Home - Články - Co přinesou sváteční dny podle denní numerologie?

Co přinesou sváteční dny podle denní numerologie?

vloženo 14. 12. 2020
čas čtení: 5 minut

Co přinesou sváteční dny podle denní numerologie?

Také počítáte dny do vánoc a těšíte se na různé tradice spjaté s tím či oním svátečním datem? Ať už jsou vám bližší pohanské kořeny nebo dáváte přednost křesťanským vánocům, každý z těchto dnů má svou jedinečnou vibraci. Tu odrážejí jednotlivá numera v datumu. Co nás v tyto dny tedy čeká?

sdílet článek na facebooku

Slunovrat 21. prosince bude magický

Pohanské svátky dříve začínaly již zimním slunovratem. I letos začne 21. prosince vstupem Slunce do znamení Kozoroha, a to přesně v 11:03. Je to den, kdy se musíme připravit na nejdelší noc v roce, ale zároveň i doba, od které již bude světla zase přibývat. Dvojka v datu je symbolem Měsíce, jako první má vedoucí vibraci. Jednička v datu znázorňuje Slunce, což je synonymum slunovratu. V pohanské době se tuto noc totiž rodilo nové Slunce.

Numerický součet dává trojku, která náleží největší planetě sluneční soustavy – Jupiteru. Těšit se tedy můžeme na velkolepý den, který i když ho třeba nemáme ve zvyku slavit, může přinést nečekané zázraky i magická překvapení. Před těmi negativními se naši předci chránili tak, že již při západu slunce zapálili oheň či svíci nahrazující sluneční ochranu do zrození nového slunce, které přišlo na svět s rozbřeskem a prvním kohoutím kokrháním.


Vánoce 24. prosince ve znamení citů

V některých zemích se vánoční nadílka koná až 25. prosince, u nás je tomu však již 24. prosince a tento den tak máme většinou zafixovaný jako hlavní vánoční den. V mnoha domácnostech se již od rána zdobí stromeček, chystá se večeře, drží se půst, aby se vidělo zlaté prasátko a pak se společně zasedá k večeři, po které následuje ona nadílka.

Den je spojen opět s numerologickou vibrací dvojky, přinášející citlivost i náladovost Měsíce. Dát bychom si proto měli pozor na zbytečné dohady kvůli maličkostem, protože většinou býváme všichni přecitlivělí. Navíc vibraci doplňuje čtyřka, která je ve znamení planety Rahu – ve védské astrologie spjaté s démonem, jenž touží zbourat staré pořádky. Proto není divu, že právě na vánoční den dochází tak často k rozchodům a vyhroceným situacím.

Naštěstí tu máme ještě numerický součet, který dává dohromady šestku. Ta symbolizuje planetu Venuši a samu bohyni lásky. Pokud se tak nenecháme rozhodit dílčími vibracemi a budeme se soustředit na mír a blízkost, může nám tento den přinést velmi silné pocity souznění a lásky.


První svátek vánoční 25. prosince ve znamení návštěv i rozjímání

První svátek vánoční je u nás většinou spjat s návštěvami nebo opačnou tendencí, kdy na chvíli necháme vše za dveřmi a pohltí nás atmosféra vánočního klidu. Numerologické vibrace v sobě spojují obě tendence, měsíční dvojka opět varuje před přecitlivělostí. Ta může být spojena s návštěvami, zvláště těch, které vídáme právě jen o svátcích. Ale i s hádkami o to, zda raději netrávit den v klidu a soukromí.

Dílčí vibrace pětky, která je ve znamení planety komunikace Merkuru, však ukazuje, že touha po společnosti a rozhovorech všeho druhu bude silná. Nejvýraznější je ovšem vibrace numerického součtu, kdy nám planeta Ketu dává na vědomí, že na co se budeme ten den soustředit, poroste. Inspirace a fantazie jsou na vrcholu. Rozjímání tak může být také velmi dobrou volbou.

Druhý svátek vánoční 26. prosince ve znamení odměn i rekapitulace

Svátek slaví Štěpán a naši předkové s ním měli spjatý oblíbený popěvek – koleda, koleda Štěpáne. Byl to nejenom den, kdy dostávali výslužku koledníci, ale i den, kdy se odměňovalo za celoroční robotu. V dnešní době je to především den, kdy se toužíme ještě rozmazlovat, zvláště pokud jsme štědrovečerní den a svátek vánoční věnovali rodině a návštěvám. Touhu po požitcích v tomto přídě značí šestka, která jako Venuše je symbolem lásky i k sobě samému.

Dvojka pod taktovkou Měsíce opět přináší větší citlivost a numerický součet osmička, pak náleží Saturnu. Planetě tvrdé práce, zkoušek i odměn. Pozvolna se chystáme na pracovní koloběh a dáváme vše do pořádku. A také rekapitulujeme.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.