Home - Články - Jak jste na tom? Co si o Vás myslí?

Jak jste na tom? Co si o Vás myslí?

vloženo 11. 12. 2020
čas čtení: 2 minuty

Jak jste na tom? Co si o Vás myslí?

Potkala jste nového partnera a jste zamilovaná až po uši? Jeho reakce jsou však různorodé? Je to ten pravý? Myslí to s vámi vážně? Nevíte, na čem jste?

sdílet článek na facebooku

Každá z nás si zažila něco podobného.
Na začátku všeho, když HO potkáme, se do románku pustíme naplno, živočišně a radostně. Najednou však zjistíme, že se z románku stává něco většího a stále do TOHO padáme víc a víc. Ztrácíme nad sebou kontrolu a je to tu! Jsme zamilované. Jsme ztracené.

Najednou zjistíme, že chceme trávit s novým partnerem více času a to také požadujeme od něj. Začínáme sundávat růžové brýle, všímat si jeho chyb, které jsme předtím neviděli, ale co je hlavní a nebezpečné, začínáme interpretovat jeho jednání, pitvat každou sms a každé jeho slovo.

Jak to vlastně myslel? Co tím chtěl říct? Některá jeho slova nás dokážou zranit, bereme si je moc k srdci a začínáme mu postupně a pak skoro všechno předkládat. Uvnitř nás sžírá strach a strašně trpíme, občas i brečíme. Nejhorší je, že si své chování vyčítáme.

Ale! Máme pravdu, vidíme to správně, anebo jsme již tak omlácené nejen předchozími zkušenostmi, že pochybujeme a nechceme věřit tomu, že by nás někdo mohl opravdu milovat?

Zeptejte se karet, napište nebo zavolejte kartářce. Odpověď naleznete rychle a jasně, rozklíčujete vztah mezi vámi a uvidíte vše v jasnějších rozměrech. Karty vám řeknou, jak to vidí on, co k vám cítí a zda se k sobě hodíte.

Netrapte se a zavolejte na 906 701 701 pokud jste stydlivější stačí napsat jednoduchou sms na 904 30 44 s kódem: 41 VS a vaše data narození s krátkým dotazem.

Nechte si poradit a ukázat cestu! Nebuďte na vaše trápení sama! Občas je potřeba si nechat pomoci.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.