco, co byste nejspíš vůbec nečekali, zkrátka pořádné překvapení, které bude mít dlouhodobé důsledky a které vás rozhodně potěší! Budete si ovšem muset zvyknout, že váš každodenní stereotyp se bude v nejbližší době měnit a v novém roce už věci nebudou takové jako dřív, jednoduše šance pro nový začátek! Budete to brát jako skvělou příležitost, jak zlepšit svůj život a udělat ho zajímavějším!

Ryby
Karta Čtyři poháry
prozrazuje, že ve vašem srdci je nějaký smutek a lítost, což souvisí z tím, že ne všechno vychází podle vašich plánů a tužeb. Letošní vánoční svátky jsou pro vás přece jen tak trochu kompromis a není to přesně to pravé ořechové, co jste si vysnili. Okolnosti vám to zkrátka neumožnily jinak, ale to neznamená, že by vás to nemrzelo. Pořád si budete mít sklon ve své hlavě přehrávat scénáře typu coby kdyby, a u toho téměř zapomenete na všechno to hezké, co máte a co zůstává beze změny. Tolik budete přemýšlet nad tím, co nevychází, až přehlédnete, že máte kolem sebe skvělé lidi, že můžete svátky trávit na krásném místě, kde se cítíte dobře, a že je všechno důležité ve vašem životě v pořádku. Zkuste odhodit pesimismus a negativní myšlení a pak si budete moct tyto svátky mnohem více užít!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.