Home - Články - Balení dárků podle zvěrokruhu

Balení dárků podle zvěrokruhu

vloženo 9. 12. 2020
čas čtení: 3 minuty

Balení dárků podle zvěrokruhu

Máte už většinu dárků? Jak je co nejlépe zabalit? Možná si je necháváte balit již při nákupu, tak či onak stojí za to zjistit, jakému typu balení dávají přednost vaši nejbližší. A pokud je chcete překvapit, podíváme se, co nám prozradí jejich znamení zvěrokruhu.

sdílet článek na facebooku

Beran jde do všeho naplno a má rád, když je co vybalovat
Pro berana tedy raději volte zabalení každého dárku zvlášť. Pokud mu dáte všechny do jedné bedny a převážete ji jen mašlí, bude se cítit ochuzen. Podvědomě se totiž těší na to trhání papíru, moment překvapení i hromadu obalů, co po vybalování zbyde.

Býk je požitkář, důležitější než obal je pro něj obsah daru
Pro býka tedy můžete s klidným svědomím nechat zabalit dárky přímo v obchodě nebo přes nějakou balící službu, protože mu tolik nezáleží na originalitě ani vašem osobním vkladu na balení. Důležité bude to, co jste pro něj nakoupili.

Blíženci dbají na vzhled, sledujte jejich reakce nenápadně v obchodech
Výhodou u blíženců je, že jsou poměrně výmluvní. Většinou si v obchodech neodpustí komentáře, co to tady mají zase za příšernost, čímž mohou shodit ve vašich očích docela ucházející sváteční tašku na to šup. Jděte tedy s nimi párkrát nakupovat a sledujte jejich reakce.

Rak je sentimentální, vedou chaloupky a ruční práce
Raka rozhodně nepotěšíte nějakou velkou extravagancí. Naopak miluje buď roztomilé motivy, které mu připomínají dětství, nebo romantické výjevy v podobě zasněžených vesniček. Radost mu ale uděláte i rukodělnou obalovou prací.

Lev má rád okázalost, vsaďte na luxus a nezapomeňte na mašle
Zatímco nám mohou připadat všelijaké mašle a stužky zbytečné, lvi si právě na tyto drobné detaily potrpí. A pokud se vám povede sehnat nějaké vyloženě pompézní, je zaručené, že lvíček bude vrnět dávno před tím, než váš dárek rozbalí.


Panna ocení praktičnost, volte krabičky, které zůstanou
Panně neuděláte radost obaly, které brzo skončí v koši. Pokud se vám povede zvolit obal, který může posloužit dále jako dekorace, nebo třeba na ukládání některých věcí, určitě si šplhnete mnohem více. Vlastně tak dáte dárky dva.

Váhy jsou idealisté, sněžné a hvězdné motivy jsou ideální volbou
Ačkoliv jsou váhy nerozhodné, vy pro ně můžete udělat volbu poměrně rychle. K vánocům pro ně totiž mimo jiné patří sníh a samozřejmě, čím romantičtější sněhové vločky seženete, tím lépe. Hodí se i hvězdná zlatá barva nebo přímo motiv hvězd.

Štír miluje tajemno, překvapte ho souborem metalických krabiček
Štír si potrpí na záhady všeho druhu, takže když mu dárek schováte do nejmenší krabičky, a tu potom do větší a ještě větší až po největší, zaručeně to pro něj bude zážitek. Pokud ještě budou krabičky házet metalické odlesky, zasvítí mu oči právě tak.


Střelec sází na humor, vsaďte na něj při balení také
Střelec je znamení, u kterého můžete při balení pustit ke slovu humor. Poohlédněte se po různých vtipných vánočních obalech, nebo zkuste něco sami vyrobit. Čím originálnější budete, tím více se bude těšit, že má o čem vyprávět.

Kozoroh dává přednost značkám, volte značkové tašky
Právě u kozoroha je dobré použít reklamní tašky, které jste získali při nákupu. Mnohem větší radost než obal se sobem, mu udělá strohá taška či krabička, za to však s na první pohled výraznou značkou. Radost mu ale uděláte i s výrobky z chráněných dílen.

Vodnář je originál, balte tak i jeho dárky
Vodnář umí ocenit především to, že jste si na balení jeho dárků dali záležet. Raději tedy zapomeňte na balící službu a pusťte se sami do díla. Zabodujete s podomácku vyrobenou vánoční punčoškou i vánočním obalem s vlastním potiskem.

Ryby jsou citlivé, porozhlédněte se po obalech se zvířátky
I když se někdy chovají přesně opačně, jejich nitro je plné citů. Potěšte je o vánocích třeba motivy s roztomilými zvířaty. Není vyloučeno, že si je schovají a budou si s nimi vyměňovat úsměv ještě dlouho po vánocích.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.