Home - Články - Týdenní horoskop 14. - 20. prosince

Týdenní horoskop 14. - 20. prosince

vloženo 12. 12. 2020
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 14. - 20. prosince

Začíná pravý předvánoční týden! Máte už všechny dárky, nebo je budete shánět na poslední chvíli? Nezapomínejte ale na to, že hlavní je láska, pohoda a dobrá nálada. Dárky jsou jen příjemným bonusem a neměli bychom kvůli nim zapomenout rozdávat hlavně úsměv a odpuštění. Hoďte chmury za hlavu a užívejte si sváteční atmosféru!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pondělní novoluní vám ovlivní celý týden. Zejména váš zdravotní stav se bude od tohoto astrologického úkazu odvíjet. Pozor si dejte zejména na játra, ale pocítit můžete i bolesti kloubů, křížových kostí a kyčlí. Prochladnutí vám určitě neprospěje.

Býk
Váš dosavadní přístup k jisté záležitosti by se dal považovat za vlažný. Daná situace si žádá radikální řešení a vy byste konečně měli vylézt ze své ulity a postavit se problémům čelem. Jenom tak si zajistíte pokoj v duši a posunutí se v životě dál.

Blíženci
Poslední dobou vás rozčiluje někdo ve vašem okolí. Možná se jedná o kamarádku, která podle vás dost bere, ale nic nedává a stále si vyžaduje nějaké výhody. Nemluvě o tom, že má v blízkosti někoho velmi nevychovaného a dotyčný vám doslova pije krev.


Rak
Tento týden si moc užíváte. Máte skvělou náladu a adventní čas vám umí vykouzlit úsměv na tváři. Chodíte na nákupy, věnujete se dekoracím a celkově svůj byteček krásně zútulníte. Večery si pak užíváte v hřejivém a pokojném duchu plném vánoční nálady.

Lev
Už se těšíte, že si konečně po pracovních ruchu trochu odpočinete. Tento týden máte jasný cíl. Chcete vstřebat pravou a nefalšovanou vánoční atmosféru. Pondělní Novoluní vám k tomu bude nápomocno, neboť vybízí ke klidu a stresu není nijak nakloněno.

Panna
Štědrý den už klepe na dveře a vy jste se za uplynulý rok naučili mnohému. Rozhodně se už ničím nestresujete a naopak věříte, že vše bude dokonalé. Pokud jste nestihli něco uklidit, tak si s tím hlavu nelámete. Ve vánočním čase jde úplně o jiné věci.


Váhy
Novoluní vybízí ke klidu a pohodě. Určitě se teda tento týden nepřepínejte a dopřejte si zasloužený odpočinek. Předvánoční stres by vás měl v nejlepším možném případě úplně minout a vy byste se nyní měli věnovat restům v práci a zejména své rodině.

Štír
Již delší dobu se pokoušíte o radikální změnu životního stylu. Máte velice dobře našlápnuto a ani vánoční svátky vás nesvedou k nějakému hříšnému mlsání. Jste totiž na sebe velice pyšní, že jste konečně dokázali to, na čem tak usilovně pracujete.

Střelec
Novoluní je od pradávna spojeno s novým cyklem. Můžete tedy směle plánovat svou blízkou budoucnost, protože nov v pondělí vstupuje do vašeho znamení a tudíž slibuje velmi pozitivní začátky. Jen se nesmíte změn bát, jsou to samozřejmě změny k lepšímu.


Kozoroh
Tento týden se nemusíte bát žádných změn. Bude se totiž toho momentálně dít opravdu hodně. Máte před sebou velmi náročné, ale zároveň i plodné období. I když toho na vás bude hodně, tak se nemusíte bát, že byste za svou píli nebyly náležitě odměněni.

Vodnář
Milí Vodnáři, v sobotu velmi vzácně vstupuje Jupiter do vašeho znamení. Můžete se těšit, začíná vám totiž výjimečné období. Blahodárná energie této dobrotivé planety vám přinese úspěch, lásku a hlavně pozitivní energii, z které budete čerpat celý rok.

Ryby
Pohybujete se v začarovaném kruhu. Stále myslíte na jistou osobu, kterou nemůžete dostat z hlavy. Tento jedinec vám ze dne na den zmizel ze života a vy byste se chtěli naposled sejít, aby si vysvětlili jisté záhadné věci, které vám vrtají hlavou.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.