Home - Články - Zimní tarotový horoskop rodiny 2020

Zimní tarotový horoskop rodiny 2020

vloženo 8. 12. 2020
čas čtení: 10 minut

Zimní tarotový horoskop rodiny 2020

Jak to bude v zimě vypadat u vás doma? Na co se těšit a na co si naopak dávat pozor? Tarot vám to prozradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Rytíř mečů
naznačuje, že se doma snažíte prosadit nějaké své dobré nápady, ale nejspíš na to jdete až příliš zhurta. Pak se logicky vaši blízcí cítí, jako že jim nedáváte žádný prostor a děláte si zkrátka věci po svém. Na tom je taky něco pravdy, konec konců pro Berany je to i typické, ale z toho, o co se teď snažíte, mohou profitovat všichni. Proto máte pocit, že to neděláte jen pro sebe, ale pro celou rodinu. Abyste se vyhnuli zbytečným konfliktům, zkuste dopřát ostatním trochu času. Nemusí být přece každý tak nadšený změnami jako právě vy. Taky si připravte do zásoby pádné argumenty, proč zrovna to nebo ono je lepší, než vaše dosavadní zažité zvyklosti. V opačném případě to totiž bude trochu jako jít hlavou proti zdi. Nezapomínejte, že se říká, že pomalu člověk zajde nejdál!

Býk
Karta Devět holí
ukazuje, že se v rodinných záležitostech cítíte jako osamocený bojovník, který je sám proti přesile, a jako kdyby vám ostatní jen bránili ve vaší seberealizaci. Na jedné straně dokážete poměrně snadno pochopit, proč mají vaši blízcí zrovna takové názory, jako mají, ale na druhé straně je to pro vás překážka a máte pocit, že vaše vlastní postoje a priority ostatní nedovedou pochopit. Přemýšlíte, jak se z této situace dostat bez zbytečných hádek a konfliktů. Bude to spíš o vyčkávání, trpělivosti a hledání nějaké té skuliny v možnostech, něčeho, co budou ostatní akceptovat a povede to k vašemu cíli. Zkrátka, jakkoliv máte svoji rodinu rádi a harmonický domov je pro vás důležitý, teď to pro vás bude zároveň znamenat i důležité omezení, ať už ve vaší kariéře nebo jiných plánech.

Blíženci
Karta Sedm mečů
prozrazuje, že se nenápadně a potichu snažíte využít situaci ve vaší rodině co nejvíce ve svůj prospěch. Jste dostatečně chytří na to, abyste ostatní přemluvili k věcem, které nejvíce vyhovují právě vám, i když samozřejmě pro ně to bude taky přijatelné, ale zdaleka jim to nepřinese tolik výhod. Máte talent dobře mluvit, argumentovat a přesvědčovat ostatní, takže se snadno dopracujete k naplnění vašich představ. Ale někde ve skrytu duše z toho budete mít přece jen trochu výčitky svědomí a pochybnosti, jestli jste nejednali na úkor ostatních. Netrapte se, neděje se nic strašného, ale pro příště zkuste zas udělat vy trochu ústupek a kompromis. Když máte své blízké opravdu rádi, pak byste neměli zapomínat na to, co si přejí, i když je to pro vás třeba nevýhodné nebo dokonce i nějakým způsobem omezující.


Rak
Karta Devět mečů
odhaluje, že máte nějaké skryté trápení, nad kterým musíte pořád přemýšlet. Je zde něco, co není vůbec optimistické a pořád to přitahuje vaši pozornost a myšlenky. Možná to není zas tak důležité téma, ale z nějakého důvodu jste se na tom prostě zasekli a pořád to nemůžete dostat ze své hlavy – dokonce se vám to možná vrací i ve snech a nedá vám to pořádně spát! To znamená, že pro váš vnitřní život to důležité je. Potřebujete mít pocit, že ve vašich vztazích s blízkými je všechno v pořádku, že jste si řekli to, co jste si říct měli, že zde nevisí žádné negativní emoce nebo napětí. To je právě jádro celého problému. Zkuste si o tom promluvit s těmi, koho se to týká – možná ani netuší, že je to pro vás tak důležité, třeba je to pro ně jen drobnost. A pokud by to náhodou nešlo, vypovídejte se alespoň přátelům, vždyť víte, že sdílené trápení je poloviční!

