Home - Články - Láskohled 14. - 20. prosince

Láskohled 14. - 20. prosince

vloženo 11. 12. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 14. - 20. prosince

Předvánoční atmosféra téměř vybízí k romantickým procházkám ruku v ruce s vaším milovaným protějškem. Zamilované pocity ve vás probouzí už jen přítomnost vánoční výzdoby. Ani nezadaní nemusí smutnit. Třeba má pro vás tento prosincový týden připravenou novou lásku.

sdílet článek na facebooku

Beran
Váš milostný život je poslední dobou dost bouřlivý. Měníte protějšky a užíváte si nezávazného flirtu. Pondělní nov vás ale značně zklidní a vy se budete věnovat více sami sobě.

Býk
Už dlouho podezíráte svůj protějšek z nevěry. Změnil totiž své rituály, začal o sebe více pečovat a dokonce navštěvuje úplně nové koníčky. Rozhodnete se přiložit mu nůž na krk.

Blíženci
Zajímá se o vás protějšek od dobrého přítele. Stále vám píše a snaží se vás nějak zaujmout. Vždy to nějak zakamufluje, aby to vypadalo nenápadně, ale vy moc dobře víte, o co mu jde.


Rak
V některých situacích dost znejistíte, i když jste jinak zdravě sebevědomý jedinec. V práci ale máte nového kolegu, který vám nedá spát. Vůbec nevíte, co si o něm máte myslet.

Lev
Máte před sebou láskyplné období. Adventní čas si užíváte spolu a naplno vdechujete magickou atmosféru přicházejících Vánoc. Společné večery mají hřejivý a povzbuzující charakter.

Panna
Jak to tak vypadá, tak máte v lásce smůlu. Momentálně jste se dost zklamali a s každou osůbkou, s kterou jdete na rande, to nakonec dopadne katastrofálně. Raději si dejte pohov.


Váhy
Vypadá to, že máte tajného ctitele, který vás obdivuje. Nikdy jste si nemysleli, že vás tohle může potkat, ale přijde vám to ohromně romantické a hlavně jste zvědaví, o koho jde.

Štír
Těšíte se na Vánoce a nemáte na lásku ani pomyšlení. Chcete si užít svátky v pohodě a rozhodně nestojíte o žádné návaly emocí. Přesto se ale románku nevyhnete. Je přece čas zázraků.

Střelec
Spokojené domácí večery u filmu, či dobré knížky, vyměníte za vášnivé noci plné fantastického sexu s někým, koho jste potkali teprve nedávno. Do budoucna ale příliš nehledíte.


Kozoroh
Milí Kozorozi, občas jste k lásce skeptičtí a neváháte rozdávat i rady svým přátelům. Nejinak tomu bude i na společné akci, tam se s vámi ale pustí do křížku velmi výjimečný jedinec

Vodnář
V manželském svazku to není ideální. Hádáte se kvůli maličkostem a díky tomuto handrkování máte úplně pokaženou náladu. Nezvednou vám ji ani vánoční trhy, či poslech oblíbené hudby.

Ryby
S láskou vzpomínáte na osobu ze své minulosti. Kdy jindy než ve vánočním čase by se měli dít zázraky. Myslete pozitivně a navštivte třeba nějaké vaše společné místečko a uvidíte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.