Lev
Karta Císař
naznačuje, že byste si přáli mít ve své rodině větší autoritu a slovo. Snažíte se prosadit své nápady a doufáte, že ostatní vás budou respektovat, protože jste taky ochotni věnovat energií jejich praktickému uskutečnění. Netlacháte, ale děláte, a taky toužíte trochu řídit to, co dělají ostatní, aby to bylo podle vašeho názoru efektivnější. Ale ruku na srdce, možná si taky užíváte pocit vlastní důležitosti, když vás všichni poslouchají a přitakávají vám. Na tom konec konců není nic špatného, jste přece Lvi, a ti jsou pověstní svými organizačními schopnostmi, ale taky jako sůl potřebujete uznání a ocenění. Jen si dejte pozor, ať své nápady a přání neprosazujete až příliš razantně a agresivně. To by se totiž nejspíš nesetkalo s příliš velkým pochopením! Je potřeba rozpoznat, kdy můžete naplno projevit své řídící schopnosti a kdy zas bude lepší trochu přibrzdit.

Panna
Karta Pět mincí
ukazuje, že se ve vaší rodině zřejmě potýkáte s nějakými finančními nebo materiálními potížemi, které jsou možná i dost zásadní. Samozřejmě toužíte, aby se toto těžké období už co nejdřív skončilo a opět se vám začalo dařit, ale poselství tarotu zní, že i to špatné je na něco dobré, a v tomto případě to bude velmi dobře vidět. Možná máte hluboko do kapes, ale právě díky tomu poznáte, komu na vás skutečně záleží, na koho se můžete spolehnout a kdo vám nezištně pomůže. Oddělí se zrno od plev a poznáte, kdo z vašich příbuzných jsou skutečně blízké duše a kdo vás zná jen proto, aby od vás něco získal. Od tohoto druhého typu lidí budete mít velmi rychle klid, když zjistí, že vás nemohou nijak využít. A naopak poznáte, že spoustu věcí si lze krásně zařídit i bez spousty peněz, když si lidé vzájemně pomohou každý tím, co umí nejlépe.


Váhy
Karta Čtyři meče
věští, že v nadcházející době ve vaší rodině konečně ustanou konflikty a spory, ale toto příjemné období neznamená trvalé vyřešení vašich záležitostí. Spíš se bude jednat o takové příměří, kdy se věci zkrátka zametou pod koberec a nebude se o nich příliš mluvit, ale i tak si budete užívat klid a pohodu. Pokud chcete, aby to tak zůstalo co nejdéle, dávejte si pozor, ať ani omylem nenakousnete některé ze sporných témat, protože pak by rázem bylo po klidu. Lepší bude ani o tom vůbec nepřemýšlet a na nějakou dobu to zkrátka nechat být, on už to čas nějako vyřeší. Toto období nebude po společenské stránce příliš bohaté a spíš si budete doma užívat samotu nebo malou společnost nejbližších lidí. Využijte tento klid k tomu, abyste si odpočinuli, načerpali nové síly a ujasnili si věci ve svém nitru. Do budoucna se to bude hodit!

Štír
Karta Mírnost
vám přináší do rodinných vztahů poklidné a harmonické období bez hádek, kdy si budete se svými nejbližšími velmi dobře rozumět. Bude to přesevším díky nejen vaší ochotě naslouchat, dělat kompromisy, být trpěliví a vstřícní. Možná to budete právě vy, kdo s tím začne, a ostatní se pak nechají ve svém přístupu inspirovat vašim moudrým rozhodnutím. Vždy je přece lepší jít na věci v klidu a počkat si na ten správný čas, všechno ho má a není dobré být netrpěliví. Taky si budete dávat pozor, ať se nenecháte jen tak snadno vytočit, a půjde vám to kupodivu velmi dobře. Zjistíte, že i nad věcmi, které vás donedávna u vás doma znervózňovaly, jde nakonec jen mávnout rukou. Užívejte si tedy klidnou a odpočinkovou zimu naplno, dopřejte si pohodu domova právě teď, když bude všechno v klidu a pořádku a čas bude jako stvořený pro příjemné rozjímání.

Střelec
Karta Eso pohárů
vám slibuje krásnou a láskyplnou atmosféru ve vaší rodině. Váš domov bude naplněn klidem, spolupatřičností a hlubokým štěstím. Uvědomíte si, jak moc vám na vašich blízkých záleží, a dáte jim to taky patřičně najevo. Projevy lásky a náklonnosti, po kterých vy sami v rodině tajně toužíte dostávat, se naučíte taky rozdávat. Obvykle asi spíš patříte mezi lidi, co neukazují světu své city nijak okázale nebo sentimentálně, ale teď si uvědomíte, že možná i to je potřeba, a tak to zkusíte. Budete příjemně překvapeni, jak velkou změnu k lepšímu to odstartuje. Vaši nejbližší potřebují slyšet a cítit, že jsou pro vás důležití, stejně tak jako to potřebujete slyšet i vy od nich. Láska přece není samozřejmost, i když se to v rodinném kruhu občas tak bere. Naopak, je to velký poklad, a zjistíte, že jste mu doposud věnovali možná příliš málo pozornosti!


Kozoroh
Karta Devět mincí
mluví o spokojeném a pohodlném domácím životě, kdy budete mít všeho hojnost, a nic vám nebude chybět. A to platí nejen po materiální stránce, ale taky v oblasti vztahů a porozumění. Zkrátka ve všem bude u vás doma všechno tak, jak má být! A na to se rozhodně můžete těšit! Navíc konečně budete mít dostatek času na to, abyste během dlouhých zimních večerů svůj domov krásně zvelebili a zútulnili. Bude vás to velmi naplňovat a jistě vám při tom rádi pomohou i vaši nejbližší, bavit to bude zejména děti. Užívejte si tedy domácí pohodu, jak se patří, a dopřejte sobě i svým nejbližším všechno, po čem toužíte. Možností k tomu budete mít dostatek, a konečně si budete moct poblahopřát, že finance už nejsou to, co vás omezuje. To bude pocit, který je pro vás velmi důležitý!

Vodnář
Karta Sedm holí
naznačuje, že při prosazování vašich plánů a priorit v rodině to nebudete mít vždy zrovna snadné. Právě naopak, za to, co je pro vás nejdůležitější, se budete muset někdy téměř prát, aby to ostatní konečně vzali na vědomí. Jako Vodnáři jste ve svém myšlení a nápadech vždy tak trochu napřed, a tak není divu, že někdy jen těžce nacházíte společnou řeč s konzervativněji založenými rodinnými příslušníky. Položte si ovšem otázku, jestli je skutečně nutné je o všem přesvědčovat. Možná bude lepší nápad prostě si v tichosti dělat své a raději se ani nesnažit za vaše ideály otevřeně bojovat. Je to totiž jen zbytečná ztráta energie, kterou byste mohli využít jinak a lépe. Například místo boje za to, ať můžete nějakou věc udělat, raději k tomu, abyste se do toho rovnou pustili. Když ostatní uvidí výsledek, pak sami nakonec uznají, že to stálo za to!

Ryby
Karta Devět pohárů
vám přináší rodinnou harmonii a příjemnou atmosféru, kterou si budete se svými nejbližšími užívat celou zimu. Budete se spolu cítit šťastně a spokojeně a nic důležitého vám nebude chybět. Po materiální stránce budete mít všeho dostatek a můžete si tedy užívat příjemné stránky života. Ale ještě důležitější bude, že vám to bude klapat v rodinných vztazích a bude pro vás překvapivě snadné nacházet porozumění, soulad a společnou řeč. Platí ovšem, že byste se měli raději vyhýbat řešení příliš komplikovaných a sporných záležitostí. Užívejte si, že je klid a pohoda, a raději se nesnažte píchat do vosího hnízda. Vždyť určitě dobře víte, kde se nachází! Vytahování starých problémů by vám totiž zbytečně narušilo krásnou rodinnou atmosféru, a to by přece byla velká škoda! Všechno má svůj čas, a teď je čas pro radost a odpočinek.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.